Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Przepowiednie mailo się nie sprawdziły. :lol:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

Tim pisze:Proszę o tytuł tego utworu/motywu , do którego tańczyli freestyle Julka i Rafał?
Chodzi ci o "Requiem for a Dream"?
http://www.youtube.com/watch?v=e2Ma4BvMUwU
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: mailo »

No niestety i bardzo żałuję. Nigdy nie oglądałem "Brzyduli" i nie bylo mnie w Polsce jak to leciało. Nawet nie wieziałem, że akurat 12-latki to oglądały w sumie nie wiem skąd taki argument. Nie doceniłem konkurencji :lol: Glinka była super.

Post autor: Tomala »

Kurde, ale lipa, że BrzydUla wygrała ::kwasny:: Chyba pierwszy raz w historii TzG jestem naprawdę niezadowolony z wyniku. Ale to tylko głupi program :lol:

Post autor: kimberly1990 »

Do teraz jestem tak zszokowana, że nie wiem, co napisać ::ysz::

Zachwyciłam się freestylem Kasi Glinki, ale kurcze, Rafał i Julia też dali super pokaz we freestyle'u ::ok::
Mimo wszystko kibicowałam Kasi, a tutaki zaskok :shock: ::ysz::
Awatar użytkownika
Tim
Awatar użytkownika

Post autor: Tim »

DeaconFan pisze:
Tim pisze:Proszę o tytuł tego utworu/motywu , do którego tańczyli freestyle Julka i Rafał?
Chodzi ci o "Requiem for a Dream"?
http://www.youtube.com/watch?v=e2Ma4BvMUwU
Dziękować . Wiedziałem , że skądś znałem ten utwór. Tak na marginesie to chyba wolę ten remix http://www.youtube.com/watch?v=xE0UA8RR ... re=related

Co do wyniku to szczerze dla mnie to jest obojętne. Wygrała Julka ok, wygrałaby Kaśka też byłby ok.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."

Post autor: Death »

Tomala pisze:Kurde, ale lipa, że BrzydUla wygrała ::kwasny:: Chyba pierwszy raz w historii TzG jestem naprawdę niezadowolony z wyniku. Ale to tylko głupi program :lol:

Zgadzam się kropka w kropkę ;)

Post autor: mailo »

A ja tak pomyślałem - Grochola miala fajną osobowość i inteligencję, Glinka seksowny wygląd i miły sposób bycia, a Kamińska nie miała nic oprócz pustogłowia, a teraz... ma Mercedesa. A więc - a tam... niech chociaż COŚ ma.

Post autor: sharkinator »

Jestem strasznie zawiedziony wynikami, miała wygrać Glinka. Teraz to juz kompletnie nie znoszę Kamińskiej, pustogłowie to dobre okreslenie haha

Post autor: Gabra-Sheila »

sharkinator pisze:Jestem strasznie zawiedziony wynikami, miała wygrać Glinka. Teraz to juz kompletnie nie znoszę Kamińskiej, pustogłowie to dobre okreslenie haha
Zgadzam się . Glinka była znacznie lepsza, miała charakter w tych tańcach, a Kamińska taka wyrachowana, a Masereka nie znoszę od lat ::plask wczolo: .

P.S. Podobno Tomek Barański ma występić w następnej edycji TZG! :D Jako profesjonalny tancerz ::krzyw:: Byłoby świetnie ::rad:: ::rad::

Post autor: Damians »

Zdradzę Wam taką tajemnicę, że Grzegorz Napieralski, a także jego żona dostali propozycje z TzG :zeby:
Oczywiście odmówili. Choć moim zdaniem udział pani Małgorzaty nie byłby taki zły, całe SLD mogłoby na tym zyskać.
Za to Napieralski zasugerował producentom, żeby wzięli słynne bliźniaczki :lol:

Post autor: Damians »

TzG nie wzbudza już żadnych emocji, ale przed nami kolejna edycja, z przyzwyczajenia się będzie oglądać :P

Oficjalnie znamy już czterech uczestników, w tym trójka była w JOŚ :lol:
Andrzej Deskur
Maciej Jachowski
Patrycja Kazadi
i
Anna Kalata :mrgreen:
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

Damians pisze:Maciej Jachowski
Patrycja Kazadi
Te nazwiska szczególnie mnie ucieszyły. :D

Deskur chyba odpadł jako pierwszy w którejś z edycji JOŚ. Więc teraz też chyba nie ma większych szans w TzG.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

To może jeszcze Artur Chamski i Karolina Nowakowska? :lol:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Post autor: Pottermaniack »

"Fakt" dotarł do pełnej listy uczestników 12 edycji TzG:

"We wrześniu w Tańcu z gwiazdami zobaczymy Andrzeja Gołotę, Patrycję Kazadi, Edytę Górniak, Agnieszkę Jaskółę, Monikę Pyrek, Andrzeja Deskura, Pawła Stalińskiego, Marię Niklińską, Dorotę Zawadzką, Marcina Kwaśnego, Annę Kalatę, Macieja Janachowskiego.

Fakt donosi, że w ostatniej chwili na udział w show zdecydowali się znany z M jak
miłość Andrzej Młynarczyk i wielokrotny mistrz olimpijski w chodzie, Robert Korzeniowski. "

Oprócz Górniak to ja tu gwiazdy nie widzę, Jaskóły w ogóle nie kojarzę, Niklińską ledwo z wyglądu, Deskura z "Majki", Kwaśnego nie znam. Plus za Kalatę, nową celebrytkę. :lol:
ODPOWIEDZ