Ale żenada, TVP nie potrzebnie kombinuje z tymi przesunięciami. Jak zwykle barak słów na tych ludzi. Plebania o godzinie 18.00 miała średnio 4-5 mln widzów, teraz spadnie jej do 3, bo o tej godzinie więcej się nie znajdzie.
To MNS albo będziemy mieli jedne o 16.00, lub dwa, pierwszy mógłby być o 15.30, jak kiedyś.
To MNS albo będziemy mieli jedne o 16.00, lub dwa, pierwszy mógłby być o 15.30, jak kiedyś.
I oby było właśnie tak jak mówisz Pottermaniack.Pottermaniack pisze:Najlepsza byłaby w tym wypadku 15:30 i dwa odcinki, przede wszystkim skończy się te kilkadziesiąt minut przerwy czekania, oglądalność prawdopodobnie też będzie wyższa.
Faktycznie, to żenada co wyprawia TVP1 z tymi przesunięciami w ramówce. "Klan" mogłem jeszcze sporadycznie oglądać, ale teraz już odpada, bo nachodzi mi na "Pierwszą Miłość" na Polsacie, która jest o 18:00.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Najlepsza godzina to by była od 16 po dwa odcinki, ciekawe co oni znowu wydziwiają, oby tylko nie wcześniejsze godziny a i te przerwy między odcinkami są wkurzające, szkoda że taki serialowy hit tak traktują.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Jakby nie było dwóch od września, to bym się już na maksa wkurzył.jahek pisze:Jeszcze nie wiadomo czy od września będą dwa odcinki Mns dziennie. Może być np. tylko jeden odcinek o 16:00...
A teraz spokojnie mogliby wcisnąć gdzieś ten drugi odcinek, ale nie, oni wolą puszczać powtórki starych polskich seriali.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Ufff... od 6 września będą 2 odcinki dziennie - o 15:35 i 16:00. A więc bez żadnej przerwy między odcinkami i o dogodniejszej porze
\
http://www.tvp.pl/prasa/programTVP1/p0906_1.txt
http://www.tvp.pl/prasa/programTVP1/p0906_1.txt
B@r pisze:O, TVP powtarza 1 sezon Braci i Sióstr o.... 1:30.
Co do godziny B&B to ja bym wolał od 16 po 2 odcinki, ale dobre i to, godzina powtórki zabójcza
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
O, fajnie.Ipo pisze:W nowym sezonie będą powtórki o godzinie 5:05 i 5:30, a w soboty o 6:00 i 6:25.
Nowa pora emisji mi odpowiada. Dobrze, że nie będzie tej przerwy między odcinkami.