Lauren Fenmore

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Tak, Lauren czym starsza, tym piękniejsza. :D

Bardzo fajnie, że pojawiła się gościnnie jakaś dawna postać z przeszłości. Brakuje tych starych dobrych postaci jak Amber, Sheila, Deacon, Lauren.
Dodatkowo znów wspomniano o nowym mężu Lauren z Y&R - Michaelu Baldwinie i ich nowo narodzonym wówczas synku Fenie (zdrobnienie od Fenmore, bo takie dziwne imię nosi to dziecko :P ).
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Tomala

Post autor: Tomala »

Lauren jest naprawdę piękna. Nie wiem jak ona to robi. Zupełnie się nie starzeje, a nawet ładnieje.
Miło było ją znów widzieć. Mogłaby wrócić na stałe.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Wygląda na to, że w Y&R stworzyła w końcu z kimś szczęśliwą rodzinę i doczekała się nowego dziecka. Wątpię np. żeby takie szczęście znalazła w B&B przy boku kobieciarza Erica. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Nie wiem czy wiecie, ale jak tylko Lauren wróciła z Los Angeles do synka musiała się zmierzyć z Sheilą, która przybrała po operacji plastycznej twarz jej przyjaciółki i porwała jej synka,tę przyjaciółkę(Phyllis) i jej córkę, Lauren zastrzeliła Sheile ratując ich. Szkoda że w B&B nic o Sheili Lauren nie mówiła.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

W takich sytuacjach żałuje ,że nie emitują u nas Y&R ale ciekawe ,że nadal myślą o przebiegu postaci do drugiego serialu, to wprowadza fajny klimat.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Spencer

Post autor: Spencer »

Jak kiedyś oglądałem B&B nie znając spoilerów, to nie przypuszczałem że scenarzyści pozbędą się Lauren z serialu na zawsze ponieważ zaliczałem ją do grona głównych postaci w serialu.
:twisted: BAD FELLOW & HOT STUFF 8)
Dzisiaj mnie kochasz, jutro nienawidzisz.
Żyj i nie przepraszaj za to że żyjesz. ;)
ODPOWIEDZ