Ashley Abbott

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Mareczek

Ashley Abbott

Post autor: Mareczek »

Mamy nową postać - Ashley :D
Już w drugim odcinku dołączyła do czołówki, więc to musi być ktoś ważny :)
Widzowie Y&R mogą o niej powiedzieć coś więcej :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ktoś mógłby tu wkleić jej długą historię z Y&R :) Pojawiła się tam chyba w latach '80 i wg mnie to trochę taka Taylor bo była tam w trójkącie z parą Nikki(wspomniana kiedyś w B&B) i Victorem (on był w drugiej połowie 1998 jak pamiętacie). Tutaj nie zła scena wypadku samochodowego Ashley z roku 2003, warto zobaczyć: http://www.youtube.com/watch?v=ggTWGFREwSM
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tomala

Post autor: Tomala »

Ashley ma u mnie po dzisiejszym odcinku dużego plusa za olanie Nick'a. W końcu ktoś mu się postawił.

A tak w ogóle to cieszę się, że tym razem z Y&R przeszła do nas taka znacząca postać. Lauren i Sheila były świetne, ale to jednak postacie poboczne, bez nazwiska Newman ani Abbott. Jedynie Victor Newman kiedyś był, ale tylko epizodycznie, a teraz mamy panią Abbott na stałe :)
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Już ją nazywamy ze znajomymi Ashley Żabo albo Żabcia. :lol: Ashley na razie wydaje się być pozytywną postacią, nie zgodziła się na propozycję Nicka, jest lojalna wobec Forresterów. Ma także dystans do spraw innych bohaterów i może im obiektywnie radzić, co mają zrobić.
Wizualnie, to aktorka przypomina trochę młodą Susan Flannery. :)
anita42

Post autor: anita42 »

Ashley jest bardzo atrakcyjna. Potrzebna była w tym serialu. Widać po Ronie Mossie, że mu się podoba, nie potrafi tego ukryć :zeby: Brooke już się opatrzyła, nie jest tak efektowna jak jeszcze rok czy 2 lata temu.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

anita42 pisze:Ashley jest bardzo atrakcyjna.
A już myślałem, że jestem osamotniony w tej opinii. :) Nie wiem dlaczego niektórzy uważają, że ona jest nie wiadomo jak brzydka. :roll:

Ashley jako nowa partnerka Ridge'a to w końcu może być jakaś odmiana po jego wiecznych zawirowaniach między Brooke i Taylor. Co prawda Ridge miał jeszcze epizod z Donną, ale nawet razem nie spali. Zobaczymy co wyniknie z tego flirtu Ashley z Ridge'm, no i co dalej także z nią i Rickiem. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Chyba mylicie zadbanie i elegancję z urodą :P :twisted: Może w polskim serialu to by było bóstwo, ale na tle aktorów z B&B nie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

No właśnie, w porównaniu do innych aktorów nie jest jakaś bardzo piękna. Za każdym razem kiedy ją widzę, myślę że to Kristen ::rad::
Awatar użytkownika
DeaconFan

A Kristen wg mnie jest bardzo ładna i też nie rozumiem np. jak niektórzy mówią, że ma końską twarz itp.

Ashley na razie wydaje się być ogólnie w porządku, ale pewnie zdąży jeszcze namieszać chociażby w relacjach Phoebe i Ricka, albo Ridge'a i Brooke.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Może o gustach się nie dyskutuje, ale wg mnie Kristen nr 2 jest jeszcze brzydsza od Ashley, szczególnie jak zaplecie włosy w warkocz (ale mówiąc na marginesie lubię ją i chciałbym aby powróciła).
Tomala

A ja podobnie jak DeaconFan uważam, że Ashley jest bardzo ładna. Kompletnie nie rozumiem tych opinii jaka to jest brzydka. I wcale nie jest brzydsza od innych aktorek. Ale może to faktycznie kwestia gustu. Co do Kristen to też moim zdaniem jest ładna, chociaż nie tak jak Ashley.

Ashley pasuje mi na partnerkę dla Ridge'a :D Nie widzę go już u boku Taylor, a i nie wyobrażam sobie, żeby był z Brooke (przynajmniej na razie) po tym co ona teraz wyprawia. Ashley to miła odmiana i fajnie, że jest wreszcie ktoś inny.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Mam wrażenie, że "związek" Ridhe'a i Ashley toczy się to zdecydowanie za szybko. Tak jak napisałem wczoraj, Ridge nie potrafi żyć bez kobiety, nieważne, kim ona by była.
Zastanawiam się teraz czy powstanie trójkąt Rick - Ashley - Ridge. Mam mieszane uczucia.
Aktorka wcielająca się w rolę Ashley nie jest brzydka. To ładna kobieta, na pewno ładniejsza od niektórych innych z dotychczasowej historii "MnS".
Awatar użytkownika
DeaconFan

Fajnie, że dzisiaj w końcu mogliśmy poznać tę córkę Ashley - Abby. :) Dziewczynka wcielająca się w tę rolę grała już wcześniej w Y&R. W dzisiejszych scenach Ashley, Abby i Ridge'a pojawiły się też kolejne akcenty z siostrzanej dla B&B soap opery. Abby pokazywała Ridge'owi zdjęcie swojego adopcyjnego taty - Brada Carltona (biologicznym ojcem jest Victor Newman), który co ciekawe w 1993 roku pojawił się gościnnie w B&B w wątku Sheila/Eric. :wink:
Tomala

Ashley mnie ostatnio rozśmieszyła, jak powiedziała Brooke, że nie rozumie ich rodziny czy coś w tym rodzaju. Przecież jej rodzinka z Y&R jest równie pokręcona jak Forresterowie :lol: Co prawda nie oglądam "Żaru...", ale to opera mydlana, więc to oczywiste, że wszystko musi być pokręcone :lol:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Tomala pisze:Przecież jej rodzinka z Y&R jest równie pokręcona jak Forresterowie :lol: Co prawda nie oglądam "Żaru...", ale to opera mydlana, więc to oczywiste, że wszystko musi być pokręcone :lol:
Oczywiście, że Abbottowie i Newmanowie są tak samo, a może i nawet bardziej pokręceni niż Forresterowie. :lol:
ODPOWIEDZ