Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Tomala pisze:Dziwne jest tylko to, że nagle potrafi pływać takim jachtem. Ogólnie cały dzisiejszy odcinek był taki mroczny, dramatyczny. Te wszystkie sceny były takie ciemne, że przy tak mocno świecącym słońcu prawie nic nie widziałem. Nawet rozjaśnienie obrazu niewiele pomogło. Scena, w której Shane wstał a potem upadł była genialna!
Miałem to samo, po kilku minutach zacząłem nawet czytać gazetę i tylko słuchałem głosu. Fajne były zmiany pomiędzy ujęciami, chyba wcześniej takich nie widziałem. Miałem wrażenie, że przez przypomnienie sceny z ostatniego odcinka ten był dłuższy. Podczas oglądaniu miałem głupią myśl, jak potem Ridge zacumuje tę łódź, żeby Nick nic nie zauważył. ::jezyk:: Bo w sumie, jeśli łódź jest ustawiona dziobem do przodu, to chyba do dobrego ustawienia do poprzedniej pozycji potrzebny jest jakiś wsteczny w łodzi, ale to chyba wyższa szkoła jazdy, nie znam się na tym. :lol:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

DeaconFan pisze:Ty Dawidku np nie masz pojęcia nad czym my aktualnie debatujemy w temacie "Co nowego w USA?" w dziale spoilerowym. :mrgreen:
Widzę, że ostatnio dział spoilerowy się mocno rozrósł, co jest sygnałem, że coś ciekawego dzieje się w USA. Wiem o czymś co ma dopiero nastąpić w USA (usuwałem jeden temat w spoilerowych), ale do tematu "Co nowego w USA" i jemu podobnych, nie wchodzę tam, więc nie wiem o czym się tam toczy dyskusja. I dobrze, bo chcę mieć niespodziankę za półtora roku, jak dobrze pójdzie. :D
Pottermaniack pisze:Dziwne, chciałem połączyć posty, a wyszły dwa normalne. :roll:
Być może coś się poknociło, niezależnie od Ciebie. Jeśli chcecie edytować swój post klikacie w "Edytuj" w ramce gdzie jest ten post i Wam się pojawi tekst, który napisaliście. Wtedy możecie nanosić dowolne zmiany. Taka możliwość istnieje tylko w ciągu 30 minut od napisania posta. Będę poprawiać takie posty, bez sankcji, ale proszę o stosowanie się do reguł edycji postów. :wink:

Jeśli chodzi o dzisiejszy odcinek to muszę przyznać, że mnie zatkało. :shock: Takiego obrotu sprawy w ogóle się nie spodziewałem. ::ke:: Na razie trudno mi się odnieść do tego wszystkiego, chcę poczekać na następne odcinki. Jedno mogę stwierdzić, Ridge postąpił źle.
Jeśli sprawa będzie miała swój ciąg dalszy, to Baker może mieć znów dużo roboty....
Pokazanie podziemnego parkingu i samochodów rodzinki było takim ożywczą zmianą w serialu. Coś nowego a nie wciąż te same widoki i pomieszczenia. :wink:
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Dawidek pisze:
Pottermaniack pisze:Dziwne, chciałem połączyć posty, a wyszły dwa normalne. :roll:
Być może coś się poknociło, niezależnie od Ciebie. Jeśli chcecie edytować swój post klikacie w "Edytuj" w ramce gdzie jest ten post i Wam się pojawi tekst, który napisaliście. Wtedy możecie nanosić dowolne zmiany. Taka możliwość istnieje tylko w ciągu 30 minut od napisania posta. Będę poprawiać takie posty, bez sankcji, ale proszę o stosowanie się do reguł edycji postów. :wink:
Pokazanie podziemnego parkingu i samochodów rodzinki było takim ożywczą zmianą w serialu. Coś nowego a nie wciąż te same widoki i pomieszczenia. :wink:
Kliknąłem w edytuj i tam zacząłem pisać nowy tekst, kliknąłem "Wyślij" i wyszły dwa posty. Może rzeczywiście to błąd na forum.

Uważam, że to dobrze, że producenci wprowadzają więcej zdjęć w plenerze, to ożywia serial. No i dziwne, że wcześniej było tak mało zdjęć z plenerów LA, twórcy powinni pokazać piękno swojego miasta.
Awatar użytkownika
Death

Post autor: Death »

W końcu ktoś przejął pałeczkę po Sheili ;) Jestem zadziwiony inteligencją Stephanie czekałem tylko aż powie "Może Ridge zabił Shane włożył do tego worka i dlatego płynie ładzią Nicka by pozbyć się zwłok i zataić ślady przed Pheobe" ;)
Dawidek
Administrator

