All my children

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Tomala

Post autor: Tomala »

Jestem na 99% pewien, że już kiedyś ktoś o tym pisał na forum, więc nie jestem zaszokowany. Ale 1. raz ją tam zobaczyłem w tym filmiku. Trochę dziwnie wyglądała.
Awatar użytkownika
fandantego

Post autor: fandantego »

To jest wielki zaszczyt zagrać w amerykańskiej operze mydlanej ;) Jestem ciekaw jak wyglądały z nią sceny ;)
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Awatar użytkownika
Spencer

Post autor: Spencer »

Moglibyście mi opisać co się ciekawego dzieje aktualnie z Davidem Haywardem ?
:twisted: BAD FELLOW & HOT STUFF 8)
Dzisiaj mnie kochasz, jutro nienawidzisz.
Żyj i nie przepraszaj za to że żyjesz. ;)
Awatar użytkownika
Spencer

Vincent Irizarry opuszcza najprawdopodobniej na dobre AMC 12 września, David Hayward podobno zginie :( Skoro aktor opuszcza AMC to jest szansa że zawita w B&B, co mnie bardzo cieszy :D lub w innej soapce prócz Y&R (gdzie bohater przez niego odgrywany David Chow zginął w wypadku samochodowym) co mnie już mniej cieszy. Wątpię żeby soapki zrezygnowały z tak wspaniałego aktora 8) Albo może uśmiercą tylko tymczasowo David'a a później wróci do świata żywych tak jak Taylor w B&B :wink: Jednak ja jestem za tym żeby Vincent w końcu zawitał w B&B :D

A oto Vincent Irizarry z nagrodą emmy, którą otrzymał w roku 2009 za rolę David'a w AMC 8) :
Obrazek

i z najnowszej sesji zdjęciowej AMC:
Obrazek
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Za postacia Davida Haywarda akurat srednio przepadam, ale uwazam, ze Vincent jest swietny w tej roli!! As skoro ma zniknac z AMC to znaczy, ze Greenlee sie wreszcie od niego uwolni :D Pytanie tylko w jaki sposob... Zadnych spoilerow nie czytalam, wiec nie mam zielonego pojecia...
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

AMC ma nową czołówkę, moim zdaniem dużo gorszą :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=tMkduC_BrF8
Awatar użytkownika
Liason-fanka

A od kiedy ma byc ta nowa czolowka??? Bo w odcinku z 20 grudnia byla jeszcze stara...
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Wg mnie nowa czołówka jest całkiem fajna. Stara ze zdjęciami z albumu też mi się podobała.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Fajna czołówka, jest Macy i Rick. :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Jest też ta pani adwokat Tartaro bodaj, ona była Chantal nr 2 w Pokoleniach.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Joe pisze:Fajna czołówka, jest Macy i Rick. :D
Masz na mysli Crystal i J.R.'a? :D :D

A tak bardziej na serio to niedawno do obsady All My Children dolaczyla Lindsay Hartley, najbardziej znana z roli Theresy Lopez-Fotzgerald w Passions. Przez troche ponad rok grala rowniez Arianne Hernandez w Days Of Our Lives. Ja w sumie lubie te aktorke, ale jak widze zapewne namiesza pomiedzy Amanda a Jakiem, a to juz mi sie troche mniej podoba, hehe :D
Tomala

Post autor: Tomala »

Nie podoba mi się ta nowa czołówka AMC. Mimo, że nigdy tego nie oglądałem to lubię oglądać czołówki i poprzednia była o wiele lepsza. Ale jak zobaczyłem Macy i Rick'a to mi się tak miło zrobiło xD
Awatar użytkownika
fandantego

Post autor: fandantego »

Nie podobają mi się takie czołówki niestety :roll: Dla mnie najlepsze są te czołówki wyreżyserowane, patrz: czołówka B&B, Pierwsza miłość, Na Wspólnej, Majka etc. Czołówki typu AMC, Klan, Plebania uważam, że są jak z lat 90tych. Poszli na łatwiznę, bo wycieli ujęcia i wstawili w szablon ;/ A tak ogólnie to nie podoba mi się, bo ta czołówka jest taka chaotyczna a logo ... tragiczne :roll:
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Awatar użytkownika
Spencer

Idiota Ryan wrabia Davida w ucieczkę: http://www.youtube.com/watch?v=hiNcEEi4 ... ture=feedu :evil:
Grisza

Post autor: Grisza »

Nie wiem czy słyszeliście ale ABC martwią słabe wyniki oglądalności AMC co może spowodować ze show może zostać zdjęte z anteny do mam już prawie Kwieceń więc no jakby być może będzie koniec co mnie również martwi
Grisza :)
ODPOWIEDZ