Programy rozrywkowe
- kimberly1990
Ja też oglądałam i pewnie oglądać będę, bo dawno się tak nie uśmiałam
Niektóre z tych dziewczyn (nawet te, które przeszły dalej) były tak głupiutkie, że aż bolało
Ale zgadzam się, że jury jest okej - szczególnie Korwin-Piotrowska fajnie wypadła
Świetne teksty
Krupa na razie jest jakaś taka dziwna
I faktycznie fajne jest to, że przygotowali się ze scenerią nawet na castingi
Niektóre z tych dziewczyn (nawet te, które przeszły dalej) były tak głupiutkie, że aż bolało
Ale zgadzam się, że jury jest okej - szczególnie Korwin-Piotrowska fajnie wypadła
I faktycznie fajne jest to, że przygotowali się ze scenerią nawet na castingi
Nowe show z gwiazdami Królowie Densfloru już od października
Tym razem gwiazdy będą tańczyć do piosenek z teledysków emitowanych na vivie polskiej i na tym kanale pojawi się nowe reality-show. Jury narazie jest trzymane w tajemnicy. Program rusza w październiku
A jak narazie potwierdzone gwiazdy
Ola Szwed (zalicza kolejne show
)
Barbara Hetmańska(Candy Girl)
Sasha Strunin (już mam swojego faworyta
)
Jacek Stachursky (przeciez odpadł z TzG przez kontuzje
)
oraz
Natalia Jakuła (prezentarka, tu mam wątpliwości czy nie bedzie czasem prowadzącą , a nie uczesniczką)
Mieszko Sibilski (lider Grupy Operacyjnej, ale tą informację podaje plejada.pl)
Czekam na resztę uczestników.Rozumiem, że wokaliści się zgodzili, bo musieli być wierni stacji
, ale ja chciałbym zobaczyć więcej aktorów i chociaż jednego sportowca, aby uczestnicy byli urozmaiceni i liczę na ciekawe jury
Tym razem gwiazdy będą tańczyć do piosenek z teledysków emitowanych na vivie polskiej i na tym kanale pojawi się nowe reality-show. Jury narazie jest trzymane w tajemnicy. Program rusza w październiku
A jak narazie potwierdzone gwiazdy
Ola Szwed (zalicza kolejne show
Barbara Hetmańska(Candy Girl)
Sasha Strunin (już mam swojego faworyta
Jacek Stachursky (przeciez odpadł z TzG przez kontuzje
oraz
Natalia Jakuła (prezentarka, tu mam wątpliwości czy nie bedzie czasem prowadzącą , a nie uczesniczką)
Mieszko Sibilski (lider Grupy Operacyjnej, ale tą informację podaje plejada.pl)
Czekam na resztę uczestników.Rozumiem, że wokaliści się zgodzili, bo musieli być wierni stacji
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Kłopoty po programie Magdy Gessler w TVN
Nie podpisuję się pod tymi zmianami - tak zakończył się sobotni program Magdy Gessler "Kuchenne rewolucje" w TVN. Brak rekomendacji znanej restauratorki przysporzył właścicielom restauracji Jesz Burger sporo kłopotów.

Tak to jest, jak zgłasza się do programu, a wcale nie ma zamiaru się współpracować
.
Nie podpisuję się pod tymi zmianami - tak zakończył się sobotni program Magdy Gessler "Kuchenne rewolucje" w TVN. Brak rekomendacji znanej restauratorki przysporzył właścicielom restauracji Jesz Burger sporo kłopotów.
Tak to jest, jak zgłasza się do programu, a wcale nie ma zamiaru się współpracować
Nowe informacje odnośnie show Królowie densfloru
Jak donosi najnowszy numer "Party", od jesieni Edyta zasiądzie w jury nowego tanecznego show w telewizji VIVA Polska - "Królowie Densfloru".
W tym programie gwiazdy rodzimego showbiznesu nie tylko zaśpiewają znane hity, ale również będą musiały wykonać do nich układ taneczny! Jurorem oprócz Herbuś będzie też znany z "You Can Dance" Rafał "Roofi" Kamiński.
Edyta jest podekscytowana nowym wyzwaniem i liczy na spore emocje.
