To świetna wiadomość! Bardzo lubię Monikę, w przeszłości miała ciekawe wątki. Fajnie by było gdyby jeszcze wróciła jej dawna wielka miłość - Konrad. Wychodzi na to, że Monika jest kolejną postacią, która wraca na stałe, bo w poprzednim sezonie Basia i Andrzej po latach dostali znów wątek, co też mnie bardzo ucieszyło. Szkoda tylko, że ich mieszkanie składa się tylko z kuchni, kiedyś mieli jeszcze kilka pokoiDeaconFan pisze:Z tego co wiem wróci na stałe i dostanie wątek.Liason-fanka pisze:A co do Moniki to pewnie tak jak do tej pory bedzie wpadac od swieta...
Na Wspólnej
- fandantego
No szkoda, szkoda... Ale to dlatego, że z salonu Brzozowskich zrobiono salon ZimińskichTomala pisze:To świetna wiadomość! Bardzo lubię Monikę, w przeszłości miała ciekawe wątki. Fajnie by było gdyby jeszcze wróciła jej dawna wielka miłość - Konrad. Wychodzi na to, że Monika jest kolejną postacią, która wraca na stałe, bo w poprzednim sezonie Basia i Andrzej po latach dostali znów wątek, co też mnie bardzo ucieszyło. Szkoda tylko, że ich mieszkanie składa się tylko z kuchni, kiedyś mieli jeszcze kilka pokoiDeaconFan pisze:Z tego co wiem wróci na stałe i dostanie wątek.Liason-fanka pisze:A co do Moniki to pewnie tak jak do tej pory bedzie wpadac od swieta...![]()
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Po bardzo długiej przerwie wracam na Współną.Oglądanie zakończyłem tuż po tym jak odeszła Ewa Gawryluk z serialu.I to z jej powodu zaniechałem.
Teraz próbuje się wciągnąć na nowo.
Fajny trójkąt się wytworzył u Ziębów.Monika zauroczona Damianem, a on upodobał sobie Żanetę. Ciekawa bedzie rywalizacja szwagierek. A Grzesiek żyje?
No i Lisza jest
Szkoda, że nie ma swoich blond włosów, bo tylko w nich jest jej do twarzy. Stwierdzam, że lepiej śpiewa niz gra. Jej rozpacz jakoś mnie nie przekonuje. Usmiercili ja w Na dobre i na zle to przeszła do Na wspólnej. Serialowi aktorzy to mają dobrze.
Teraz próbuje się wciągnąć na nowo.
Fajny trójkąt się wytworzył u Ziębów.Monika zauroczona Damianem, a on upodobał sobie Żanetę. Ciekawa bedzie rywalizacja szwagierek. A Grzesiek żyje?
No i Lisza jest
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
- Liason-fanka
A chyba zyje, tylko ze swoja nowa rodzinka...Tkk_Bolly pisze: Fajny trójkąt się wytworzył u Ziębów.Monika zauroczona Damianem, a on upodobał sobie Żanetę. Ciekawa bedzie rywalizacja szwagierek. A Grzesiek żyje?
A rywalizacja Zanety z Monika rzeczywiscie moze byc ciekawa
Wątek z porwaniem Ignasia jest po prostu szokujący
Czegoś takiego chyba jeszcze w "Na Wspólnej" nie było! Ten porywacz to taki żałosny psychol. Już jak pracowali z żoną na Wspólnej to był okropny. Nie znoszę takich ludzi, którzy uważają się za nie wiadomo kogo, a są prymitywami bez wykształcenia.
Jestem na 99% pewien, że Monika tylko udaje, że jest w ciąży. Ale fajnie by było gdyby się okazało, że scenarzyści chcieli zmylić widzów i okazałoby się, że jednak jest w ciąży.
Niedawno mieliśmy też przezabawny wątek z Danusią, Markiem i ich znajomymi
Najlepsze było jak Marek robił striptiz 
Jestem na 99% pewien, że Monika tylko udaje, że jest w ciąży. Ale fajnie by było gdyby się okazało, że scenarzyści chcieli zmylić widzów i okazałoby się, że jednak jest w ciąży.
Niedawno mieliśmy też przezabawny wątek z Danusią, Markiem i ich znajomymi
Nie oglądam obecnie NW, ale wątek z porwaniem dziecka już raz tu się pojawił. O ile dobrze pamiętam, to Antosia gdy była mała, została porwana przez nianię, która ubzdurała sobie, że jest jej matkąTomala pisze:Wątek z porwaniem Ignasia jest po prostu szokującyCzegoś takiego chyba jeszcze w "Na Wspólnej" nie było!
