Plebiscyty i konkursy

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Na prośbę Fandantego, w związku z prowadzonym przez niego plebiscytem, uruchamiam ankietę plebiscytową. Wskazane są kandydatury proponowane przez autora plebiscytu. Kolejność kandydatur została także przez niego ustalona. Plebiscyt ten potrwa aż do 24 października. Wyniki będą cały czas dostępne, aż do zakończenia plebiscytu.
Fandantego poinformował mnie, że spośród głosujących zostanie wylosowana nagroda. Mam możliwość ustalenia, kto głosował w tej ankiecie. Jeśli ktoś z Was nie chce, by Fandantego otrzymał informację, o tym, że ktoś z Was oddał głos, może to zastrzec zgłaszając mi odpowiednią prośbę na PW. W takim przypadku lista osób mających szansę otrzymania nagrody (autor plebiscytu sam ją wskaże) zostanie uszczuplona o osoby, które nie życzą sobie podania swojego nicka.

W związku z plebiscytem pojawił się też banner, można go znaleźć w stopce forum. Będzie on tam do czasu zakończenia plebiscytu. Banner jest jednocześnie linkiem do strony Fandantego.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Zagłosowałem na Sally, po tylu latach zasłużyła końcu na jakąś nagrodę, chociażby w naszych plebiscytach :P
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

A ja zagłosowałem na Hectora. :) Wahałem się pomiędzy nim, Stephanie, a Phoebe jako najciekawszymi wg mnie postaciami tego roku. Uznałem ostatecznie, że Phoebe mnie ostatnio trochę irytuje, Stephanie zawsze jest ciekawa, a ostatnio wyróżnił się Hector wieloma ciekawymi akcjami jak np. pożar, porwanie Taylor, w ogóle cały jego udział w wątku śmierci Darli był interesujący. :wink:

PS: Dobrze, że nie ma Brooke. 8) Nareszcie będzie jakieś zaskoczenie kto wygra. :P
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
fandantego

Post autor: fandantego »

To prawda, nie ma Brooke ani Taylor. One wygrały w poprzednich latach, czas też na innych bohaterów. Myślę, że to jest jedna z zalet tej zabawy :) Chciałbym z miejsca podziękować Dawidkowi za chęć współpracy przy tegorocznej odsłonie plebiscytu. Jestem również bardzo wdzięczny Mareczkowi, który przygotował doskonały filmik promocyjny. Sami zobaczcie i oceńcie:

http://www.youtube.com/watch?v=H9JkZo9OZYk

Tegoroczna edycja jest bardzo ciekawa z tego względu, że można głosować za pomocą trzech stron: PSFS MNS, tego Forum oraz profilu PSFS MNS na Facebooku. Wszystkie głosy zostaną zliczone i wtedy dopiero dowiemy się kto wygrał. I pozostaje wielka niewiadoma: kto wygra? Jest kilka takich silnych postaci, więc rywalizacja będzie wyrównana. Szansę na zwycięstwo ma Sally, Donna, Bridget, Rick, Phoebe, Stephanie oraz pozostała szóstka postaci. Sam jestem ciekawy kto w tym roku wygra :D

Spośród wszystkich głosujących za pośrednictwem Forum, którzy nie zastrzegli możliwości wzięcia udziału w losowaniu - jedna osoba wygra kubek z logo "Mody na sukces". Wiem, że to nie wiele, ale na dobry początek współpracy i na zachętę ten gadżet wydaje się wystarczający.

Zapraszam do komentowania i ujawniania swoich faworytów. Co jakiś czas będę podawał wstępne wyniki i wtedy będziemy zastanawiali się kto ma największe szanse na zwycięstwo ;)
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Tomala

Post autor: Tomala »

A ja oczywiście zagłosowałem na Stephanie :mrgreen: Ona jest dla mnie zawsze najciekawsza. Szczególnie ostatnio w Big Bear przeszła samą siebie. Oddałem głos jako pierwszy na forum i fajnie to wyglądało jak Stephanie miała 100% ::rad::
Awatar użytkownika
DeaconFan

fandantego pisze:Jestem również bardzo wdzięczny Mareczkowi, który przygotował doskonały filmik promocyjny. Sami zobaczcie i oceńcie:
Nawet fajnie to wyszło :) . Muzyczka niezbyt mi się podoba, ale bardzo pasuje do takich prezentacji. Najbardziej podoba mi się prezentacja Hectora jako strażaka, ogólnie fajne sceny zostały wybrane dla każdej postaci, może oprócz Storma (ale on w sumie jak na razie nie miał jakichś ciekawych scen).
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
fandantego

Minęły dwie doby od startu głosowania. W tym czasie najczęściej weryfikują się sympatie fanów, można zakładać które postacie znajdą się na samym szczycie, choć poprzednie edycje pokazują, że w przeciągu ostatnich godzin głosowania wszystko może się zmienić.