- Mam nadzieję, że uczestnicy postawią sobie wysoko poprzeczkę. Chciałabym, żeby to, co pokażą na scenie, zachwycało i było odzwierciedleniem tego, co im w duszy gra - powiedziała dwutygodnikowi tancerka.
Liczę, że trzeci juror będzie specjalistą od śpiewu, bo wszyscy wokaliści do tej pory ujawnieni nie śpiewają rewelacyjnie, no a pannę Szwed wokalnie trzeba oceniać obowiązkowo.Czekam na ujawnienie reszty uczestników na prawdę z niecierpliwością!
Jak donosi najnowszy numer "Party", od jesieni Edyta zasiądzie w jury nowego tanecznego show w telewizji VIVA Polska - "Królowie Densfloru".
W tym programie gwiazdy rodzimego showbiznesu nie tylko zaśpiewają znane hity, ale również będą musiały wykonać do nich układ taneczny! Jurorem oprócz Herbuś będzie też znany z "You Can Dance" Rafał "Roofi" Kamiński.
Edyta jest podekscytowana nowym wyzwaniem i liczy na spore emocje.
- Mam nadzieję, że uczestnicy postawią sobie wysoko poprzeczkę. Chciałabym, żeby to, co pokażą na scenie, zachwycało i było odzwierciedleniem tego, co im w duszy gra - powiedziała dwutygodnikowi tancerka.
Liczę, że trzeci juror będzie specjalistą od śpiewu, bo wszyscy wokaliści do tej pory ujawnieni nie śpiewają rewelacyjnie, no a pannę Szwed wokalnie trzeba oceniać obowiązkowo.Czekam na ujawnienie reszty uczestników na prawdę z niecierpliwością!
Edyta Herbuś (29 l.), Rafał "Roofi" Kamiński (28 l.) oraz Rafał Maserak (26 l.) dostali nową fuchę. Tancerze tym razem jednak nie będą popisywać się swoim talentem - zasiądą po drugiej stronie parkietu i ocenią umiejętności taneczne innych.
Trójka tancerzy, która niesamowicie się wybiła dzięki programom TVN-u "Taniec z gwiazdami" oraz "You Can Dance-Po Prostu Tańcz", spróbuje teraz swoich sił w roli jurorów. W nowym show "Viva Królowie Densfloru" popularnej muzycznej stacji VIVA Polska, ocenią taneczny poziom celebrytów.
W programie na parkiecie walczyć będą: Aleksandra Szwed, Sasha Strunin, Candy Girl, Jacek Stachursky, prezenterka Natalia Jakuła oraz Mieszko Sibilski, lider Grupy Operacyjnej.
Gwiazdy w każdym z 6 odcinków będą tańczyć do znanych przebojów i zaprezentują własną choreografię. Ten, kto wypadnie najsłabiej w danym odcinku odpada z show. Najlepszy tancerz otrzyma tytuł króla densfloru.
Program zadebiutuje na antenie muzycznej stacji 24 października. Poprowadzą go Kasia Kępka oraz Justyna Kozłowska.
Źródło: http://www.se.pl/rozrywka/plotki/masera ... 55045.html
Jak wiwi się podoba nowy Survivor?
To chyba jedyna edycja bez Russella w ostatnim czasie, bo w edycji 22. podobno wróci nas denerwowac 
Trójka tancerzy, która niesamowicie się wybiła dzięki programom TVN-u "Taniec z gwiazdami" oraz "You Can Dance-Po Prostu Tańcz", spróbuje teraz swoich sił w roli jurorów. W nowym show "Viva Królowie Densfloru" popularnej muzycznej stacji VIVA Polska, ocenią taneczny poziom celebrytów.
W programie na parkiecie walczyć będą: Aleksandra Szwed, Sasha Strunin, Candy Girl, Jacek Stachursky, prezenterka Natalia Jakuła oraz Mieszko Sibilski, lider Grupy Operacyjnej.
Gwiazdy w każdym z 6 odcinków będą tańczyć do znanych przebojów i zaprezentują własną choreografię. Ten, kto wypadnie najsłabiej w danym odcinku odpada z show. Najlepszy tancerz otrzyma tytuł króla densfloru.
Program zadebiutuje na antenie muzycznej stacji 24 października. Poprowadzą go Kasia Kępka oraz Justyna Kozłowska.
