Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

::cojest:: ::loll:: Obrazek
Goku

Post autor: Goku »

Bez sensu, Leal odpadła z You Can Dance :/. Mam nadzieję, że podczas tego tygodnia coś się stanie tej paskudzie Paulinie i Leal wróci do programu!

Dobrze, że przynajmniej wyleciał ten wkurzający bliźniak, choć wolałbym, żeby wyleciał Tomek!
Tomala

Post autor: Tomala »

Dzisiaj YCD wreszcie się rozkręciło! :) Wszystkie tańce mi się podobały. Szczególnie hip-hop i to co tańczył bliźniak z nie pamiętam kim. Ale dobrze, że odpadł. Nie trawiłem go. Już nawet ten Tomek ujdzie, mimo, że taki stary :lol:
Szok, że Leal odpadła :shock: Paulina powinna! Z dziewczyn to kibicuję teraz Ilonie.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Paulina to tzw "syndrom Mirki z Baru" :lol: Nie wiem czy widzieliście chyba w 4 edycji Baru pod sam koniec prawie do programu weszła taka Mirka - zakompleksiona, z wisoki, mało aktrakcyjna, skromna itp no i wygrała :lol: Na dole jej fotka z Frytką:)

Obrazek

No i w tej Pulinie z YCD właśnie coś takiego jest (nawet cała wioska przyjechała ją wspierać) + ma poparcie jury a najwieksze Piróga. Także ja się nie dziwię, że nie odpadła, chociaż sam bym na nią nie zagłosował. Może nawet wygrać.
Leal szkoda - mała lolitka:) ale myślałem, że odpadnie Ilona. A co myślicie o 70-letniej choreograf - Mazurównie? Juz kiedyś widziałem z nią program na tvn style chyba była w "Ten jeden dzień"
Goku

Post autor: Goku »

mailo pisze: (nawet cała wioska przyjechała ją wspierać)
Paulina nie jest z wioski. Jest ze Zduńskiej Woli, a to ponad 40-tysięczne miasto, więc wcale nie takie małe. Piróg zapewne po raz pierwszy w życiu słyszał tą nazwę i dlatego uznał, że to jakaś prowincja, a razem z nim większość widzów :lol:.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Prawie zapomniałem o tej Mirce :) Ciekawe co się z nią stało, ona była taką prostą budzącą sympatię dziewczyną i dlatego wygrała bo kiedy inni walczyli o wygraną ona w tym nie uczestniczyła raczej, ogólnie była trochę głupiutka bo myślała że jak zapali normalną trawę to będzie na haju :lol:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mailo

Goku pisze:
mailo pisze: (nawet cała wioska przyjechała ją wspierać)
Paulina nie jest z wioski. Jest ze Zduńskiej Woli, a to ponad 40-tysięczne miasto, więc wcale nie takie małe. Piróg zapewne po raz pierwszy w życiu słyszał tą nazwę i dlatego uznał, że to jakaś prowincja, a razem z nim większość widzów :lol:.
No właśnie a ja się zastanawiałem, czemu przyjechał "prezydent miasta" a nie "sołtys" :lol: Wkażdym razie ona tak z wioski się kojarzy:)

Adex pamietam ten wątek jak Mirka paliła trawę ::loll:: To przeszło do historii. Własnie masz rację, że podczas gdy ludzie tacy jak Frytka wykańczali sie nawzajem, ona skorzystała bo była skromna i zakompleksiona i stała z boku.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

mailo pisze:Paulina to tzw "syndrom Mirki z Baru" Nie wiem czy widzieliście chyba w 4 edycji Baru pod sam koniec prawie do programu weszła taka Mirka - zakompleksiona, z wisoki, mało aktrakcyjna, skromna itp no i wygrała Na dole jej fotka z Frytką:)
Dokładnie, ja jako wielki fan Baru pamiętam doskonale wszystkich zwycięzców i ogólnie finalistów. :D Pamiętam, że w I edycji kibicowałem Adrianowi, w II lubiłem zarówno Dobrusię jak i Erica, w III zwycięzca był mi obojętny, w IV bardziej kibicowałem temu Arasowi, niż Mirce, w V lubiłem oboje finalistów - Ewelinę i Bartka, no a w VI zdecydowanie wolałem Anglika - Thomasa od Polaka - Alexa. :wink:
Ogólnie marzy mi się, żeby powstała jeszcze choć jedna edycja "Baru". :P
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Też oglądałem wszystkie edycję Baru, ale najlepsza była III. Akcje z Frytką prawdziwą b*tch i Leszkiem kontra Aldek, a Maciek w samym środku sporu były świetne. Niezłe wiązanki szły. Ciekawe czy to było wszystko wyreżyserowane. W IV edycji dawni wrogowie Frytka z Leszkiem i Aldek wrócili, do tego dochodziła już dobrze znana wtedy Doda, oraz ich Trzech Klaudiusz, Gulczas i Aras na doczepkę zamiast Sebastiana Florka.Ich trzech oś zła chcieli wyeliminowac najbardziej popularnych uczestników aby siadali razem na gorących krzesłach. ::rad::
To były czasy... późniejsze edycję już takich emocji nie budziły, bo nie było tak zawiłych relacji między uczestnikami jak np VI Thomas kontra reszta grupy. To było nudne.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
DeaconFan

