Constantine Parros

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Constantine Parros

Post autor: DeaconFan »

Co sądzicie o nowej postaci - Constantinie?

Obrazek

Pojawienie się Constantine'a zapoczątkowało nowy wątek muzyczny w serialu. Constantine - piosenkarz i producent muzyczny zaproponował Phoebe współpracę. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Mnie na razie bardzo spodobała się piosenka wykonywana dzisiaj przez Constantine'a, jej tytuł to "Everybody Loves". :D
http://www.youtube.com/watch?v=pyIviMM4ov8

Postać Constantine'a Parrosa gra Constantine Maroulis - prywatnie także związany z muzyką, szerzej znany w USA, zdobył popularność uczestnicząc w czwartej edycji amerykańskiego "Idola".

Zgodnie z pewnymi ustaleniami temat zakładam kilka dni po debiucie nowej postaci, która nie występuje jeszcze w czołówce, ale w napisach końcowych jest już wymieniona pośród głównej obsady. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Tomala

Post autor: Tomala »

Narazie jest strasznie nudny. Cały ten wątek to taka zapchajdziura. I w ogóle bez sensu, że z jednej strony ojczym i ojciec Phoebe są podejrzani o morderstwo, a z 2. ona się zajmuje karierą muzyczną :lol: Plus dla tej postaci za wygląd - zupełnie inny niż pozostali bohaterowie, chociaż na tym zdjęciu wygląda lepiej niż w serialu.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Tomala pisze:Plus dla tej postaci za wygląd - zupełnie inny niż pozostali bohaterowie, chociaż na tym zdjęciu wygląda lepiej niż w serialu.
Tak, specjalnie wybrałem takie jego w miarę fajne zdjęcie. Na innych gorzej wygląda. :lol:

Zdecydowanie odróżnia się od innych postaci swoim wyglądem. Nikt z facetów nie ma długich włosów (Rick swoje na szczęście skrócił).
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Wg mnie wygląda nieźle właśnie przez te włosy, muzyka to jego pasja życiowa, ma własne studio, gitarę, słowem wreszcie jakiś do rzeczy facet w tym serialu. :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

O nim sądzę że jest drętwy :P ale muzyka to zawsze plus dla serialu. Najdziwniejsze że autentyczna postać dołączyła do głównej obsady. ::kwasny::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
DeaconFan

Adex-fan Brooke pisze:Najdziwniejsze że autentyczna postać dołączyła do głównej obsady. ::kwasny::
No nie wiem czy autentyczna, bo on jednak nie do końca gra samego siebie. Postać i aktor mają inne nazwiska. No i Constantine w serialu to też producent muzyczny mający jakąś tam wytwórnię (która tak naprawdę chyba nie istnieje), a w "realu" on chyba jest tylko piosenkarzem i aktorem.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Fajne dzisiaj były sceny z Phoebe, Constantine'm i Felicią.
Jak na razie Constantine jest bardzo sympatyczny, nie mam co do niego większych zastrzeżeń. A Felicii chyba nawet wpadł w oko. :P

Aha i dzisiaj Constantine w końcu pojawił się w czołówce zamiast martwego już Shane'a. :)
Awatar użytkownika
DeaconFan

Jak wam się podobał dzisiejszy teledysk do piosenki Constantine'a o Phoebe "Girl Like You" :?:

Dzięki Bogu, lektor nie tłumaczył znowu śpiewu. Nie rozumiem dlaczego zazwyczaj to robi, to już lepsze są napisy. :roll:

A mnie sama piosenka i teledysk z Phoebe i Constantine'm bardzo się podobały. :D Piękne plenery. :serce: Szkoda, że to wszystko niby tylko chyba w ich wyobraźni.

Tutaj macie link do tego teledysku wykorzystanego dzisiaj w serialu: http://www.youtube.com/watch?v=0wihtEhOnQU

PS: Przepraszam za trzeci post pod rząd, ale naprawdę chciałem o tym tutaj napisać.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Fajna piosenka i ten teledysk-wyobraźnie duże ożywienie dla serialu, fajnie to wyglądało.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ten videoclip był całkowitą odmianą. Pierwszy raz się z czymś takim spotykam w "MnS", żeby dla potrzeb serialu robiono coś takiego. Chyba, że było to już wcześniej, a ja nie pamiętam.

Teledysk bardzo fajny, taki inny, niż te wszystkie serialowe sceny. Wszystko robione w plenerze, nawet wymyślili "pomniki" w Alei Gwiazd. Constantine wysoko mierzy, myśląc, że z Phoebe zawojują cały świat. :D

Też zwróciłem uwagę, że lektor nie tłumaczył słów. Lepiej byłoby, gdyby w trakcie piosenek były napisy, albo można też zrezygnować z tłumaczenia utworów. Niech TVP da nam chwile byśmy się delektowali tymi wykonaniami.
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Piosenka ok, teledysk też bardzo fajny. Niech Phoebe kończy z zerem jakim jest Rick i bierze się za Constantinea.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Dawidek pisze:Pierwszy raz się z czymś takim spotykam w "MnS", żeby dla potrzeb serialu robiono coś takiego. Chyba, że było to już wcześniej, a ja nie pamiętam.
Było z Kimberley śpiewającą w pięknym ogrodzie, biegającą z Rickiem.
Inne takie teledyski to z Deacon&Amber, Brooke&Nick.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Adex-fan Brooke pisze:Było z Kimberley śpiewającą w pięknym ogrodzie, biegającą z Rickiem.
Inne takie teledyski to z Deacon&Amber, Brooke&Nick.
Też pamiętam je wszystkie, ale ten z Constantine'm i Phoebe chyba najlepszy, dużo więcej ciekawych miejsc i bardzo fajna piosenka. :)
Tomala

Post autor: Tomala »

Fajna odmiana z tym teledyskiem. W ogóle jak on się zaczynał ja akurat wyszedłem do kuchni, a jak wróciłem to nie wiedziałem co się dzieje :lol: Zacząłem się zastanawiać czemu MNS teraz taka musicalowa, że oni biegają po ulicy, śpiewają i tańczą. Zastanawiałem się czy to czyjaś wyobraźnia, czy część fabuły :lol:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Dzisiaj Constantine zaliczył pierwszy pocałunek w MnS, ale o dziwo nie z Phoebe, a z Felicią. :P Jak Wam się widzi ta parka? Od jakiegoś czasu już było widać, że Felicia leci na Constantine'a. :wink:
ODPOWIEDZ