M jak miłość
Myślałem dzisiaj, że się wścieknę jak oglądałem "M jak miłość". Już nawet oglądając serial nie można sobie odpocząć od szkoły. A mianowicie Piotrek kilka razy użył przeklętego słowa - "interpretacja"!
Jestem na to wyczulony
Niedawno czytałem w ŚS, że Andrzej oświadczy się Marcie
Bardzo im kibicuję, ale po tym co było dzisiaj coraz bardziej się upewniam, że niestety Marta będzie z Szymonem
Nie znoszę go.
Bardzo mi się dzisiaj zrobiło żal Henia. Taki samotny jest................
A jeszcze jedno. Kuba dzisiaj dzwonił z karty Telegrosik
Niedawno czytałem w ŚS, że Andrzej oświadczy się Marcie
Bardzo mi się dzisiaj zrobiło żal Henia. Taki samotny jest................
A jeszcze jedno. Kuba dzisiaj dzwonił z karty Telegrosik
Tak a w poprzednim odcinku Tomek dał Zosi Delicje, bo bylo jej smutno, że tak często go nie ma w domu:)Tomala pisze:A jeszcze jedno. Kuba dzisiaj dzwonił z karty Telegrosik
Co do Marty, to ten wątek, ze ugania się za nia 2 facetów jest dla mnie tak nieprawdopodobny jak zmartwychwstanie Taylor. Jeszcze to, że rozmemłany Szymon mógł się zainteresować równie rozmemłaną, niezdecydowaną, płaczącą, cierpiącą, umęczaną, zdołowaną, przymuloną, przybitą, marudną, bladą, chudą, wiecznie chorujacą , z bólami głowy, migrenami, problemami, rozterkami, bez uśmiechu, bez poczucia humoru, bez energii życiowej, w ogóle bez żadnych oznak życia Marcie - to jeszcze mozna wyjaśnić tym, że są do siebie podobni.
Ale że zakochał się w niej ten młody prawnik, z kasą, który mógłby mieć każdą, a wybrał to "coś" to już niewiarygodne. I jeszcze obaj sie o nią kłócą, skaczą wokół niej, płaszczą się, jakies sceny zazdości
Ludzie ze "Świata seriali" chyba to zauważyli, tak zaczynając artykuł dotyczący Marty:
"Marta Wojciechowska po raz kolejny udowodni, że tak naprawdę nie wie, o co jej chodzi w życiu..............."
Wczorajsze sceny z Jaroszym zrobiły na mnie piorunujące wrażenie. Tak mówił o tym swoim "życiu pozagrobowym". W dodatku aktor już wtedy tak fatalnie wyglądał. Strasznie chudy, zapadnięte poliki, oczy też takie małe, przekrwione. Straszne po prostu...
Fajnie, że Marta przyjęła oświadczyny Andrzeja. Mam tylko nadzieję, że się nie rozmyśli...
Poza tym to raczej nic ciekawego.
Fajnie, że Marta przyjęła oświadczyny Andrzeja. Mam tylko nadzieję, że się nie rozmyśli...
Poza tym to raczej nic ciekawego.
Zgadza się ja też zauwazyłem, że wygladał na bardzo chorego. kiedy będzie ostatnia scena z nim? Za tydzień?
Toamala - a nie uważasz, że ten związek marty i Andrzeja jest trochę naciągany (jak napisałem w poście wyżej) i że bardziej by pasowała do Szymona "du..y wołowej"
bo są do siebie podobni?
Ogólnie fajny odcinek walentynkowy. Życzę Heniowi, żeby kogoś znalazł:)
Toamala - a nie uważasz, że ten związek marty i Andrzeja jest trochę naciągany (jak napisałem w poście wyżej) i że bardziej by pasowała do Szymona "du..y wołowej"
Ogólnie fajny odcinek walentynkowy. Życzę Heniowi, żeby kogoś znalazł:)
Być może tak jest, ale właśnie dlatego wolę, żeby Marta była z Andrzejem, bo jak będzie z Szymonem to jeszcze więcej będę musiał na niego patrzeć. Wiadomo, że gdyby stał się mężem jednej z głównych postaci to by go częściej pokazywali. A poza tym szkoda, żeby taka postać jak Andrzej się zmarnowała, bo tak by pewnie było gdyby rozstał się z Martą. No bo niby z kim miałby być?mailo pisze:Toamala - a nie uważasz, że ten związek marty i Andrzeja jest trochę naciągany (jak napisałem w poście wyżej) i że bardziej by pasowała do Szymona "du..y wołowej"bo są do siebie podobni?
Chyba wydały sie te jej kradzieże i nie sa. Teraz Henio szuka szczęści w biurze matrymonialnym Mirki:)Tiril pisze:To on nie jest już z tą blond złodziejką?mailo pisze: Życzę Heniowi, żeby kogoś znalazł:)
Tak z okazji dnia dziecka - zauważyliście ile teraz w tym serialu jest dzieci ???
- Mateuszek
- Wojtuś
- Basieńka
- Lenka
- Zosia
- Krzysio
- Kacperek
- Anulka
- Natalka
- Ula
Łukasz i Gabi prawdopodobnie już dziećmi nie są, raczej młodzież, ale i tak jakies przedszkole sie uzbierało
O wlasnie zapomniałem o wczorajszym wątku jak Mateuszek ograł dzieci w karty na pieniądze
Ale To juz nie ukazali jako żart, tylko Hanka na serio się wkurzyła i powiedziała cos podobnego jak my na forum - że już przesadza z tymi pieniędzmi i że kiedyś to traktowała jako żarty ale teraz już nie. Co do Uli i Natalki to chodzą chyba jeszcze do gimnazjum, więc dla mnie to dzieci. Poza tym wlaśnie jak wspomnialeś zachowują się jak dzieci.
- Pottermaniack
Można jeszcze dodać dziecko Jolki i Mariusza, czasem się pojawia w serialu.
Świetny był wczoraj tekst Krzysia, że napisał w szkolnej ankiecie, że jego tata pracuje w agencji towarzyskiej.
A wcześniej Kuba flirtował z jego nauczycielką, więc ona teraz pewnie myśli, że Ziober to męska prostytutka, zdradzająca notorycznie swojego chłopaka.
Martusia popełnia największy błąd w swoim życiu, wychodząc za pseudo-mecenasa. Zauważyliście, że oprócz Delicji, to w domu Marty na śniadanie ciągle jada się Nutellę?
Świetny był wczoraj tekst Krzysia, że napisał w szkolnej ankiecie, że jego tata pracuje w agencji towarzyskiej.
Martusia popełnia największy błąd w swoim życiu, wychodząc za pseudo-mecenasa. Zauważyliście, że oprócz Delicji, to w domu Marty na śniadanie ciągle jada się Nutellę?
Myślałem, że się posikam jak Krzyś to powiedziałPottermaniack pisze:Świetny był wczoraj tekst Krzysia, że napisał w szkolnej ankiecie, że jego tata pracuje w agencji towarzyskiej.A wcześniej Kuba flirtował z jego nauczycielką, więc ona teraz pewnie myśli, że Ziober to męska prostytutka, zdradzająca notorycznie swojego chłopaka.
Zauważyłem. W sumie nie dziwię im się - Nutella jest świetnaPottermaniack pisze:Zauważyliście, że oprócz Delicji, to w domu Marty na śniadanie ciągle jada się Nutellę?