Na Wspólnej

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Goku

Post autor: Goku »

B@r pisze:Ola&Daniel- tu wielkie zdziwienie, bo Olka mnie zawsze drażniła, ale wątek ich zakazanej miłości jak muszą się ukrywać dość ciekawy i ta dziewczyna gra lepiej, za to jej matka i ojciec są jacyś nieżyciowi i z innej epoki.
A ja Olki nie znoszę!!! :x :evil: Jak tylko ją widzę to mam ochotę rzucić czymś w telewizor i bynajmniej nie są to majtki! :lol:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Dlaczego Zimińscy i Brzozowscy nie pozwalają się im spotykać? ::kwasny::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Tomala

Post autor: Tomala »

A mnie właśnie "Na Wspólnej" już ze 2-3 miesiące przed wakacjami bardzo zaczęło nudzić i teraz już oglądam tylko z doskoku. Niby są w miarę ciekawe wątki (właściwie interesują mnie głównie bezwątkowe postacie, czyli Marta i Filip oraz Iza i Jerzy), ale jakoś tak... nie chce mi się tego oglądać. To tylko niecałe pół godziny, ale po prostu mi się nie chce!
A Olę ja nawet lubię. Jej gra aktorska jest moim zdaniem, jak na młodzież w polskich serialach, bardzo dobra. Daniel o wiele gorzej, ale lepiej niż było kilka lat temu.
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Kamil jest alkoholikiem ???????????????????????

A co z jego studiami medycyny ?!
If you can't beat them, join them...
Awatar użytkownika
Kokoszka

Post autor: Kokoszka »

B@r pisze:Dlaczego Zimińscy i Brzozowscy nie pozwalają się im spotykać? ::kwasny::
Zimińscy uważają, że Daniel demoralizuje Olę ponieważ dziewczyna wróciła z jego osiemnastki lekko pijana, a Brzozowscy mają pretensje do Daniela, że przez ten związek opuścił się w nauce.
Jeśli nie rozumiesz woni, esencja Cię nie zadowoli...
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

I była tam chyba jeszcze jakaś akcja z tabletkami antykoncepcyjnymi czy jakoś tak
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Tomala

Ogólnie to nie oglądam już NW, ale ostatnio widziałem 2 odcinki i nie do końca wiem o co chodzi. A mianowicie: czy Andrzej spał z Kingą? :shock:

Śmieszna jest ta nowa dziewczyna Maksa ::loll::
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

Tomala pisze:Ogólnie to nie oglądam już NW, ale ostatnio widziałem 2 odcinki i nie do końca wiem o co chodzi. A mianowicie: czy Andrzej spał z Kingą?
Mieli na siebie ochotę, ale poprzestali na pocałunku, bo własnie w tej chwili zadzwonił do drzwi Michał. Kinga się speszyła i bez słowa czmychnęła do domu...
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
Tomala

Dzięki Monia. To by było podwójnie okropne ze strony Andrzeja i Kingi gdyby się przespali, bo nie dość, że byłaby zdrada to jeszcze Andrzej też został kiedyś tak potraktowany przez Basię i śp. swojego brata Wiktora.
Tomala

Ostatnio częściej oglądam "Na Wspólnej". Tam jest teraz bardzo ciekawie :)
Fajnie dzisiaj Renata załatwiła tego faceta.
Cieszę się, że Basia i Andrzej po latach znowu mają jakieś wątki. Szkoda tylko, że ich mieszkanie ogranicza się tylko do kuchni :lol:
Michał jest nie do zniesienia. Nadal jest taki niedojrzały jak dawniej. Jak on w ogóle może mieszać dziecko to swoich zatargów z Andrzejem? Rozumiem, ma prawo być wściekły, ale jakby nie było to on pierwszy zdradził żonę i od niego zaczęły się problemy.
Strasznie mi się chciało śmiać dzisiaj z Romana. Fajnie się nad sobą użalał przed Ewą :lol:
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

