Damians pisze:Właśnie oglądam odcinki MNS z tygodnia i zobacyzłem Taylor na rozprawie.
Wyglądała wprost zjawiskowo Zawsze powinna czesać włosy w taka kitkę!
To samo miałem napisać, Taylor wygląda bardzo ładnie w takiej fryzurze
Damians pisze:Właśnie oglądam odcinki MNS z tygodnia i zobacyzłem Taylor na rozprawie.
Wyglądała wprost zjawiskowo Zawsze powinna czesać włosy w taka kitkę!
To samo miałem napisać, Taylor wygląda bardzo ładnie w takiej fryzurze
W galerii dałem screena.
Też mi się bardzo podoba taka kitka, dodaje Taylor powagi i pasuje do pani doktor.
Chociaż najbardziej lubię jak Taylor ma rozpuszczone, długie włosy. Marzy mi się znowu taka długość jak w 2002 roku. Loczki z 1999 były urocze i słodkie, a ostre cięcie z czerwca 2005 roku nowoczesne i sexy.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
B@r pisze:Chociaż najbardziej lubię jak Taylor ma rozpuszczone, długie włosy. Marzy mi się znowu taka długość jak w 2002 roku. Loczki z 1999 były urocze i słodkie, a ostre cięcie z czerwca 2005 roku nowoczesne i sexy.
I to wszystko - niestety - sprawiało, że Taylor wyglądała bardzo sztucznie i nienaturalnie.
A ta kitka sprawiła, że wyglądała bardzo ładnie, jakoś te wszystkie operacje stały sie niewidoczne. Nie mam pojęcia, dlaczego dopiero teraz tak się uczesała, cały czas powinna tak się czesać!
Heh, pewnie specjalnie jej dali tę kitkę bo jak widać dodaje jej to powagi. Scenarzyści nie pierwszy raz stosują ten zabieg- często Taylor w swoim gabinecie nosiła okulary.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Za to Brooke w tej czerwonej sukience wyglądała świetnie
A Anna dosyć elegancka, jak na starą babę, prezentuje się lepiej od Stephanie
A Pamela ciągle nosi jakieś sweterki, śmiesznie w nich wygląda. Lub inaczej - wygląda w nich dobrze, ale jak na MNS, to chodzenie w sweterkach jest śmieszne