Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Bridget to chyba najbardziej niezdecydowana postać serialu. Najpierw odrzucała Dantego na rzecz Nicka, a jak Dante związał się z felicia to nagle ona też cos do niego poczuła. Teraz kiedy Nick zaczyna kręcić z taylor ona zaczyna się wtrącać nie wiadomo czemu (jak Stephanie!) i wygląda to jak zazdrość.

Najlepsze było jak Taylor opowiedziała Nickowi całe swoje życie:) Fajnie, że przypomniano dawne wątki -1 męża Taylor Blake'a, jej ojca oraz to, że ma brata (już dawno o nim nie wspominano), księcia Omara, amnezję itp.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Bridget jest zazdrosna o nicka - to fakt, ale w jej słowach jest i źdźbło prawdy. A intuicję to ma. Na dodatek zobaczyła Taylor i nicka w trochę dwuznacznej sytuacji.
Gsy Jackie zaczęła się rozbierać - zacząłem się śmiać. :D Zabawnie wyglądała konfrontacja pani Marone i Pam. Jackie niestety swoim zachowaniem (chcący lub niechcący) utwierdza innym to, że coś z prostytutki w niej jest. ::chytry:: Kibicuję jej i Ericowi, ona jednak powinna się powstrzymać od kontrowersyjnych zachowań.
Tomala

Post autor: Tomala »

Podobało mi się jak dzisiaj Bridget przygadała Taylor. Ktoś musiał ją porządnie ochrzanić. Czy ona oszalała z tą swoją przyjaźnią z Nickiem? :? ::plask wczolo: I może nawet nie tylko przyjaźnią... Damians wczoraj słusznie zauważył, że pomarszczona twarz Nick'a z idealnie gładką twarzą Taylor robią straszne wrażenie. To chyba ma być zestawienie za zasadzie kontrastu :lol: Albo nawet antytezy :lol:

Jackie dzisiaj udowodniła, że dziwka zawsze pozostaje dziwką. Dobrze, że Pamela ją pogoniła. Pokazała, że też potrafi być zadziorna :twisted: Już ją lubię :D
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Tomala pisze:Jackie dzisiaj udowodniła, że dziwka zawsze pozostaje dziwką.
Udowadniała to od początku swojego bytowania w MNS, a dzisiaj przebiła samą siebie.
Jeszcze takie powolne zakradanie się na paluszkach do salonu, kiedy Pamela poszła robić ciasteczka czy coś :lol:

Tomala pisze:Dobrze, że Pamela ją pogoniła. Pokazała, że też potrafi być zadziorna :twisted: Już ją lubię :D
Dla mnie to jest Ela z Klanu - i z wyglądu i z charakteru :mrgreen:
Normalna postać z Mody na sukces zaczęła topić by Jackie w tej wannie i zapewne sama by do niej wpadła, a Pamela z klanowym spokojem prawie że powiedziała: Proszę opuścić tę wannę, to wanna prywatna i podaje jej ręcznik, żeby się jeszcze dziwka mogła zasłonić ::cojest::
Pam powiedziała dzisiaj coś w stylu, że nie jest oryginalna, moim zdaniem wręcz przeciwnie - jest bardzo oryginalna :mrgreen: I też ją lubię
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Ale co tam się podziało? Jaka wanna??
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

Ach Jackie jak to Jackie, pokąpała się trochę u Foressterów. Nick kupuje teraz butiki, więc pewnie na rachunek za wodę nie starczyło. Przyszła sobie, poczęstowała się szampanem i czekała cała w pianie na Eryczka. Ten co prawda przyszedł, ale opanował się. Jackie za to nadal z uporem czekała, a nóż będzie mogła zapomnieć tego wieczoru o wibratorze.....no ale Pam przeszkodziła. Biedaczce wylała wodę. Pozostało jej iść do domu :cry:
Dawidek
Administrator

Fajne było wejście nowego Ricka. :D Trochę trzeba będzie się przyzwyczaić do nowego aktora, ale zobaczymy, jak Kyle się sprawdzi. 8) I powiedział całą prawdę o Ridge'u, podpisuję się pod tym, co powiedział matce. :: bow ::
Bridget w tym wszystkim, co mówiła, miała sporo racji.
Nick może sobie narobić kłopotów z powodu kupowania sieci butików. Z tego co widzimy, już jest zadłużony, a Jackie to widzi i dobrze. Nieraz trzymała pieczę nad kasą, więc potrafi liczyć. Nick za bardzo wczuwa się w swoją rolę mściciela, nie żałuje środków i sił.
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

Mam to samo zdanie, Rick nie szczypał sie, powiedział to co myśli. Zarówno Ridge jak i Stephanie zostali słusznie podsumowani. Martwi się także o Brooke, bo doskonale wie, jak to zwykle kończą się jej małżeństwa z Ridgem. Nowy aktor - moim zdaniem najlepszy ze wszystkich aktorów grających tę postać 8)

Nick kupił sieć sklepów...Foressterom zaraz dupka zmięknie :twisted:
Tomala

Post autor: Tomala »

