Programy rozrywkowe
Wolałem, żeby Ilona przeszła, ale i tak kibicuję Kubie. Tańczy rewelacyjnie. A poza tym jest z okolic mojego miasta. Nawet ostatnio pozdrowił Konin i tą swoją pipidówę Golinęmailo pisze:Co myślicie o pozostaniu Pauliny w finale YCD? Chyba niewielu jej fanów na forum:) Mozliwe, że sprawdzą sie moje słowa i wygra
- kimberly1990
Paulina tańczy naprawdę dobrze (aczkolwiek ma dużo szczęścia, bo praktycznie w każdym odcinku wylosowała swoją technikę; ostatnio kiedy tańczyła duet z Iloną to jury wyraźnie zaznaczyło, że Ilona była jednak lepsza w tej innej dla Pauliny technice), ale za każdym razem kiedy wychodzi na scenę powinna mieć na głowie jakąś papierową torbę, kominiarkę etc. - cokolwiek, co zasłoniłoby jej twarz, bo nie mogę na nią patrzeć
Ogólnie to nie przepadam za nią od samego początku
Ale tacy prości ludzie często wygrywają tego typu programy
Ilona też nie była moją faworytką. Uważam, że w półfinale powinna znaleźć się Ania, bo była zdecydowanie lepsza
Na początku czułam niechęć do Tomka, bo zastanawiałam się, co on w ogóle robi w tym programie skoro właściwie jest profesjonalnym tancerzem, ale ostatnio polubiłam go i chciałam w finale zobaczyć właśnie jego
Kuba też świetnie tańczy, ale jako osoba nie przypadł mi do gustu
Jednak z dwojga złego wolałabym, żeby jednak on wygrał tę edycję. Wydaje mi się, że jest od Pauliny po prostu lepszy
Ilona też nie była moją faworytką. Uważam, że w półfinale powinna znaleźć się Ania, bo była zdecydowanie lepsza
Na początku czułam niechęć do Tomka, bo zastanawiałam się, co on w ogóle robi w tym programie skoro właściwie jest profesjonalnym tancerzem, ale ostatnio polubiłam go i chciałam w finale zobaczyć właśnie jego
Kuba też świetnie tańczy, ale jako osoba nie przypadł mi do gustu
Jednak z dwojga złego wolałabym, żeby jednak on wygrał tę edycję. Wydaje mi się, że jest od Pauliny po prostu lepszy
- Adex-fan Brooke
Pod koniec się wciągnąłem i zerkam na końcówki programu i podobają mi się te osobowości co zostały w finale You Can Dance a na tańcu tak dokładniej to się nie znam, Piróg i Mucha mieli ostatnio paskudne fryzury. 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
O właśnie zapomniałem o tym wspomnieć. Jak Mucha się na ich temat wypowiadała to powiedziała do Ilony, że jest piękna, co zabrzmiało jakby powiedziała Paulinie, że jest brzydka. W sumie miała rację, ale nie powinna.kimberly1990 pisze:ostatnio kiedy tańczyła duet z Iloną to jury wyraźnie zaznaczyło, że Ilona była jednak lepsza w tej innej dla Pauliny technice
Mnie też to zastanawiało, ale też ostatnio go polubiłem. Taki równy facet z niego. Kinga coś wspomniała, że może się z nim jeszcze zobaczymy w innym programie i jestem prawie pewien, że będzie tańczył w kolejnej edycji TzG. I on się do tego nadaje, a nie tak jak zrobili z Anią Bosak, która zdecydowanie jeszcze się nie nadawała na nauczycielkę.kimberly1990 pisze:Na początku czułam niechęć do Tomka, bo zastanawiałam się, co on w ogóle robi w tym programie skoro właściwie jest profesjonalnym tancerzem, ale ostatnio polubiłam go i chciałam w finale zobaczyć właśnie jego
Ja nie oglądam już od kiedy Leal odpadła, bo odcinek później nie mogłem, a wtedy odpadli Aleks i Ania, więc stwierdziłem, że już nie mam po co oglądać, bo nikogo nie lubię(no może jeszcze Kubę, ale nie aż tak, żeby oglądać), a twarz Pauliny jest skutecznym odstraszaczem
.
.