Przedstawię zestawienie pierwszej piątki (po zliczeniu głosów ze strony, forum i profilu na Facebook'u):

Bridget 41 głosów (21 procent)
Phoebe 39 głosów (19 procent)
Sally 31 głosów (15 procent)
Stephanie 27 głosów (13 procent)
Rick 21 głosów (10 procent)

Do tej pory oddano 202 głosy.

Głosy rozłożyły się w miarę jednolicie, dużo głosów ma jeszcze Donna, która dogania Ricka :)
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Awatar użytkownika
DeaconFan

Ech, mogłem zagłosować na Stephanie, a nie oddawać nic nieznaczący głos na Hectora, który raczej na pewno nie będzie nawet w pierwszej piątce. :lol:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Zagłosowałem na Donnę :D
Tomala

Post autor: Tomala »

Eee tam, Donna jest nudna. Jedyne co z nią było ciekawego to ten pokaz mody. Kręciła z Ridgem wiedząc, że on kocha Brooke czym pokazała, że jest żałosna, a potem bezczelnie kłamała w wątku z Jackie i Stephanie, więc częściowo przez nią Forresterowie stracili FC.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Wydawało mi się, że pojedynek rozegra się między Sally a Stephanie, a tu Bridget i Pheobe zaskakująco wysoko.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Tomala pisze:Eee tam, Donna jest nudna. Jedyne co z nią było ciekawego to ten pokaz mody. Kręciła z Ridgem wiedząc, że on kocha Brooke czym pokazała, że jest żałosna, a potem bezczelnie kłamała w wątku z Jackie i Stephanie, więc częściowo przez nią Forresterowie stracili FC
Zgadzam się. Donna jak dotąd niewiele wniosła do serialu. Teraz już całkiem nie ma co robić i nie wiem po co pojawia się ostatnio w wątku Nicka i Taylor.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Głos na Phoebe! :D
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
fandantego

Minął równy tydzień od startu głosowania, oto jak na chwilę obecną prezentują się wyniki po zliczeniu wszystkich głosów (PSFS MNS, Forum MNS i Facebook MNS):

1. Bridget Forrester (128 głosów) 23%
2. Phoebe Forrester (114 głosów) 20%
3. Stephanie Forrester (63 głosy) 12%
4. Sally Spectra (61 głosów) 11%
5. Rick Forrester (55 głosów) 10%
6. Donna Logan (38 głosów) 8%
7. Thomas Forrester (27 głosów) 6%
8. Dante Damiano (18 głosów) 4%
9. Storm Logan (16 głosów) 2%
10. Felicia Forrester (15 głosów) 2%
11. Hector Ramirez (11 głosów) 1%
12. Stephen Logan (5 głosów) 1%

Łącznie oddano 552 głosy.
Awatar użytkownika
fandantego

Już blisko trzy tygodnie głosowania za Nami, oto jak prezentują się wyniki (PSFS MNS, Forum MNS i Facebook):

Najciekawsza Postać 2010:
PHOEBE FORRESTER (302 głosy) - 24,6%
BRIDGET FORRESTER (292 głosy) - 23,4%
STEPHANIE FORRESTER (136 głosów) - 11%
RICK FORRESTER (122 głosy) - 10%
SALLY SPECTRA (101 głosów) - 8,2%
DONNA LOGAN (76 głosów) - 6,5%
THOMAS FORRESTER (70 głosów) - 5,8%
DANTE DAMIANO (34 głosy) - 3%
FELICIA FORRESTER (31 głosów) - 2,5%
STORM LOGAN (25 głosów) - 2%
HECTOR RAMIREZ (24 głosy) - 2%
STEPHEN LOGAN (11 głosów) - 1%

Łącznie oddano 1224 głosy
ODPOWIEDZ