Źródło: http://www.se.pl/rozrywka/plotki/masera ... 55045.html
Jak wiwi się podoba nowy Survivor?
Ostatnio zmieniony 2010-09-29, 23:35 przez Tkk_Bolly, łącznie zmieniany 1 raz.
Jestem w szoku, że Zuza odpadła z "Top Model"
Byłem pewien, że daleko zajdzie, moim zdaniem była 1 z najładniejszych dziewczyn w programie. Szkoda, że odpadła, ale przynajmniej umiała odejść z klasą.
Podoba mi się metamorfoza tej blondyny. Wygląda teraz o wiele lepiej, nie tak plastikowo.
A tak w ogóle to kocham czołówkę tego programu. Jest rewelacyjna! Wręcz na światowym poziomie
Podoba mi się metamorfoza tej blondyny. Wygląda teraz o wiele lepiej, nie tak plastikowo.
A tak w ogóle to kocham czołówkę tego programu. Jest rewelacyjna! Wręcz na światowym poziomie
Hehe, Russell nie daje za wygraną?
Nie słyszałam o tym, dzięki za info
Wiadomo, że po Heroes vs Villains sezon będzie gorszy, ale na razie mi się podoba, bo jest pełen pokręconych osób (takich jak Wendy, Holly, Shannon czy Naonka). Jednak moim ulubieńcem jest Fabio
Ma rozumek 4-latka
Lubię też Kelly ze sztuczną nogą. Wszyscy porównują Marty'ego do Russella, ale gdzie mu tam do niego. Russellowi nie trzeba było wskazywać gdzie jest HII i był złośliwy od samego początku
Najbardziej denerwuje mnie Naonka, aż mam ochotę trzepnąć ją w ten pusty łeb. Pomysł z Medallion of power trochę głupi wg mnie, ale zobaczymy jak to się rozegra. A Tobie jak się podoba ten sezon? Oglądasz może The Amazing Race? Jak nie, to zobacz co tam się dzieje: http://www.youtube.com/watch?v=8cfeTZNcA3g 
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
- dobrze
- celna riposta
Również myślałem, że Zuza daleko zajdzie, ale to była jedyna osoba, której nie darzyłem sympatią także bardzo się cieszę,że odpadła.
Czołówka fenomentalna, nawet na poziomie wyższym od światowego
Bardzo fajny odcinek, sesja zdjęciowa z wężami, pająkami, skorpionami czy robakami na sam początek to dobry pomysł, aby przyciągnac widza.
Najpiękniejsza wciąż pozostaje Katarzyna, a jeśli chodzi o zadanie, to najbardziej podobało mi się zdjęcie Emilki z robakami, świetny makijaż, zwłaszcza te pionowe kreski pod oczami.A jeśli chodzi o przemiany to również uważam jak Tomala, że u Marty, która ściała blond włosy matemorfoza była najkorzystniejsza.
Jeszcze tekst Zuzy po odejściu z programe "Współczuje dziewczynom, którę jak odejdą nie mają do czego wracac, bo pozostaje im tylko szkoda.Ja pop wyjściu przynajmniej mam pracę..." Tekst bezcenny, Zuza, która wyzywała innych od pustych lasek sama była tą najgłupszą.
I pod względem urody moim zdaniem była w końcówce stawki
Odnośnie Survivor . To również uważam, że pomysł z medalionem nieudany, emocje podczas zadań trochę opadły. Również zauważyłem, ze jest sporo świrów, ale na szczęscie dwoje już odpadło.Holly jest przezabawna sabotowała(może nieumyślnie, biorąc pod uwagę chorobe psychiczną) grupę i się do tego przyznała.Na innym forum spodobła mi się wypowiedź, że to może Dan jest bardziej pokręcony skoro na taką wyprawę zabiera takie drogie buty
A co do fworytów to również Kelly B. i Alina, natomiast Kelly S. nam jeszcze nie pokazali, ale też wydaje się byc sympatyczna. I przezabawny Fabio, chociaz nie wiem czy można go traktowac poważnie. Najlepsze było na radzie jego "Can we vote"
TAR obejrze, ale jeszcze nie widziałem premierowego odcinka
Najpiękniejsza wciąż pozostaje Katarzyna, a jeśli chodzi o zadanie, to najbardziej podobało mi się zdjęcie Emilki z robakami, świetny makijaż, zwłaszcza te pionowe kreski pod oczami.A jeśli chodzi o przemiany to również uważam jak Tomala, że u Marty, która ściała blond włosy matemorfoza była najkorzystniejsza.