No, w serialu zaczyna się dziać :)
Renata nieźle załatwiła tego gliniarza... dobrze mu :)Żeby teraz dzięcioł i pół skorumpowanego wydziału nie chcieli się na niej mścić :|
Romek i ta jego Honorata pasują do siebie - takie 2 śmieszne pierdoły. Wydaje mi się że po kilku jeszcze "przebojach" ze sobą będą. Trzymam za nich kciuki.
Michał naprawdę jest szalony, już nie panuje nad swoim gniewem. Nie pamięta już że to on wszystko zaczął - całą tą lawinę, gdy przespał się ze Zdybicką. Teraz to wszyscy są beee, a on biedny skrzywdzony. Czuję, że jakieś nieszczęście będzie z jego groźby o wyjawieniu prawdy co do ojcowsta Kubusia... :/
Biedne dziecko przecież nie jest niczemu winne, czemu chce mieszać je w swoje rozgrywki z bratem. Jak chce się odegrać i zemścić na bracie niech to robi inaczej, potem będzie żałował, ale będzie za późno...
Po zapowiedziach dzisiejszego odcinka to Michał chyba powie o wszystkim Izabeli... Jestem ciekawa jak zareaguje...będzie się działo...
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
Tomala

Od jakiegoś czasu już zupełnie regularnie oglądam "Na Wspólnej". Widać przerwa była mi potrzebna, żeby znowu się bardzo zaciekawić serialem :)

Od początku podejrzewałem, że tym znajomym Weroniki i Adama chodzi o czworokąt erotyczny z nimi i dzisiaj się potwierdziło! Szok, że w polskim serialu podjęli taki temat. Bardzo ciekawy jest ten wątek. Straszne wycie jest z tych ludzi. Ta babka jest na maksa zboczona :lol: I trochę przypomina mi... moją polonistkę ::loll:: Co prawda jest dużo młodsza, ale bardzo podobnie mówi.

Również ciekawy jest wątek Danusi i zakochanego w niej ucznia. Straszny z niego dureń, że jej to powiedział. Musi być nią bardzo mocno zafascynowany.
Swoją drogą to trochę pokręcona jest sprawa z pracą Danusi. Najpierw pracowała w gimnazjum, a teraz w liceum, ale dyrektora ma nadal tego samego.

Świetnie, że wprowadzili do serialu postać Hanki :) Rozwala mnie ta babka ::loll::

Włodek kandyduje na radnego :lol:

Co do Emilki to ta jej koleżanka - "Czarna", najwidoczniej chce z niej zrobić galeriankę :lol:
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Tomala pisze: .
. Ta babka jest na maksa zboczona :lol: I trochę przypomina mi... moją polonistkę ::loll:: Co prawda jest dużo młodsza, ale bardzo podobnie mówi.

l:
Tomala uważaj bo cie jeszcze zaprosi do trójkąta ::loll:: Tak w ogóle to też nie oglądam tego serialu regularnie ale wątki nawet kontrowersyjne. Do tego wątku swingersów i miłości ucznia do nauczycielki (chociaż to trochę dziwne w przypadku danusi, która nie jest zbyt pociągająca:)) to jeszcze jest jakiś wątek dziewczyny (nie pamietam jak ma na imię) która jest chyba z biednej rodziny a jej koleżanki mają kasę tak, jakby były z bogatych rodzin (jakieś mają prywatne lekcje tenisa itp) i ona próbuje im dorównać. A ostatnio się okazało, że te koleżanki mają kasę bo to są...Galerianki !!!
Goku

Post autor: Goku »

I pomyśleć, że w czołówce jest "Na Wspólnej znajdziemy to miejsce gdzie miłość, wiara, nadzieja na przyszłość." :lol:
Awatar użytkownika
fandantego

Post autor: fandantego »

Nowa, zupełnie nowa, super czołówka "Na Wspólnej" --> http://www.youtube.com/watch?v=aF4EltF4y8Y

Jak to zobaczyłem to normalnie szok :shock: cudo!
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
ODPOWIEDZ