Awatar użytkownika
Tim
Awatar użytkownika

Post autor: Tim »

Mnie ciekawi ostatnie kilka sekund 6 sezonu, kiedy ujęcie jest na dłoń House'a. Wydaje się jakby od tej rany na ramieniu czy gdzie to tam było się wdało zakażenie , tak jak Cuddy wspominała, że trzeba zmienić bandaże. Co 7 seria zacznie się od tego , że będzie o chorobie House'a i ratowaniu jego ręki ::loll::
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."

Post autor: Pottermaniack »

TVN wypuścił reklamę House'a, Greg stoi i patrzy na tablicę do wypisywania objawów, tam widnieją dwie frazy: TV2 i AXM, kamera przechodzi na twarz House'a, potem znowu na tablicę i teraz te nazwy są skreślone, widnieje TVN, a lektor dodaje "Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej". :lol:

Post autor: Tomala »

Pottermaniack pisze:TVN wypuścił reklamę House'a, Greg stoi i patrzy na tablicę do wypisywania objawów, tam widnieją dwie frazy: TV2 i AXM, kamera przechodzi na twarz House'a, potem znowu na tablicę i teraz te nazwy są skreślone, widnieje TVN, a lektor dodaje "Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej". :lol:
To chamskie ze strony TVN-u. To TVP2 odkryło w Polsce House'a, pokazało ten serial jako pierwsza stacja, a teraz TVN będzie robił propagandę, że "dom" House'a jest w TVNie ::kwasny:: :evil:
btw. Nie widziałem tej reklamy, piszę na podstawie tego co Pottermianiack napisał.

Post autor: fandantego »

Tomala pisze:
Pottermaniack pisze:TVN wypuścił reklamę House'a, Greg stoi i patrzy na tablicę do wypisywania objawów, tam widnieją dwie frazy: TV2 i AXM, kamera przechodzi na twarz House'a, potem znowu na tablicę i teraz te nazwy są skreślone, widnieje TVN, a lektor dodaje "Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej". :lol:
To chamskie ze strony TVN-u. To TVP2 odkryło w Polsce House'a, pokazało ten serial jako pierwsza stacja, a teraz TVN będzie robił propagandę, że "dom" House'a jest w TVNie ::kwasny:: :evil:
btw. Nie widziałem tej reklamy, piszę na podstawie tego co Pottermianiack napisał.
E tam, od razu chamskie... Poziom reklamy zachęcający i intrygujący ;) :D ::cojest::

BTW. To nie AXN wyemitowało po raz pierwszy House'a w Polsce? ::chytry::
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Awatar użytkownika
Tim
Awatar użytkownika

W sumie to nie mam pojęcia. Teraz TVP 2 też puszcz reklamy , że House powróci od 30 czerwca w środy i czwartki , ble ble ble. Tej reklamy TVN jeszcze nie widziałem.

Post autor: Pottermaniack »

Tomala pisze: To chamskie ze strony TVN-u. To TVP2 odkryło w Polsce House'a, pokazało ten serial jako pierwsza stacja, a teraz TVN będzie robił propagandę, że "dom" House'a jest w TVNie ::kwasny:: :evil:
TVN może się szczycić, że lepiej oglądać House'a na antenie ich stacji, ale oprócz dobrej jakości obrazu TVN emituje serial o późnej porze, z dwoma reklamami w najlepszych momentach, w dodatku dopiero pierwszy sezon, kiedy jesienią na TVP2 ma być szósty.

Post autor: Kitty »

Nie oglądam "Grega" na TVN, bo pierwszy sezon widziałam dwukrotnie, może nawet zobaczyłabym trzecie raz, ale za późna godzina emisji i denerwujące przerwy na reklamy...

Wszystkie odcinki są bardzo ciekawe, jednak moje to ten ze śmiercią Amber oraz odcinek, w którym Greg zlecił zdobycie stringów Cuddy.
Awatar użytkownika
Tim
Awatar użytkownika

Ostatnie najnowsze promo 10# do 7 sezonu.
http://www.youtube.com/watch?v=_h1BVZzZ2yQ
Tam też są linki do innych promo House'a

Post autor: kimberly1990 »

Premierowy odcine 7.sezonu House'a troszkę mnie rozczarował :(

Głównie skupiał się na lovestory House'a i Cuddy, a i wątek medycznego przypadku nie był porywający, co sprawiło, że odcinek był pozbawiony akcji i tego znajomego, housowego dreszczyka emocji :(

Oczywiście cieszę się, że House i Cuddy w końcu są razem ::jezyk::

Podobały mi się jednak sceny Trzynastki i Chase'a :serce: :zeby:

No i nie mogę doczekać się, kiedy pojawi się Amber Tamblyn :: bow :: ::krzyw::
Awatar użytkownika
Tim
Awatar użytkownika

House powrócił wczoraj wyemitowano 1 odcinek 7 sezonu.
Można już go oglądać na stronie www.doktorhouse.pl z polskimi napisami. Wystarczy się za darmo zarejestrować.

Co do samego odcinka to muszę powiedzieć, że był taki nijaki ani mnie nie rozczarował, ani nie zachwycił. House jest jednak Housem i nie będzie milutki. Przyznam , że odcinek to typowe wprowadzenie. Tajemnicze zniknięcie 13 było zapowiadanie , kiedyś wróci do serialu , ale nie wiem co wymyślą scenarzyści. Wilson mnie rozśmieszył jak próbował się włamać do House'a i utknął w oknie :zeby:

Post autor: wiwi »

Akurat spoilerów o zniknięciu Trzynastki nie widziałam, ale skoro mówicie, że nie będzie jej dłużej to Wam wierzę ;) Szkoda, bo w dzisiejszych scenach z Chasem iskrzyło między nimi :(
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Awatar użytkownika
Tim
Awatar użytkownika

No bo Olivia w trakcie kręcenia House'a ma kręcić sceny do jakiegoś filmu i w związku z tym scenarzyści ją chwilowo gdzieś wysłali . Z tego co czytałem ma się pojawić w kilku odcinkach . Czy ja wiem czy między nią , a Chasem coś iskrzyło. Dla mnie to była z jej strony typowa przyjaźń . To przytulenie na pożegnanie. Tak mi się przypomniało ten neurochirurg zabawny był.

Post autor: wiwi »

Widziałam niedawno wywiad z aktorem, który gra Chase'a i mówił, że w tym sezonie jego postać będzie się zachowywać jak typowy singiel po rozwodzie ;) Myślałam, że zaczyna od Trzynastki skoro tak od razu powiedział, że chodzi mu o seks ;)
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Awatar użytkownika
Tim
Awatar użytkownika

No zaskoczył mnie tym zachowanie. Gra sobie z nią w szachy i nagle pytanie czy by się z nim nie przespała. Dziwne , że mu odmówiła, ale może i na Trzynastkę przyjdzie pora jak wróci skądś tam. ::jezyk:: Jak Chase ma być singlem to w takim układzie niech House da mu teraz numery telefonów do dobrych dziwek. W końcu już sam z nich nie będzie korzystać. No chyba , że z Cuddy mają ochoty na jakieś nietypowe zabawy. ::jezyk::

Post autor: kimberly1990 »

Właśnie przeczytałam na hataku, że Olivia Wilde prawdopodobnie nie pojawi się już więcej w 7.sezonie House'a, bo zaangażowała się w kilka projektów filmowych i nie znajdzie czasu na zdjęcia do serialu. Szkoda, bo bardzo lubię postać Trzynastki :(
ODPOWIEDZ