Katie Logan

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Joe

Katie Logan

Post autor: Joe »

Obrazek

Wreszcie powróciła na TVP trzecia z Logan sisters, czyli Katie w której rolę wcieliła się Heather Tom, grająca wcześniej m.in. Victorię Newman w Żarze.

Nie mam nic do blondynek, ale w serialu mamy już cztery, więc gdyby Katie wróciła w takim kolorze byłby to przesyt ( a aktorka miała taki kolor przez jakiś czas... ). :P Mimo, że jest mało fotogeniczna to IMO na ekranie prezentuje się ładnie.

Wróciła w dobrym momencie, Stephanie będzie miała nie dwie a trzy siostry do toczenia wojen. :)
Awatar użytkownika
misiek12345

Post autor: misiek12345 »

W końcu, nareszcie! :) Już nawet jest w czołówce :) Stefa musi się szybko dorobić kolejnego syna dla trzeciej siostry, jak sama powiedziała :)
Co do tych wojen, Katie jako jedyna może być taką 'pozytywną' Loganówną dla Stefy :) Takie tylko odnoszę wrażenie...
'Diversi nihil a me alienum puto'

http://www.youtube.com/user/michalg1991 - mój kanał na YT
http://www.youtube.com/user/bbmocked - kanał poświęcony B&B :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Szkoda że zmienili Katie bo stara byłą od pierwszego odcinka, aczkolwiek w miarę podobną wybrali bo tez pełną na twarzy, ale jednak ładniejszą, tylko głupio że przez lata to była przecież Victoria w Y&R. Ogólnie jednak fajnie że kolejna z Loganów reaktywowana i to tak porządnie bo od razu w czołówce. Postać Katie jest bardzo dziwaczna bo w ciągu lat stała się taka trochę epizodyczna (do pilnowania dzieci, słuchania Brooke i bycia kelnerką, wiecznie młoda :lol: )
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tomala

Post autor: Tomala »

Katie przypadła mi do gustu :) Wydaje się być najrozsądniejsza z sióstr Logan. Dobrze, że usłyszała rozmowę Donny i Jackie. Mam nadzieję, że Katie zachowa się tak jak powinna, czyli powie o wszystkim Thorne'owi, a ten nie ożeni się z tą suką Donną.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Mi się nowa Katie też od razu spodobała. Sympatyczna dziewczyna, o trosze innym wyglądzie, niż reszta sióstr Logan. Ale konsekwentnie prowadzona pod tym względem wyglądu, Katie od początku miała ciemne włosy i tak zostało. Zobaczymy, czy będzie się jeszcze czymś wyróżniać spośród sióstr. Wrażenia, jak najbardziej pozytywne. :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Nikt nie tęskni za starą Katie? :P
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Nie tylko Heather Tom grała latami w Y&R, bo Jennifer Gareis też tam grała, a teraz w Modzie grają inne postacie i to siostry. :lol:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Ale ona jest dziwna. Zamiast wspierać siostry, to nagadała Thorne'owi i Stephanie znowu jest górą. Chyba zrobiła to z zazdrości...

A w ogóle ta aktorka jest jakaś nieproporcjonalna. Z twarzy wygląda na grubą, ale z figury jest szczupła.
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Fajnie się dziś zachowała. Zamiast ślepo wspierać siostrę, zrobiła to co powinna, bo szkoda jej było Thornea. Nie jest żałosna w przeciwieństwie do Donny.
Awatar użytkownika
Spencer

Post autor: Spencer »

Zachowała się dzisiaj jak judasz :twisted: Jak można wkopać własną siostrę? :roll:
:twisted: BAD FELLOW & HOT STUFF 8)
Dzisiaj mnie kochasz, jutro nienawidzisz.
Żyj i nie przepraszaj za to że żyjesz. ;)
Tomala

Post autor: Tomala »

Spencer pisze:Zachowała się dzisiaj jak judasz Jak można wkopać własną siostrę?
Zachowała się tak jak powinna. Co z tego, że Donna jest jej siostrą? Poza tym Donna powinna być wdzięczna Katie. Co z tego, że dokopałaby Stephanie, skoro sama i tak nie byłaby szczęśliwa, będąc żoną faceta, którego nie kocha.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Katie podjęła samodzielną decyzję, nawet jeśli się ona siostrze nie spodobała. :wink: Efektem tej decyzji był triumf Stephanie, wydaje mi się, że nie o to jej chodziło, tylko o to, żeby być uczciwą wobec Thorne'a. Mam nadzieję, że nie będzie ślepo wykonywać czyichś poleceń i być lojalną z jakiś względów, tylko będzie działać, bo tak jej nakazuje sumienie.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Jak na razie Katie sprawia wrażenie sympatycznej, dobrej dziewczyny. Aktorka podoba mi się w tej roli. Również uważam, że dobrze postąpiła wyjawiając Thorne'owi jakie są prawdziwe motywy, którymi kieruje się Donna.

Tyle na razie w tej kwestii.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Cieszy mnie fakt powrotu Katie do LA. :wink: Podoba mi się nowa aktorka grająca tę postać, na dodatek w mieście jest już całe rodzeństwo Loganów, gdyby wrócili Stephen i Beth, to mogliby na nowo prowadzić wojnę z Forresterami. :twisted:
Katie zna dobrze stosunek Donny do Stephanie, a po ostatniej rozmowie z siostrze dotarło do niej, jaki byłby główny powód małżeństwa Thorne'a i Donny, w dodatku siostra oszukiwała Forrestera przez cały czas, a to mogło źle się odbić nie tylko na nim, ale też na Aly, o której jak widać mało kto pamiętał.
Awatar użytkownika
Spencer

Post autor: Spencer »

Wkurza mnie ta cała Katie bo zgrywa świętoszkę i jest zacofana, Donna dobrze jej powiedziała że powinna iść się zabawić bo najwyraźniej zapomniała co to znaczy ::kwasny::
:twisted: BAD FELLOW & HOT STUFF 8)
Dzisiaj mnie kochasz, jutro nienawidzisz.
Żyj i nie przepraszaj za to że żyjesz. ;)
ODPOWIEDZ