Pamiętam ten wątek, ale wtedy to jednak wyglądało inaczej. Teraz porywacze chcą okupu. A co do dziewczynki, która gra Antosię to moim zdaniem nie jest zła. Czego można wymagać od dziecka.Goku pisze:Nie oglądam obecnie NW, ale wątek z porwaniem dziecka już raz tu się pojawił. O ile dobrze pamiętam, to Antosia gdy była mała, została porwana przez nianię, która ubzdurała sobie, że jest jej matkąTomala pisze:Wątek z porwaniem Ignasia jest po prostu szokującyCzegoś takiego chyba jeszcze w "Na Wspólnej" nie było!
. Swoją drogą, to szkoda że jej sobie wtedy nie wzięła na stałe, bo ta dziewczynka która obecnie gra Antosię to jakaś porażka
.
- fandantego
Z tego co pamiętam to wtedy ta opiekunka nie chciała porwać Antosi. To Weronika zrobiła szum wokół niani, gdyż ta poszła z małą do swojego mieszkania zmienić jej pieluchę. Pamiętam jak Weronika biegała z Bartkiem po całej Warszawie w poszukiwaniu córki 
A tak przy okazji wrzucam link do profilu Na Wspólnej na Facebooku gdzie trwa konkurs. Do wygrania książki "Kuchnia Na Wspólnej". NA WSPÓLNEJ FAN FACEBOOK
A tak przy okazji wrzucam link do profilu Na Wspólnej na Facebooku gdzie trwa konkurs. Do wygrania książki "Kuchnia Na Wspólnej". NA WSPÓLNEJ FAN FACEBOOK
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Chciała i porwała. A potem wmawiała policji, że to jej dziecko. A gdy prawda wyszła na jaw, trafiła do psychiatryka.fandantego pisze:Z tego co pamiętam to wtedy ta opiekunka nie chciała porwać Antosi.
Co do Antosi - można wymagać więcej od dziecka, które gra w serialu/filmie. Ta pewnie dostała rolę po znajomości, bo wątpię, żeby w castingu wybrali takie beztalencie. Kiedyś oglądałem odcinek, w którym Antosia z uśmiechem na twarzy przyszła do Weroniki i poinformowała ją, że boli ją gardło.
- Liason-fanka
W polskich serialach czesto robi sie ten blad, ze nie zmienia sie aktora/aktorki grajacych dziecko. Bo jak mamy malego bobaska, ktorego sie tylko nosi, to niewazne czy "aktor" go grajacy ma zdolnosci aktorskie, no ale jak dziecko ma juz jakies 3-4 lata to powinno sie brac do odtwarzania roli dziecko, ktore jednak ma jakis talent aktorski. Co do Antosi to jakos specjalnie mi nigdy nie przeszkadzala, ale to takie ogolnie spostrzezenie dotyczace polskich seriali.
Trafne spostrzeżenie.Liason-fanka pisze:W polskich serialach czesto robi sie ten blad, ze nie zmienia sie aktora/aktorki grajacych dziecko. Bo jak mamy malego bobaska, ktorego sie tylko nosi, to niewazne czy "aktor" go grajacy ma zdolnosci aktorskie, no ale jak dziecko ma juz jakies 3-4 lata to powinno sie brac do odtwarzania roli dziecko, ktore jednak ma jakis talent aktorski. Co do Antosi to jakos specjalnie mi nigdy nie przeszkadzala, ale to takie ogolnie spostrzezenie dotyczace polskich seriali.
Ja mogę podać przykład z serialu "Pierwsza Miłość", gdzie synka Kingi - Tomka od początku grał Kacper Kaczmarek. Chłopiec początkowo jak wiadomo nie musiał pokazywać jakichś specjalnych uzdolnień aktorskich, ale z czasem (po pięciu latach) jego "gra" już zaczęła być irytująca, bo z tego co pamiętam to w żadnej scenie nie mówił (a już powinien w swoim wieku) i robił za element tła bawiąc się klockami. Niedawno chłopca zmieniono na bardziej uzdolnionego aktorsko Oskara Wojciechowskiego. I to dość zaskakująca zmiana, bo Tomeczek nagle, ni stąd ni zowąd zaczął odzywać się do mamy i dziadków.
Ale żeby nie było całkowitego OT, to dodam, że nieco zaszokowała mnie informacja, że Marta zdradzi Filipa z tym pilotem granym przez Radosława Pazurę. Nie oglądam już od dawna serialu, ale chciałbym zobaczyć te sceny.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.