Dante Damiano

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Tego co zrobił pod tą komodą czy kominkiem czy co to tam jest, może pozazdrościć niejedna kobieta Felicii. Dał jej niesamowite poczucie bezpieczeństwa. W sytuacji ekstremalnej bez wahania wybrał.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Dante pojechał do Włoch pracować nad jakąś rzeźbą. Ciekawe kiedy i czy w ogóle wróci do swojej partnerki (?) i syna. :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Miał wrócić z Rzymu na święta, a jednak się nie zjawił. :roll:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Może znalazł sobie już we Włoszech jakiś nowy obiekt uczuć i olał całkowicie Felicię? ::chytry:: Ale przynajmniej dla syna mógłby się zjawić. Dziwna sprawa z tym wyjazdem Dantego.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
DeaconFan

Znowu dzisiaj wspomniano coś więcej o nieobecnym Dante. Nadal jest we Włoszech i chyba już nie zamierza wracać do L.A. Teraz dopiero widać jak bardzo mu zależało na Felicii, że już zaczął ją straszyć sądem odnośnie praw do opieki nad dzieckiem. :roll: Zawiodłem się na tej postaci.
I jeszcze Felicia ciekawie wspomniała chyba o kobietach w życiu Dantego wymieniając na początku Taylor. :roll:
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

:lol: ::loll:: ::rad:: Tak, to z tym wymienieniem Taylor było dobre. Ciągle muszą jakieś błędy popełniać, nie wiedziałem że to taki skomplikowany serial, że tak trudno spamiętać parę imion :roll: Swoją drogą ciekawy jestem, jakie miało paść imię zamiast Taylor. Już nawet sam nie pamiętam z kim był jeszcze Dante ::rad::
Awatar użytkownika
DeaconFan

PetroPython pisze:Tak, to z tym wymienieniem Taylor było dobre. Ciągle muszą jakieś błędy popełniać, nie wiedziałem że to taki skomplikowany serial, że tak trudno spamiętać parę imion Swoją drogą ciekawy jestem, jakie miało paść imię zamiast Taylor. Już nawet sam nie pamiętam z kim był jeszcze Dante
Dante był tylko z Bridget i Felicią oraz udawał faceta Brooke. Ale z Taylor to może nie pomyłka, bo na początku przecież bardzo się przyjaźnili (to on jej pomógł uciec od Omara) i widać było, że mogło ich łączyć coś więcej.
Tomala

Post autor: Tomala »

W ogóle to Felicia trochę się pomyliła w tym wymienianiu. Powiedziała "Najpierw była Taylor, potem ty, teraz ja". Powinna raczej powiedzieć "Najpierw była Taylor, potem ja, potem ty, potem ja, potem ty, a teraz ja" ::loll::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Na początku coś się kroiło między nim a Taylor, Taylor nawet była wystraszona zupełnie jakby ukrywała romans z nim, kto wie jak było ;) scenarzyści po prostu ucieli ten wątek, ale chyba ich pierwszy pomysł na Dantego był właśnie taki że zniszczy on reputację Taylor jako jej kochanek. Potem Dante ładnie wyglądał u boku Brooke, ale to było fikcyjne randkowanie. Ogólnie spaprali go gdy zaczął się miotać między siostrami, z początku to było ciekawe i w końcu wyszło nijak i niestety przepadł pozostawiając po sobie opinię włoskiego kochasia, który uwielbiał paradować bez koszulki przy każdej okazji. Szkoda że nie dali mu ciekawszych wątków, bo przecież aktor ma potencjał, mógł jeszcze coś zdziałać w jakichś intrygach, ogólnie on jednak lepiej wypada w roli wrednych łajdakó(jak w Melrose Place).
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Tiril

Adex-fan Brooke pisze:Na początku coś się kroiło między nim a Taylor, Taylor nawet była wystraszona zupełnie jakby ukrywała romans z nim
Przecież rysował jej portrety i takie tam
Sad but true
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Tiril pisze:
Adex-fan Brooke pisze:Na początku coś się kroiło między nim a Taylor, Taylor nawet była wystraszona zupełnie jakby ukrywała romans z nim
Przecież rysował jej portrety i takie tam
No i co? To wyglądało na to że jak pomógł jej uciec od Omara zaiskrzyło między nimi i Taylor bała się że Dante jej zaszkodzi odzyskać Ridge'a.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Tiril

No to, że przyznałam Ci rację, że coś się działo między nimi. Piszę chyba wyraźnie.
Sad but true
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Na jednym z ostatnich przyjęć Forresterów Felicia powiedziała Ashley, że powinna poznać Dante, bo to czarujący mężczyzna. Potem dodała, że to jednak zły pomysł, bo to kompletny nieudacznik. :lol:
Awatar użytkownika
Tiril

No własnie, w jakich okolicznościach Dante zniknął?
Sad but true
Awatar użytkownika
Spencer

Post autor: Spencer »

Wyparował z dnia na dzień.
:twisted: BAD FELLOW & HOT STUFF 8)
Dzisiaj mnie kochasz, jutro nienawidzisz.
Żyj i nie przepraszaj za to że żyjesz. ;)
ODPOWIEDZ