Styl w "MnS"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Brooke zawsze miała ładne włosy - ale teraz w tych odcinkach wyglądają cienko i marnie, co do dzisiejszego odcinka to może ma tak być skoro Brooke w emocjonalnej rozsypce. W kręconych mi się nie podoba zbyt.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Adex-fan Brooke pisze:Brooke zawsze miała ładne włosy
Brooke przeważnie ma brzydkie, zwykłe włosy, trzeba spojrzeć obiektywnie :wink:
Bardzo rzadko zdarza się, żeby były gęste, puszyste i ładnie ułożone, jak w naszych avatarach.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Zwykłe proste blond, ale przeważnie wygląda w nich ładnie a jak wspomnieć jeszcze lata '80 to miała piękne długie. Albo jakie ładne i długie miała w 2002 roku.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Dzisiaj Taylor wyglądała świetnie, jak sprzed kilku lat, kiedy też miała kręcone włosy. :) Brooke ma teraz podobną fryzurę i także wygląda bardzo korzystnie w pofalowanych włosach. :wink:
Awatar użytkownika
Damians

Zauważyliście, że Stephanie miała w barze bikini jakiś taki inny kostiumik niż zwykle :lol:
Chyba miał być taki bardziej "bikini" :lol:
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Damians pisze:Zauważyliście, że Stephanie miała w barze bikini jakiś taki inny kostiumik niż zwykle :lol:
Chyba miał być taki bardziej "bikini" :lol:
Zabiłeś mnie ::loll::
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Damians

Haha, Stephanie nawet podwinęła dzisiaj spodnie od tego kostiumiku. Już zupełnie był bikini-kostium :mrgreen:
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Pheobe miała wczoraj inną fryzurę niż zwykle, gorszą. Miała grube, ciężkie, oklapłe loki, zamiast zwiewnych loczków, no i były dużo mniej zakręcone niż zazwyczaj.

Za to Ashley super wyglądała w nowej fryzurze, fajna odmiana po wiecznych falach i lokach.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Tiril pisze: Za to Ashley super wyglądała w nowej fryzurze, fajna odmiana po wiecznych falach i lokach.
To prawda, wyładniała przez nową fryzurę.
Tomala

Post autor: Tomala »

Dzisiejsze suknie na pokazie w ogóle mi się nie podobały. Irytuje mnie gadanie bohaterów przed każdym pokazem, że to najlepsza kolekcja Eryka.
A to co Donna miała dzisiaj na głowie przypominało mi pocięte na kawałki sztuczne drzewko bonsai :lol:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Kolekcja mi się średnio podobała, ogólnie mówiąc, lepsze były te z lat 90. Mimo wszystko lubię pokazy mody w "MnS". :lol: Ciekawe tylko co na te kreacje pojawiające się w serialu, powiedzieliby prawdziwi specjaliści od mody.
Dawidek
Administrator

Po obejrzeniu pokazu, odkopuje temat. :D

Jeśli chodzi o te czapki, o który była mowa w "Dzisiejszym odcinku", to może to jakaś stylowa ochrona przed słońcem. Lekarze przecież zalecają by chronić głowę przed agresywnymi promieniami słonecznymi. :wink: Tylko, że one są średnio praktyczne.
Zastanawia mnie jednak, po co, to coś, co przypomina szalik? Niby to ma być ozdoba? Ale po co jeszcze bardziej się dogrzewać na gorącej plaży? Czasami projektanci niezłe absurdy wymyślają. :D Chyba, że to coś do czegoś innego służy.
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Brooke i Taylor świetnie wyglądały w dzisiejszych, podobnych kreacjach - prostych sukniach z łańcuszkami, ostatnio nie zdarzają im się większe wpadki. Chyba, że przypomnieć kostium Taylor, który miała na sobie, kiedy wpadły z Brooke do stawu, ale to był celowy zabieg scenarzystów, żeby Logan mogła celnie zripostować. :wink:
Dawidek
Administrator

Nikt nie zwrócił uwagi na ten niepasujący do niczego fioletowy szaliczek Ridge'a? Nie jestem zwolennikiem jakiegoś sztywniactwa w ubiorze, lubię luz (w ogóle politycy powinni wywalić krawaty), ale Ridge chyba przesadził. Czyżby to jakaś nowa moda wykreowana przez Forresterów? ::loll::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

To chyba wkradło się prywatne zamiłowanie Ronna do szaliczków zasłaniających jego starą szyję :P :)
ODPOWIEDZ