Jaka żenada z tym kupowaniem sklepów przez Nicka! Skąd on ma tyle kasy?! ::plask wczolo:
Czy mi się wydawało czy dzisiaj 2. raz powiedziano nam, że w roli Ricka występuje nowy aktor? :lol: Strasznie mnie dzisiaj wkurzał. Jeszcze chamsko powiedział Phoebe, że nie jest z Forresterów. Przecież to tylko geny, ważna jest więź jaką czuje Phoebe z Forresterami. Straszny dupek z niego. Oczywiście wszystko wie najlepiej, ocenia Ridge'a, a nie wie, że Nick spał z jego siostrzyczką ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Tomala pisze:czy dzisiaj 2. raz powiedziano nam, że w roli Ricka występuje nowy aktor
Tak, też mnie to zaskoczyło :P
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Tomala pisze:Jaka żenada z tym kupowaniem sklepów przez Nicka! Skąd on ma tyle kasy?! ::plask wczolo:
No właśnie, w którymś z wcześniejszych odcinków Massimo powiedział, że jego imperium jest warte miliard dolarów, powiedzmy, że Nick ma 50% tej kwoty ( są jeszcze inni akcjonariusze ), i za nią kupił FC, to musiałby teraz wziąść kredyt na ponad miliard dolarów. :shock: Pewnie dlatego niedługo potem rozpoczął się kryzys finansowy, skoro banki tak rzucały kapitałem na lewo i prawo. :P

Brooke kompromituje się. "Co by powiedziała kobieta, gdyby usłyszała, że spałeś z córką własnej żony?" A co by powiedziała kobieta, gdyby się powiedziała o twoim wyskoku z Deaconem? Nick był przynajmniej pijany i za bardzo nie wiedział, co robi, ty byłaś w pełni świadoma. No tak, ale ta kobieta zawsze potrafi wywrócić kota ogonem.

Rick przegina. Co z tego, że nie jest synem Eryka? Przez większość czasu był za niego uważany, nadal tak jest, wszyscy uważają go za członka rodziny. I niby tylko spokrewnieni z Erykiem mogą liczyć na korzyści z firmy? Ridge tworzył w niej przez wiele lat, poza tym idąc tym tokiem to Brooke też nie powinna nic dostać, nie jest spokrewniona z Erykiem i chce się ożenić z Ridge'em.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Mareczek pisze:Tomala napisał/a:
czy dzisiaj 2. raz powiedziano nam, że w roli Ricka występuje nowy aktor

Tak, też mnie to zaskoczyło :P
Myślę że tak bo ten nowy Rick jest wg mnie paskudnym mutantem w porównaniu do fajnego poprzednika i aż musieli powiedzieć dwa razy aby widzowie z doskoku załapali tę jednak znaczącą zmianę.
Pottermaniack pisze:"Co by powiedziała kobieta, gdyby usłyszała, że spałeś z córką własnej żony?" A co by powiedziała kobieta, gdyby się powiedziała o twoim wyskoku z Deaconem?
Powiedziałaby że jej mąż nie może być z nią - bo to się odnosiło do relacji mąż-żona a nie innych relacji, ale poza tym jedno nie wyklucza drugiego, Brooke właśnie pokazuje tym że nadal uważa za błąd tamten romans, gdyby robiła wyrzuty Bridget i była na nią długotrwale obrażona byłaby hipokrytką. Nick jest chyba pomylony że dziwi się, iż Brooke go zostawiła.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Mnie we wczorajszych odcinkach rozbawiły dwie rzeczy. Pierwsze - Stephanie prezydentem? ::loll:: wielu Amerykanów pewnie uciekłoby za granicę do Kanady, bo nie znieśliby jej prób tyranizowania społeczeństwa. :zeby: Druga rzecz - Phoebe nie wiedziała kim dla niej jest Rick - jak go ma traktować. ::loll:: Szczerze, to ja na jej miejscu miałbym ten sam problem. :D
Też nie rozumiem Ricka, sugerującego, że Phoebe nie należy do Forresterów. I co z tego. Jak słusznie ktoś z Was napisał, to nie geny sa tu najważniejsze, tylko więzi rodzinne. Mimo to nadal lubię go, jest nieufny wobec Ridge'a i krytykuje go za akcję skompromitowania Jackie, którą przeprowadził wraz z matką.
Brooke zarzucając Nickowi, że spał z Bridget, powinna sobie przypomnieć, jak Ridge także kiedyś skakał wokół jej córki. :twisted:
Pam i Eric - ciekawy duet. ::rad::
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Pottermaniack pisze: Brooke kompromituje się. "Co by powiedziała kobieta, gdyby usłyszała, że spałeś z córką własnej żony?" A co by powiedziała kobieta, gdyby się powiedziała o twoim wyskoku z Deaconem? Nick był przynajmniej pijany i za bardzo nie wiedział, co robi, ty byłaś w pełni świadoma. No tak, ale ta kobieta zawsze potrafi wywrócić kota ogonem.
No niestety Brooke to szerokroka puszczalska szmata, i jej słów nie należy w ogóle brać poważnie. Inaczej nie da nazwać się kobiety która ma dziecko z własnym zięciem, która w wieku dojrzałym potrafiła sobie wmówić, że to dawanie d*py to wielka miłość aż po grób. Która w ogóle potrafiła pomyśleć o czymś takim w kontekście człowieka który tak skrzywdził jej niby ukochaną córkę (wykorzystanie Bridget w celu zdobycia Amber, czy sytuacja w której matka słuchała odgłosów rozdziewiczania wykorzystywanej córki).
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Dawidek pisze:Druga rzecz - Phoebe nie wiedziała kim dla niej jest Rick - jak go ma traktować. Szczerze, to ja na jej miejscu miałbym ten sam problem.
Tak, to było dobre. "Kim ty dla mnie jesteś: kuzynem, bratem, wujkiem?". :lol:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
ODPOWIEDZ