Na szczycie już Phoebe. Ale w sumie obojętne mi kto wygra - Bridget, czy Phoebe. Obie te postaci nie należą do moich ulubionych, lubię je, ale nie aż tak bardzo.
Głosowałem na Hectora, ale skoro on nie ma większych szans, to kibicuję Stephanie i Sally.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.
Cieszy mnie prowadzenie Phoebe, bo właśnie na nią oddałem swój głos!
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Spencer pisze:No bez przesady, Phoebe najciekawszą postacią
Tego roku!
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
To kto Twoim zdaniem z tych nominowanych ma w tym roku najciekawsze wątki, hmmm?
A Phoebe w sprawie potrącania Darli, z Shanem, Rickiem i teraz Constantine. I to jest duży wątek, Storm był tylko obrońcą i to nie był jego wątek, a wątek innej postaci w którym on się pojawił.
A chociażby Sally, z racji tego, że w przyszłym roku ludzie już w ogóle o niej zapomną. A postać zasługiwałaby na ten tytuł.
A poza tym jest przecież jeszcze Stephanie.
Dopiero na trzecim miejscu widzę Bridget lub Pheobe, chociaż ta od niedawna jest w serialu, wszystko się teraz wokół niej kręci, ale nie wiadomo, jak będzie jutro, nie zasłużyła jeszcze na tytuł najlepszej postaci.
Wiemy już na pewno, że decydujące starcie rozegra się pomiędzy Phoebe i Bridget. Idą łeb w łeb. Zapewne zadecyduje kilka głosów w ostatecznym wyniku, również tych z tego Forum
Oto co można wygrać głosując za pośrednictwem tego Forum:
Kubek z logo "Moda na sukces"
A oto laureaci poprzednich edycji ujętych w jednym obrazku