Jeszcze tekst Zuzy po odejściu z programe "Współczuje dziewczynom, którę jak odejdą nie mają do czego wracac, bo pozostaje im tylko szkoda.Ja pop wyjściu przynajmniej mam pracę..." Tekst bezcenny, Zuza, która wyzywała innych od pustych lasek sama była tą najgłupszą.
Odnośnie Survivor . To również uważam, że pomysł z medalionem nieudany, emocje podczas zadań trochę opadły. Również zauważyłem, ze jest sporo świrów, ale na szczęscie dwoje już odpadło.Holly jest przezabawna sabotowała(może nieumyślnie, biorąc pod uwagę chorobe psychiczną) grupę i się do tego przyznała.Na innym forum spodobła mi się wypowiedź, że to może Dan jest bardziej pokręcony skoro na taką wyprawę zabiera takie drogie buty
Survivor 21x3
Odcinek mi się podobał.Cieszę się, że odpadł Jimmy J., bo nie darzyłem go sympatią, ponadto strategiem to on nie był. Zwłaszcza jak na radzie nieświadomie zgłosił sie na ochotnika do wylotu jako najsłabszy fizycznie uczestnik(choc nim nie był) Z jedną osobą mniej bedziemy musieli się męczyc. Naonka wariuje, dac takiej kobiecie władze... aby Kelly i Alina przetrwały, na kolejną radę muszą isc starzy, a później przemieszanie szczepów i podejrzewam, że tak bedzie. Muszą rozbic u młodych solidny pięcioosoby sojusz, aby sezon nie był przewidywalny.
I dobra dezycja młodych odnośnie medalionu, powinni go trzymac do połączenia lub przemieszania.Jeszcze u starszych Jane wydaje się bardzo sympatyczna
Odcinek mi się podobał.Cieszę się, że odpadł Jimmy J., bo nie darzyłem go sympatią, ponadto strategiem to on nie był. Zwłaszcza jak na radzie nieświadomie zgłosił sie na ochotnika do wylotu jako najsłabszy fizycznie uczestnik(choc nim nie był) Z jedną osobą mniej bedziemy musieli się męczyc. Naonka wariuje, dac takiej kobiecie władze... aby Kelly i Alina przetrwały, na kolejną radę muszą isc starzy, a później przemieszanie szczepów i podejrzewam, że tak bedzie. Muszą rozbic u młodych solidny pięcioosoby sojusz, aby sezon nie był przewidywalny.
I dobra dezycja młodych odnośnie medalionu, powinni go trzymac do połączenia lub przemieszania.Jeszcze u starszych Jane wydaje się bardzo sympatyczna
Ja też myślałem, że ją zostawią jak najdłużej, ale nie ze względu na urodę, tylko na charakter. Pewnie z biegiem czasu by się ze wsztystkimi kłóciła itp. Szkoda, że odpadła bo była chyba najciekawsza.Tomala pisze:Jestem w szoku, że Zuza odpadła z "Top Model"Byłem pewien, że daleko zajdzie, moim zdaniem była 1 z najładniejszych dziewczyn w programie. Szkoda, że odpadła, ale przynajmniej umiała odejść z klasą.
Nie wiem jak oni z tą Naonką wytrzymują. Ja bym ją chyba udusiła
W dodatku w zapowiedzi kolejnego odcinka widać, że nadal atakuje niepełnosprawną Kelly. Żenada... Mi było nawet szkoda Jimmy'ego J., taki miły dziadziuś z niego jest
Zaczął mnie denerwować ten drugi Jimmy, zbyt pewny siebie. No i Marty bierze na siebie wszystkie zasługi tej rudej babki, to ona odszyfrowała gdzie jest HII a on ciągle mówi, jak to on odnalazł
Tak samo w dzisiejszym odcinku to ona mu powiedziała, żeby podzielić się z plemieniem informacją, że mają HII a wyszło, że to Marty jest wielkim bohaterem. Jimmy T. to chyba się w nim zakochał 
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- celna riposta
- dobrze
- celna riposta