O tak, najlepsze były te edycje z All Stars, czyli bodajże IV i jak dla mnie ciekawie też było z VIPami w V edycji (ale oni szybko się wykruszyli).
Ogólnie jednak trochę już pozapominałem z tego reality show, ale to były wspaniałe czasy jak się to oglądało, w środy Plusy i Minusy, a w sobotę Gorące Krzesła. To były emocje. :D Później nieco mi to zastąpił Big Brother V na tv4 (wcześniejszych edycji nie oglądałem, ale kojarzę, że z nich się wywodzą m.in. Frytka, Gulczas, Klaudiusz). Przydałoby się teraz coś takiego. :P Ostatnio jeszcze przeglądałem profile uczestników Baru na n-k, trochę ich tam jest i ciekawie tak sobie pooglądać co oni teraz robią, jak wyglądają itp. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
mailo

Widze, że z tematu Paulinki z YCD zeszliśmy na temat Baru ale to dobrze, bo bardzo lubilem oglądać ten program (już to tutaj pisałem ale dawno temu na 1 stronie jest chyba:) Oglądałem II, III, IV, V (Bar Vip). Nie widziałem I a podobno była najlepsza z powodu Grzegorza i Izy, którzy poznali się w Barze i wzięli w trakcie programu ślub ! :lol: http://www.reality-tv.pl/2003/12/15/grz ... im-slubie/ Opuściłem też IV i szczerze mówiąc nie wiem o co chodziło z tym Thomasem ? Tkk Bolly-możesz coś więcej napisać?

PS Czy ktoś wie dlaczego "Kuchenne rewolucje" są powtarzane od początku? Wczoraj wyemitowali 1 odcinek o tej porze co zawsze.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

I edycja była nudna. Wszyskie(dosłownie) kobiety wyleciały na samym początku, Iza żona Grześka została chwilę dłużej, ale tylko dlatego, że jeden uczestnik, z którym się całowała(?) będąc z Grześkiem zrezygnował, gdy siedział z nią na gorących krzesłach ( a wynikami odpadłaby Iza). Ogólnie porównując do II, III i Iv to była nuda nie ma czego żałowac.

A Thomasa poprostu nikt nie lubił, ale i on nie lubił całej grupy (jakieś dobre ralacje miał z Marco Bocchino -ten od euowizyjnego duetu ze Szwed) To razem siedli na gorących i Marco odpadł :wink: A o co się kłócili cóż Thomas wyzywał uczestników od alkocholików, bo za dużo piją, tamci, że Thomas jest nietolerancyjny, chyba egocentryczny i nie liczy się z ludźmi. Z Thomasa zrobiono ofiarę jako skrzywdzonego uczestnika, którego nie wiadomo dlaczego nie lubi cała grupa. Thomas wyzywał każdego na pojedynek na gorących krzesłach i produkcja się na to czasem godziła(unieważniając plusy i minusy :roll: ), przynajmniej raz tak było. Wtedy Alex zaproponował mu aby zamiast pojedynku na gorących krzesłach, zrezygnowali oboje z programu i z nagrody głównej gdy bedą w finale, na to Thomas się nie zgodził. :wink: Nei przedatawiana za bardzo relacji jakie panują między iczestnikami, a skupili się przez całą edycję na konflikcie Thomasa z grupą.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
DeaconFan

mailo pisze:Nie widziałem I a podobno była najlepsza z powodu Grzegorza i Izy, którzy poznali się w Barze i wzięli w trakcie programu ślub !
I podobno już się rozwiedli.

Ja jednak mimo wszystko w Barze Europa kibicowałem Thomasowi, chociaż faktycznie np. lubił sobie poprzeklinać. :lol: Z tymi wyzwaniami na pojedynki to pamiętam, że była jakaś masakra. Parę osób zgłosiło się na ochotnika na Gorące Krzesła. Poza tym ciekawe co teraz porabia zwycięzca Thomas, bo Alexa (Ryszarda) widziałem na nk. :wink:

Tak poza Barem, to przypomniało mi się, że wcześniej jeszcze oglądałem jedną i jedyną edycję "Dwóch Światów". Kojarzycie?
Tomala

Post autor: Tomala »

Też bardzo lubiłem "Bar" :D Chociaż tak w 100% regularnie to nigdy nie oglądałem, jak np. "Big Brother'a" (tego na TVNie. Bardzo dobrze pamiętam Mirkę. Oprócz jej wyczynu z trawą to kojarzy mi się też, że próbowała sobie wydepilować ręce zwykłą taśmą klejącą :lol: Pamiętam jeszcze jak w 5. klasie mieliśmy wycieczkę do Wrocławia i pokazywali nam budynek, w którym był kręcony "Bar". Ale to było przeżycie :D :lol: Ale widzieliśmy go tylko z zewnątrz :wink:
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Ja oglądałam Dwa Światy :) Fajne to było :) Jeden dom bez żadnych wygód, musieli sobie sami mielić mąkę na chleb, doić krowę itp. a drugi pełen luksusu. A kasę zarabiano przebywając jedynie w tym ubogim domu :)

Bar też oglądałam, ale nie pamiętam do której serii. Z tych uczestników których wymieniliście to pamiętam Grzegorza i Izę, Dobrusię i Erica, Frytkę i Maćka. To wychodzi chyba, że oglądałam do trzeciej edycji. Potem chyba emitowali na innym kanale niż Polsat i dlatego przestałam oglądać, bo nie miałam tego kanału. Jednak Dwa Światy były ciekawsze - koncepcja była lepsza ;)

Ale i tak nic się nie umywa do Survivora :P Na TVN leciała kiedyś jedyna edycja trochę podobnego programu Wyprawa Robinson - oglądaliście?

I strasznie żałuję, że nie doszła do skutku europejska edycja The Amazing Race. Miała być nawet drużyna z Polski :)
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
ODPOWIEDZ