To co się dzieje aktualnie z Ridge'm, zaczyna mi przypominać niedawny dramat związany ze śmiercią Darli. Nie jest to identyczna historia, tylko podobna. Podobna w tym sensie, że ani Ridge, ani Taylor nie powiadomili policji o zdarzeniu. Jedyne różnice to, że Ridge nie popełnił przestępstwa w trakcie rozmowy z Shane'm, ale później już zaszkodził sobie bardziej niż Taylor. Zobaczymy, czy dalej będzie podobnie, czy pojawią się inne komplikacje i odmiany.
Stephanie ponownie balansuje na granicy prawa. :roll:
Zastanawiam się, czy rozmowa Brooke i Nicka nie jest przypadkiem snem, któregoś z nich.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dość ciekawie oglądać Ridge'a, którym po raz pierwszy od dawna nie są zainteresowane Brooke i Taylor, wreszcie Stephanie ma go dla siebie i już manipuluje aby Ashley była coś jak Samantha bezpieczną poczciwą kandydatką na partnerkę, ale obecnie jeszcze sprawa Shane'a i Stephanie z Ridge'm kojarzą się teraz z jakąś mafijną rodzinką, niby nie zabili, ale razem już siedzą w sprawie sprzątnięcia ciała Shane'a. Dobrze że Ridge zreflektował się że głupio zrobił usuwając jego ciało, ale jednak za późno. Nie podoba mi się ten wątek, jest dziwny.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Dzisiejszy odcinek był zabawny bo można było się ponabijać ze Stephanie,Brooke i Taylor. Stephanie za to że na spokojnie gadała jak usuwać krew, Brooke odbiło całkiem i sypała dowcipami że nie wróci do Ridge'a i może zapewnić Nickowi spokój - na dodatek ona sama w to wierzy a stara Taylor rozwaliła tekstem: "moje jajeczka obumierają" :lol: Poza tym mega przeginają w tym serialu bo była żona (córka tez byłej żony)gada z przyszłą żoną Nicka o ciążowych planach.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Dzisiejszy odcinek można śmiało nazwać "ginekologicznym". :D Nie wiem, bo nie znam sie na ginekologii, ale podali jakby dwie przyczyny faktu, że Taylor nie może zajść w ciążę. Raz jest mowa o nadmiarze chyba hormonu, a później o "jajeczkach". Być może obie rzeczy są ściśle ze sobą powiązane.
Stephanie zrobi wszystko by jej synek nie znalazł się w więzieniu. Coraz bardziej przekonuję się o tym, że Ridge powinien tam trafić. Stephanie też. :evil:
Brooke już całkowicie odbiło. ::plask wczolo: Ona myśli, że jak będzie miała dziecko z Nickiem, to on do niej wróci. I jeszcze domagała się tych badań, tupet niemożliwy. ::plask wczolo:
Tomala

Post autor: Tomala »

Adex-fan Brooke pisze:Poza tym mega przeginają w tym serialu bo była żona (córka tez byłej żony)gada z przyszłą żoną Nicka o ciążowych planach.
To samo sobie pomyślałem oglądając dzisiejszy odcinek.
W ogóle to jest żenujące, że wszyscy dookoła muszą wiedzieć o tym, że Taylor i Nick starają się o dziecko, o tym, że Taylor zrobiła test ciążowy, o jego wyniku, o jej badaniach ::plask wczolo: Ciąża Taylor (której jeszcze nie ma) to sprawa publiczna :? :lol:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Dobrze Nick powiedział Brooke i dobrze że nie chce do niej wrócić bo oni nie pasują tak jak Ridge i Brooke, ale dla Taylor Nick to żaden super facet, bo nie może być w pełni dobry facet, który wyznaje miłość innej (znowu Brooke).
Dawidek
Administrator

Dzisiejsze odcinki tak naprawdę niczego nowego nie wniosły. Taylor myśli o in vitro, co nie jest wcale takim głupim pomysłem w jej wieku, jeśli tak naprawdę chce tego dziecka. :wink:
Stephanie, Brooke i Ridge się pogrążają coraz bardziej.
Tomala

Post autor: Tomala »

Brooke mnie dzisiaj zaskoczyła. Nie spodziewałem się, że tak łatwo odpuści. To do niej niepodobne. Ale to natychmiastowe zrozumienie ze strony Taylor, miłe słowa w stronę Brooke, przytulenie jej były strasznie sztuczne. Dopiero co toczyły ze sobą wojnę, a po kilku minutach rozmowy już uścisk.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Dzisiejszy odcinek nudny, dopiero końcówka z telefonem była zaskakująca.

Mam nadzieję, że szybko wrócą dwa odcinki, bo przy jednym dziennie to są straszne nudy.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Dawidek
Administrator

Wrócą, ale tylko w poniedziałek i wtorek. Szczegóły w ogłoszeniu na stronie głównej.

Brooke i Taylor za szybko doszły do porozumienia. Druga z nich jakoś szybko uwierzyła rywalce. Wątpię, że Brooke, ot tak, pogodziła się ze stratą Nicka. :roll:
Wejście porucznika od razu podniosło temperaturę. :D Końcówka mocna, telefon Shane'a (chyba) może sporo zamieszać. Dobre to było z tym "zobaczeniem ducha".
"Superciało" w ustach Nicka dziwnie zabrzmiało. Rozwaliło mnie to. :D Facet za dużo sobie wyobraża. ::loll::
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Po trudnym roku 2006 Taylor w końcu zaczyna się układać, ma mężczyznę, który wybrał ją, choć mógł zostać z Brooke, do której też coś czuje, ma dużą szansę na dziecko, bo zapewne scenarzyści nie wprowadziliby wątku in vitro, gdyby do ciąży miało nie dojść, jest to też dość skuteczna metoda. Jutro pewnie zobaczymy ślub Nicka i Taylor, jeśli dobrze pójdzie.
Jak Stephanie powtarzała przez cały odcinek, że ciało Shane'a nie ujrzy już światła dziennego, to wiedziałem, że w następnej scenie pokażą wypływające ciało, żeby pokrzyżować plany Królowej. :lol:
ODPOWIEDZ