Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Co myślicie o pozostaniu Pauliny w finale YCD? Chyba niewielu jej fanów na forum:) Mozliwe, że sprawdzą sie moje słowa i wygra 8)
Tomala

Post autor: Tomala »

mailo pisze:Co myślicie o pozostaniu Pauliny w finale YCD? Chyba niewielu jej fanów na forum:) Mozliwe, że sprawdzą sie moje słowa i wygra 8)
Wolałem, żeby Ilona przeszła, ale i tak kibicuję Kubie. Tańczy rewelacyjnie. A poza tym jest z okolic mojego miasta. Nawet ostatnio pozdrowił Konin i tą swoją pipidówę Golinę :D Chyba 1. raz ktoś mnie pozdrowił w telewizji :lol:
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Paulina tańczy naprawdę dobrze (aczkolwiek ma dużo szczęścia, bo praktycznie w każdym odcinku wylosowała swoją technikę; ostatnio kiedy tańczyła duet z Iloną to jury wyraźnie zaznaczyło, że Ilona była jednak lepsza w tej innej dla Pauliny technice), ale za każdym razem kiedy wychodzi na scenę powinna mieć na głowie jakąś papierową torbę, kominiarkę etc. - cokolwiek, co zasłoniłoby jej twarz, bo nie mogę na nią patrzeć ::plask wczolo: ::ysz:: Ogólnie to nie przepadam za nią od samego początku ::jezyk:: Ale tacy prości ludzie często wygrywają tego typu programy ::jezyk::

Ilona też nie była moją faworytką. Uważam, że w półfinale powinna znaleźć się Ania, bo była zdecydowanie lepsza ::ok::

Na początku czułam niechęć do Tomka, bo zastanawiałam się, co on w ogóle robi w tym programie skoro właściwie jest profesjonalnym tancerzem, ale ostatnio polubiłam go i chciałam w finale zobaczyć właśnie jego :wink:

Kuba też świetnie tańczy, ale jako osoba nie przypadł mi do gustu ::jezyk::
Jednak z dwojga złego wolałabym, żeby jednak on wygrał tę edycję. Wydaje mi się, że jest od Pauliny po prostu lepszy :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Pod koniec się wciągnąłem i zerkam na końcówki programu i podobają mi się te osobowości co zostały w finale You Can Dance a na tańcu tak dokładniej to się nie znam, Piróg i Mucha mieli ostatnio paskudne fryzury. ::kwasny::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mailo

Zgadzam się co do fryzur. Mucha jak pudel, a Piróg? Co to miało być? Szogun ???? ::cojest:: I zgadzam sie z kimberly1990 ze Ania była najlepsza, szkoda że odpadła i to jak wspomniano - 1 %
Tomala

kimberly1990 pisze:ostatnio kiedy tańczyła duet z Iloną to jury wyraźnie zaznaczyło, że Ilona była jednak lepsza w tej innej dla Pauliny technice
O właśnie zapomniałem o tym wspomnieć. Jak Mucha się na ich temat wypowiadała to powiedziała do Ilony, że jest piękna, co zabrzmiało jakby powiedziała Paulinie, że jest brzydka. W sumie miała rację, ale nie powinna.
kimberly1990 pisze:Na początku czułam niechęć do Tomka, bo zastanawiałam się, co on w ogóle robi w tym programie skoro właściwie jest profesjonalnym tancerzem, ale ostatnio polubiłam go i chciałam w finale zobaczyć właśnie jego :wink:
Mnie też to zastanawiało, ale też ostatnio go polubiłem. Taki równy facet z niego. Kinga coś wspomniała, że może się z nim jeszcze zobaczymy w innym programie i jestem prawie pewien, że będzie tańczył w kolejnej edycji TzG. I on się do tego nadaje, a nie tak jak zrobili z Anią Bosak, która zdecydowanie jeszcze się nie nadawała na nauczycielkę.
Goku

Post autor: Goku »

Ja nie oglądam już od kiedy Leal odpadła, bo odcinek później nie mogłem, a wtedy odpadli Aleks i Ania, więc stwierdziłem, że już nie mam po co oglądać, bo nikogo nie lubię(no może jeszcze Kubę, ale nie aż tak, żeby oglądać), a twarz Pauliny jest skutecznym odstraszaczem :P.
Tomala pisze:O właśnie zapomniałem o tym wspomnieć. Jak Mucha się na ich temat wypowiadała to powiedziała do Ilony, że jest piękna, co zabrzmiało jakby powiedziała Paulinie, że jest brzydka. W sumie miała rację, ale nie powinna.
Łii tam, nie powinna. Aż żałuję, że w jury nie ma kogoś bardziej chamskiego, kto powiedziałby jej, że z taką twarzą nie powinna wychodzić z domu bez worka na głowie, bo obrzydza ludziom życie :lol:.
Awatar użytkownika
mailo

