Magda M.

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Bridget

Post autor: Bridget »

bb-alexander pisze:A będzie jeszcze gorzej.... czytalem streszczenie 28 odcinka!!

[shadow=red]SPOILER!!!!!!
Dorota prawdopodobnie jest w ciąży
Magda całuje Bartka[/shadow]

ja tez i jestem zalamana... dorota w ciazy? a co ona wiatropylna jest? no bo chyba nie z piotrem, nie? nie wierze noo... uhhh hihi
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Mnie sie wydaje ze nie z Piotrem ale wkurza mnie Bartek coraz bardziej angażuje się w związekl między nim a Magdą. Jest cyniczny bo Magda nie jest sama a on wykorzystuje każdy zły dzień, złą chwile aby ją uwieść.
Nobody does it better
Bridget

mi sie wydaje ze ta ciaza to tylko kolejny etap desperacji dolores... wykorzystala pielegniarke, odebrala telefon piotra jak dzonila magda i oczywisci rzucila od niechcenia "piotr wlasnie poszedl wytrzec rece bo masowal mi kolano", te texty "moglbys sie kolo mnie polozyc dopuki nie usne itp pewnie nawet polamala sie specjalnie :/

[ Dodano: 2006-06-01, 21:31 ]
ostatnio u magdy nie najlepiej...

bidula
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

ofiary losy 2006 - agata, sebstian & magda
Obrazek

Obrazek

tak sie wyglada jak sie przebeczalo cala noc hehe
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Magda - jej facet zrobił dziecko byłej żonie, opiekuje sią nią i ciągle nie ma do niej czasu.

Agata - rzucił ją facet, straciła pracę i szuka seksu :mrgreen:

Sebastian - boi się miłości do Grześka i jest zły ,że ten próbuje mu pomóc wpłacając pieniądze na wystawę

Dorota - udaje ciężki wypadek, by zwabić w swoją sieć byłego męża.

Piotr - nie wie czy Magda go kocha, lituje się nad biedną byłą żoną tym samym tracąc czas dla ukochanej.

Wojtek - zerwał z Agatą bo uświadomił sobie ,że kocha Mariolę, która co chwila daje mu kosza.

Mariola - szalona dziewczyna, która myślała ,że można się pobrać dla świętego spokoju.

Jacek - Udawał miłość do Mariolii by poprostu z kimś być, zdradził ją na kilka tygodni przed ślubem.

Kasia - jej chłopak wyjechał za granicę, ona jest w ciąży, nie widzi ,że tuż obok jest osoba która ją kocha.

Bartek - kocha Magdę, przynajmniej tak myśli, podstępme robi wszystko aby ją "zdobyć".

Łukasz - zakochał się w sekretarce, nie umie jej otwarcie o tym powiedzieć, porzucony przez byłą narzeczoną boi się uczuć i uważa się za nieudacznika.

Grzegorz - zakochany w Sebastianie, dla niego zapłacił 15 000 by mógł wystawić swoje zdjęcia.

Wiktor - zrozumiał jak bardzo kocha żonę i swoją rodzinę, skończył z romansem z młodszą podopieczną.

Jagoda - ciągle zakochana w Wiktorze, jej obecny opiekun Bartek, daje jej popalić, dziewczyna czuje się mobbingowana.

Karolina - żona Wiktora, najszczęśliwsza osoba ze wszystkich.

Marian (Maniek) - kot który potrafi do końca wysłuchać swojej pani.

Obecna sytuacja w MM :)
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Prawdopodobnie to nie jest dziecko Wojtka.
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Brooke pisze:Prawdopodobnie to nie jest dziecko Wojtka.
Jakiego Wojtka, chyba Piotra!!

Raczej nie bo w 29(14) odcinku Piotr wkurzony przyjechał do Doroty i zapytał: Jak, jak ja Ci zrobiłem to dziecko!?"
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Brooke

No właśnie Piotra, ale się rozpędziłam :oops:
Bridget

Alexander >> swietnie ich wszytskich podsumowales :: bow ::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

W sumie żałuję że nie oglądam serialu,ale coś tam wiem o nim i oceniam na plus.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Bridget

za okolo godzine ostatni odcinek drugiej serii magdy
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Tak :) Jejuś już się nie mogę doczekać... Jestem ciekaw jak będzie wyglądała galeria Sebastiana, ten wątek jest mi szczególnie bliski gdyż sam interesuje się fotografią. Prawdopodobnie na wystawie Sebka będzie TVN i magazyn "Co za tydzień".

Ciekawe czy TVN wyda 2 serię na DVD...?? ::chytry::
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Brooke

Słyszał ktoś może o powtórkach przez wakacje :?: Chętnie bym zobaczyła sobie odcinki, które przegapiłam. :wink:
Bridget

Brooke pisze:Słyszał ktoś może o powtórkach przez wakacje :?: Chętnie bym zobaczyła sobie odcinki, które przegapiłam. :wink:

tak, od 29 czerwca po 22 po dwa odcinki maja leciec na tvn :D

ostatni odcinek drugiej serii byl taki sobie wg mnie, tzn ogolnie mi sie podobal szczegolnie
- piotr i magda na motorze
- rozmowa jerzego i piotra ("jak bede chcial sie zobaczyc z magda to sie z nia zobacze i nie zamierzam pytac nikogo o pozolenie")
- dorotka goodbye forever (mam nadzieje heheh)
- wojtek i mariola w "przesluchiwaniu" piotra
- rozzalona i obrazona magda, ktora trzeba bylo sila na wystawe sebastiana wyciagnac
- ogolnie cala wystawa sebastiana fajna byla
- jagoda trzaskajaca drzwiami (bossskkkieeeee :: bow :: )
nie podobalo mi sie:
- sprawa tych dzieciakow i te tandetne teksty w sadzie autorstwa tej dziewczyny, potem tego jej chlopaka i piotra tez
- ta gadaka piotra o tym ze sam by sie pozwal i skazal...
- kasia i lukasz - w ogole nie lubie tego watku a pasuja oni do siebie jak lato do zimy i zima do lata :/
Awatar użytkownika
Marek Forrester

No i po drugiej serii... Wołałbym aby Piotr i Magda się nie pogodzili widzowie czekali by z zaciekawieniem co dalej a tak kolejna seria sielanki...
Nobody does it better
Bridget

od 13 czerwca kreca 3 serie, kto mieszka w wawie to napewno w wakcje bedzie mozna gdzies cos podejrzec bo ekipa magdy czesto kreci na dworze, szczegolnie na polach mokotowskich...
ODPOWIEDZ