Koniec z "MnS"?
Koniec z "MnS"?
Czy kiedyś po dłuższym oglądaniu "nudnych" odcinków pomyśleliście sobie "koniec z MNS"! Że więcej już tego nie obejrzycie? Jeśli tak to kiedy i dlaczego?
Ostatnio zmieniony 2014-12-06, 22:49 przez paulincia, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Kacia
-
Ryan Lavery
Każdy przechodził/przechodzi przez coś takiego. Ja niektóre odcinki celowo odpuszczam... Jak wiem, że cały odcinek będzie z Rickiem, Amber i Kimberly i w przerwie z CJ-em i Raymondem to szkoda mi czasu na słuchanie ich próżnych gadek.. Teraz oglądam Modę nieregularnie, ale na pewno jak odcinki z USA (z 2005) trafią do Polski, a te już widziałem, to nie będę ich oglądał po raz kolejny....
-
Ryan Lavery
Mnie się zdaje, ze o Brooke.
Ja czesto mowiłem sobie koniec z tym serialem i najdluzej wytrzymalem hmm...miesiąc bez andego odcinka, a raz 2 -5 lat ale i tak ogladalem co jakis czas.
Ja czesto mowiłem sobie koniec z tym serialem i najdluzej wytrzymalem hmm...miesiąc bez andego odcinka, a raz 2 -5 lat ale i tak ogladalem co jakis czas.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Obejrzałem ze 100 odcinków z wątkiem choroby i śmierci Caroline,opieką Ridge'a roztoczoną nad chorą Caroline,ślepotą Eric'a,jakimś balem i pojawieniu się Karen,potem,gdzieś na 600 odc. zaprzestałem oglądania (tuż po śmierci Caroline i na początku wielkiej żałoby Ridge'a,pamiętam taką wspaniałą scenę,gdy Ridge dowiedziawszy się o śmierci Caroline,wyruszył motocyklem na urwisko);te moje doświadczenie z MNS nastąpiło,gdy miałem z 10 lat,a nawet mniej,wcześniej,na początku emisji tego serialu na TVP1 zastanawiałem się,co pięknego w tym nudnym serialu widzą ludzie... Do oglądania MNS powróciłem z odznaką
zachęcony przez moją mamę,gdy trwał wątek ze śmiercią Taylor i właściwie regularnie uprawiałem już śledzenie kolei losu tego tasiemca od zmierzchu wątku "Taylor u Araba". Do dziś nie zaniedbuję MNS,to już 4 lata mego oglądania 
If you can't beat them, join them...
Mnie łacznego oglądanie wyszło by z 9 lat.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
-
Ryan Lavery
Był okres - jeszcze niedawno - kiedy nagrywałem odcinki z TVP1, zbierałem też te z USA oraz z Włoch i Niemiec. Po pewnym czasie mi przeszło. Owszem, bardzo lubię "Modę.." i myślę, że mam w miarę sporą wiedzą na temat jej faktografii, jednak nie jest to już moja pasja, nałóg. Może dlatego, że teraz jestem już starszy, inaczej patrzę na pewne rzeczy, które towarzyszą mi już od dzieciństwa.... Mam kilka płytek DVD z odcinkami z USA, trochę kaset video, scenek itp... i na pewno zostawię je sobie na pamiątkę - ale niestety nie jestem już w stanie oglądac "Mody.." zawsze kiedy przyjdzie mi ochota... Odcinki z CBS-u ściągam naprawdę sporadycznie, głównie czytam sobie spoilery i skrypty a jeżeli już nawet ściągnę to nie zostawiam, a po obejrzeniu wyrzucam z dysku. Możliwe, że nadejdzie kiedyś czas kiedy powiem "Modzie..": dość albo zwyczajnie z natłoku obowiązków nie będę już jej oglądal, ale narazie "Moda.." mnie ciekawi, jest jakby trochę ucieczką od rzeczywistości a także dobrym sposobem na umilenie sobie obiadku
Śmiałem się też ostatnio, że moje zainteresowanie "Modą.." co nieco zdechło ze względu na to czego bylem świadkiem na naszym forum.. Serial potrafił doprowadzić do silnego uzależnienia psychicznego, w której osoby nie potrafiły odróżnić już realiów od świata serialu a gdy już przepuściły jakiś odcinek to robiły tyle szumu jakby świat się miał z tego powodu zawalić. I nie śmiejcie się, moim zdaniem nałóg serialowy w wydaniu o którym pisalem powyżej może być równie niebezpieczny jak każdy inny np. nałóg palenia, picia, wymieniania się Pokemonami..
Ale póki co "Modzie.." nie mówię "koniec".