Post autor: Damians »

Jestem w małym szoku, że Ola Szwed tak szybko odpadła. Przed nią powinien odpaść Szwedes, ten z W11 i Olga.

Glinka i Barciś cały czas są moimi faworytami.
Grocholę się bardzo fajnie ogląda :D

A Ołszjana jest w końcu w tej ciąży,czy nie? Bo już nie wiem, czy to prawda, plota, czy żart prima aprilisowy...
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

Ja kibicuję przede wszystkim Glince i Stefano oraz Barcisiowi i jego partnerce. Szkoda, że dzisiaj Artur był zagrożony odpadnięciem, cudem chyba pokonał Olę Szwed, która tak jak Koroniewska w TND zaskakująco szybko odpadła. Poza tym lubię też Szwedesa, reszta jest mi w sumie obojętna.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: kimberly1990 »

iJa szczerze mówiąc liczyłam na to, że odpadnie Grochola, bo tańczy z nich wszystkich najsłabiej, ale dobra i Ola Szwed, której nie cierpię ::jezyk:: ::krzyw::

Moi faworyci jak na razie się nie zmienili: Glinka, Barcić i Bołądź (kolejność przypadkowa) :wink:

Post autor: Adex-fan Brooke »

kimberly1990 pisze:Ola Szwed
Ciekawe czy widzom znudziła się dlatego że już chyba obskoczyła wszystkie programy tego typu.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: mailo »

Adex-fan Brooke pisze:
kimberly1990 pisze:Ola Szwed
Ciekawe czy widzom znudziła się dlatego że już chyba obskoczyła wszystkie programy tego typu.
Tez mi sie tak wydaje. Po prostu sie przejadla:)

Podobno tyszkiewicz rezygnuje z następnej edycji TZG http://www.gadu-gadu.pl/545809672093944 ... gwiazdami1

Post autor: Tomala »

Nie chciałbym, żeby odeszła. Przyzwyczaiłem się już przez te 11. edycji do jury i nie chcę zmian. A najlepiej gdyby z tego powodu zakończyli program. Niby lubię nadal popatrzeć, ale to się stał taki coniedzielny rytuał, w którym nie ma większej przyjemności :lol:

A moim zdaniem te wszystkie konflikty w programie są sztuczne. Specjalnie je wymyślają, żeby tylko ludzie mówili o TzG i aby zwiększyć oglądalność, która jest bardzo niska w tej edycji....

Post autor: Tiril »

Damians pisze:A moim zdaniem te wszystkie konflikty w programie są sztuczne. Specjalnie je wymyślają, żeby tylko ludzie mówili o TzG
Tak jest w każdym reality show, ameryki nie odkryłeś :roll:
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true

Post autor: Pottermaniack »

Wątpię w odejście Beaty, szczególnie, że to nie jej wypowiedź, tylko "jakiegoś pracownika z planu TzG", który za odpowiednią kwotę mógł nagadać o czymkolwiek i którego ktokolwiek mógł wymyślić na poczekaniu.

Post autor: Tkk_Bolly »

Wow. Bardzo, zaskakujący odcinek, ponownie nie byłem w stanie przewidziec głosowania widzów, choc po każdym odcinku tvn ujawnia oficjalne wyniki sms.

Aby odpadł Maciej Friedek, któru miała ok. dwa razy więcej głosów niż przeciętna para, musiał się zdażyc fatalny zbieg okoliczności, który nastąpił własnie dziś. Z czego się bardzo cieszę, bo to była ostatnia para za którą trzymałem kciuki aby odpadła. Aż w końcu :D Nie wierzę do tej pory, a myslałem, że z tym poparciem ma zagwarandtowany finał i Friedek też tak myślał, a tu zaledwie pozycja ósma...wow

Ponownie piękny taniec Kasi Glinki znów wzbudził emocje i to moja główna faworytka. Mam nadzieję, że to ona będzie w finale z Brzydula i wygra taniec, a nie rola. Oceana w zaawansowanej ciązy, w tym programie jest narażona przecież na stres i treningi to przecież ogromny wysiłek, dziwne, że nadal tanczy, ale skoro lekarz pozwolił, ostatnia taka sytuacja w naszych RS-ach to chyba Dominika Figurska w Joś1. Znów nie wygra gwiazda-facet, szóstą edycję z rzedu o ile się nie mylę bedzie to kobieta. Bo został jedynie Barciś,który już dwa tygodnie z rzędu zagrożony i Szwedes, który wybrania się tylko i jedynie tańcem. Przypominam, że to on odpadł jako pierwszy w Joś1. Ale fajnie, że zostali Ci dwaj, bo najbardziej sympatyczni.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie

Post autor: kimberly1990 »

A mnie zachwycił taniec Olgi i Łukasza :serce: :: bow ::
Oczywiście taniec Kasi Glinki też był piękny, ale ona nas już chyba do tego przyzwyczaiła :wink:
Byłam zaskoczona, że odpadł Friedek, bo lubiłam tę parę, a poza tym zatańczyli całkiem dobrze, oceny dostali też dobre. Obstawiałam, że w końcu odpadnie Grochola, ale ona pewnie wykosi tam połowę lepiej od siebie tańczących, po czym odpadnie albo dopiero przed samym finałem albo w finale ::kwasny:: ::jezyk::

Post autor: Tomala »

Cieszę się, że odpadł Friedek. Nie przepadałem za nim. Teraz jeszcze chcę, żeby Szwdes poleciał.
Kasia Glinka oczywiście pięknie zatańczyła.
Grochola jak zawsze zabawna. Kibicuję jej xD
Bardzo lubię też Olgę Bołądź. I nie wiedzieć czemu dopiero ostatnio zauważyłem, jaki ten jej partner jest przystojny :P Kiedyś taki nie był.

I co oglądał ktos wczoraj? Dla mnie to był chyba najlepszy odcinek tej edycji. Skupiono się bardziej na tancerzach niż gwiazdach, co było ciekawe.
- Najbardziej rozśmieszył mnie filmik z Głogowską. Już kilka razy wspominałem, że podczas tańca ona kłapie dziobem jak Muppet, jakby gadała i podśpiewywała. I teraz jak pokazali ten skrót wszystkich edycji z nia to sie okazało, że zawsze tak robiła ::loll::
- Choreografia Barcisia i Paulinki najlepsza :: bow :: Fajnie zrobili z tym wiatrem i piosenka super
- Ogólnie wszystkie tańce mi się podobały, nikt mnie nie irytował, nawet Kamińska nie mówiła całkiem od rzeczy :lol: Pozytywnie zaskoczyła mnie też Olga Bołądź
- Super występ samych tancerzy na końcu i fajny reportaż z ich próby jak gwiazdy ich dopingowały (teksty Grocholi i Barcisia kto jest lepszy)
- Fajne wypowiedzi jury , chociaz Tyszkiewicz powinni zabrac te 10-tki bo szastała za bardzo:)
- No i zakończenie - w sumie to teraz nie wiem czy odpadły 2 pary skoro Barciś zrezygnował? Mam nadzieję, że tak bo nie chcę żeby wstrętny Muppet-Głogowska wskoczyl na ich miejsce:/ Jeśli odpadną te 2 to zostaną najlepsze pary które wczoraj miały po 40pkt + najgorsza Grochola :lol:
- I oczywiście tango Glinki :serce: Wygra ten program na bank

Glinka wczoraj przesadziła ze swoim wyglądam :zeby: ::jezyk::
ODPOWIEDZ