Goku pisze:
Tomala pisze:O właśnie zapomniałem o tym wspomnieć. Jak Mucha się na ich temat wypowiadała to powiedziała do Ilony, że jest piękna, co zabrzmiało jakby powiedziała Paulinie, że jest brzydka. W sumie miała rację, ale nie powinna.
Łii tam, nie powinna. Aż żałuję, że w jury nie ma kogoś bardziej chamskiego, kto powiedziałby jej, że z taką twarzą nie powinna wychodzić z domu bez worka na głowie, bo obrzydza ludziom życie :lol:.
Ja myślę, że dla Muchy nie istnieje coś takiego "nie powinnam" :lol: Ona zawsze powie dokładnie to , co myśli - jak Wojewódzki. Tylko jest mniej chamska.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Jeśli nie jest to zbieżność nazwisk, to będzie kolejna okazja oglądnięcia Dantego z "MnS" w akcji. :D Pod koniec czerwca Zone Club rozpocznie emisję program pod intrygującym tytułem "Miłosna odyseja Antonia". Będzie on szukał swojej wymarzonej kobiety. :lol: Szczegóły: http://satkurier.pl/news/55496/czerwcow ... -club.html
To na pewno ten Antonio? :zeby:
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Na 99% ten, mało osób nazywa się Antonio Sabato, do tego jeszcze jr, no i opis o rywalizacji przypominającej soap operę mówi sam za siebie. :lol:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Na 100% to program z udziałem Antonio, bo kiedyś gdzieś czytałem artykuł o nim i było napisane, że szukał dziewczyny w jakimś programie. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
mailo

Za to w co była ubrana Rusin podczas finału YCD, to Horodyńska powinna trafić do więzienia :lol: Czasem sie zastanawiam, czy ona nie robi tego specjalnie, żeby jej zaszkodzić - tymi "kreacjami" to tylko podkreśla jej mankamenty.

Co samej edycji to nawet mi się podobała. jury było praktycznie na pierwszym planie - Mucha czytająca "Fakt", Piróg -płaczący, klękający, rzucający tulipanami i inni:) nie mogę stwierdzic tak jak Agurola, że ta edycja była najlepsza i że tancerze byli najlepsi, bo oni tak mówią o każdej kolejnej edycji.
Sam finał podobał mi się, jakoś tak szybko zleciał. Szczególnie na uwagę zasłużyły tańce grupowe - wszystkie. Wiadomość dla fanów Edzi - Edyta Górniak była na widowni i się wzruszała kiedy tancerze wykonali do jej piosenki układ w hołdzie głuchoniemym tancerzom :lol: (pomysł Mai?)
I w końcu cieszę się, że wygral Kuba. Paulina tańczyła jak Wiola i Ania - poprzednie zwyciężczynie i to juz by bylo nudne jakby znowu wygrała dziewczyna.

Aha i jeszcze tekst Piróga: "Pokażcie, ku...wa co potraficie"...........
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

mailo pisze:Wiadomość dla fanów Edzi - Edyta Górniak była na widowni i się wzruszała
A ja myślałem, że tam siedział Michael Jackson :zeby: :zeby:
Tomala

Damians pisze:
mailo pisze:Wiadomość dla fanów Edzi - Edyta Górniak była na widowni i się wzruszała
A ja myślałem, że tam siedział Michael Jackson :zeby: :zeby:
::ke:: ::loll::
Ogólnie to Edyta nieładnie wyglądała. Miała fryzurę jakby wyszła spod prysznica, ale tylko wytarła włosy i ich nawet nie uczesała :lol:

Co do samego programu. Strasznie się cieszę, że wygrał Kuba :D Nigdy bym nie pomyślał, że ktoś z moich okolic dostanie się w YCD do najlepszej "14", a co dopiero, że wygra program :zeby:

Podobnie jak mailo, uważam, że najlepsze były tańce grupowe. Zarówno w finale jak i w całej edycji. Naprawdę niesamowite.

W sumie początkowo nie podobała mi się ta edycja, ale teraz stwierdzam, że była całkiem fajna :) Kolejna ponownie na wiosnę.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Tutaj zdjęcie z widowni: Obrazek

Michael :mrgreen:
ODPOWIEDZ