Łii tam, nie powinna. Aż żałuję, że w jury nie ma kogoś bardziej chamskiego, kto powiedziałby jej, że z taką twarzą nie powinna wychodzić z domu bez worka na głowie, bo obrzydza ludziom życieTomala pisze:O właśnie zapomniałem o tym wspomnieć. Jak Mucha się na ich temat wypowiadała to powiedziała do Ilony, że jest piękna, co zabrzmiało jakby powiedziała Paulinie, że jest brzydka. W sumie miała rację, ale nie powinna.
Ja myślę, że dla Muchy nie istnieje coś takiego "nie powinnam"Goku pisze:Łii tam, nie powinna. Aż żałuję, że w jury nie ma kogoś bardziej chamskiego, kto powiedziałby jej, że z taką twarzą nie powinna wychodzić z domu bez worka na głowie, bo obrzydza ludziom życieTomala pisze:O właśnie zapomniałem o tym wspomnieć. Jak Mucha się na ich temat wypowiadała to powiedziała do Ilony, że jest piękna, co zabrzmiało jakby powiedziała Paulinie, że jest brzydka. W sumie miała rację, ale nie powinna..
-
Dawidek
- Administrator
Jeśli nie jest to zbieżność nazwisk, to będzie kolejna okazja oglądnięcia Dantego z "MnS" w akcji.
Pod koniec czerwca Zone Club rozpocznie emisję program pod intrygującym tytułem "Miłosna odyseja Antonia". Będzie on szukał swojej wymarzonej kobiety.
Szczegóły: http://satkurier.pl/news/55496/czerwcow ... -club.html
To na pewno ten Antonio?
To na pewno ten Antonio?
- Pottermaniack
Za to w co była ubrana Rusin podczas finału YCD, to Horodyńska powinna trafić do więzienia
Czasem sie zastanawiam, czy ona nie robi tego specjalnie, żeby jej zaszkodzić - tymi "kreacjami" to tylko podkreśla jej mankamenty.
Co samej edycji to nawet mi się podobała. jury było praktycznie na pierwszym planie - Mucha czytająca "Fakt", Piróg -płaczący, klękający, rzucający tulipanami i inni:) nie mogę stwierdzic tak jak Agurola, że ta edycja była najlepsza i że tancerze byli najlepsi, bo oni tak mówią o każdej kolejnej edycji.
Sam finał podobał mi się, jakoś tak szybko zleciał. Szczególnie na uwagę zasłużyły tańce grupowe - wszystkie. Wiadomość dla fanów Edzi - Edyta Górniak była na widowni i się wzruszała kiedy tancerze wykonali do jej piosenki układ w hołdzie głuchoniemym tancerzom
(pomysł Mai?)
I w końcu cieszę się, że wygral Kuba. Paulina tańczyła jak Wiola i Ania - poprzednie zwyciężczynie i to juz by bylo nudne jakby znowu wygrała dziewczyna.
Aha i jeszcze tekst Piróga: "Pokażcie, ku...wa co potraficie"...........
Co samej edycji to nawet mi się podobała. jury było praktycznie na pierwszym planie - Mucha czytająca "Fakt", Piróg -płaczący, klękający, rzucający tulipanami i inni:) nie mogę stwierdzic tak jak Agurola, że ta edycja była najlepsza i że tancerze byli najlepsi, bo oni tak mówią o każdej kolejnej edycji.
Sam finał podobał mi się, jakoś tak szybko zleciał. Szczególnie na uwagę zasłużyły tańce grupowe - wszystkie. Wiadomość dla fanów Edzi - Edyta Górniak była na widowni i się wzruszała kiedy tancerze wykonali do jej piosenki układ w hołdzie głuchoniemym tancerzom
I w końcu cieszę się, że wygral Kuba. Paulina tańczyła jak Wiola i Ania - poprzednie zwyciężczynie i to juz by bylo nudne jakby znowu wygrała dziewczyna.
Aha i jeszcze tekst Piróga: "Pokażcie, ku...wa co potraficie"...........
Damians pisze:A ja myślałem, że tam siedział Michael Jacksonmailo pisze:Wiadomość dla fanów Edzi - Edyta Górniak była na widowni i się wzruszała![]()
Ogólnie to Edyta nieładnie wyglądała. Miała fryzurę jakby wyszła spod prysznica, ale tylko wytarła włosy i ich nawet nie uczesała
Co do samego programu. Strasznie się cieszę, że wygrał Kuba
Podobnie jak mailo, uważam, że najlepsze były tańce grupowe. Zarówno w finale jak i w całej edycji. Naprawdę niesamowite.
W sumie początkowo nie podobała mi się ta edycja, ale teraz stwierdzam, że była całkiem fajna