Plebiscyty i konkursy

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Zagłosowałem na Phoebe. W tym roku była o wiele bardziej ciekawą postacią, aniżeli Bridget.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Spencer

Post autor: Spencer »

Glosujmy na Bridget :!: Nie pozwólmy żeby wygrała nudna Phoebe :!:
Ostatnio zmieniony 2010-09-05, 23:17 przez Spencer, łącznie zmieniany 1 raz.
:twisted: BAD FELLOW & HOT STUFF 8)
Dzisiaj mnie kochasz, jutro nienawidzisz.
Żyj i nie przepraszaj za to że żyjesz. ;)
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Wszystko byłoby ok, gdyby nie ten caps, zostało to poprawione.
Dawidek
Administrator

Głosowanie w plebiscycie potrwa jeszcze tydzień, więc jeśli ktoś nie oddał głosu ma jeszcze szansę. Przypominam również o możliwości rezygnacji z udziału w losowaniu nagrody fundowanej przez organizatora (by np. nie podawać swojego prywatnego adresu, pod który miałaby trafić nagroda). Jeśli ktoś chce dać takie zastrzeżenie, to proszę o wysłanie mi PW. Czekam na nie do niedzieli 24.10. włącznie.
Awatar użytkownika
fandantego

Post autor: fandantego »

Zapraszam do głosowania, pozostały już tylko 4 dni zabawy. Każdy może oddać głos, m.in. za pośrednictwem tego Forum. Na Wielki Finał zapraszam w niedzielę o 20:00!
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Awatar użytkownika
fandantego

W tej chwili dobiegło końca ponad 3-miesięczne głosowanie (za pośrednictwem tego Forum) w IV edycji Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces" . Wciąż jednak można oddawać głosy na Facebooku i na www.moda-na-sukces.blog.pl !

Oto jak przedstawiają się Wasze głosy:

Sally Spectra - 25% (7 głosów)
Dante Damiano - 0% (0 głosów)
Felicia Forrester - 3% (1 głos)
Thomas Forrester - 0% (0 głosów)
Bridget Forrester - 10% (3 głosy)
Stephen Logan - 3% (1 głos)
Donna Logan - 14% (4 głosy)
Hector Ramirez - 3% (1 głos)
Stephanie Forrester - 10% (3 głosy)
Storm Logan - 3% (1 głos)
Phoebe Forrester - 21% (6 głosów)
Rick Forrester - 3% (1 głos)

Łącznie oddano 28 głosów.

Jak widać Waszą ulubienicą jest Sally Spectra. Jednak na wyniki i oficjalne ogłoszenie Najciekawszej Postaci 2010 musimy poczekać do godziny 20:00!

Serdeczne podziękowania kieruję do Dawidka za współorganizację Plebiscytu Najciekawsza Postać 2010. Wszystkim, którzy głosowali w tegorocznej edycji również serdecznie dziękuję i zgodnie z obietnicą do jednego z Was powędruje nagroda - kubek z logo "Mody na sukces". Zwycięzcę poznamy na łamach tego Forum już za dwa tygodnie - 7 listopada 2010. Nagroda zostanie wysłana pocztą do końca przyszłego miesiąca.

Zapraszam Was na Wielki Finał IV edycji Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces", który odbędzie się już dzisiaj o 20:00 na www.moda-na-sukces.pl .
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Dawidek
Administrator

Głosowanie formalnie zakończy się za prawie 7 godzin, na upartego można jeszcze oddawać głosy. Ale, jeśli fandantego zadecydował, że głosowanie się zakończyło, to proszę o nie oddawanie głosów.

Ja również dziękuję za współpracę, z mojej strony będzie jeszcze zadanie przekazania listy głosujących, ale zrobię to już poprzez PW. Przypominam, że czekam jeszcze na prośby o nie przekazywanie informacji o tym, że się głosowało, co skutkuje nieuczestniczeniem w głosowaniu nagrody.
Awatar użytkownika
fandantego

BRIDGET FORRESTER Najciekawszą Postacią „Mody na sukces" roku 2010!

Dzięki Wam znamy IV Najciekawszą Postać "Mody na sukces"!

Do grona Brooke, Nicka i Taylor dołączyła dziś Bridget Forrester! Jej święto przypadnie na 29 października 2010! :: bow ::
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Zadowala mnie taki rezultat . Super :: bow ::
Ostatnio zmieniony 2010-10-25, 00:34 przez Robi, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Spencer

Post autor: Spencer »

Ja także jestem zadowolony z wygranej Bridget :D
:twisted: BAD FELLOW & HOT STUFF 8)
Dzisiaj mnie kochasz, jutro nienawidzisz.
Żyj i nie przepraszaj za to że żyjesz. ;)
Dawidek
Administrator

Ja również jestem zadowolony z rezultatu bo lubię Bridget. Podaję ostateczny rozkład głosów z głosowania na forum, który i tak nie zmieni zbiorczych wyników, bo różnica między pierwszym a drugim miejscem w głosowaniu zorganizowanym przez fandantego jest olbrzymia, głosowało 29 osób a o to wyniki:

Sally Spectra - 7 głosów (24%
Dante Damiano - 0 (0%)
Felicia Forrester - 1 (3%)
Thomas Forrester - 0 (0%)
Bridget Forrester - 3 (10%)
Stephen Logan - 3 (3%)
Donna Logan - 4 (13%)
Hector Ramirez - 1 (3%)
Stephanie Forrester - 4 (13%)
Storm Logan - 1 (3%)
Phoebe Forrester - 6 (20%)
Rick Forrester - 1 (3%)
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

W sumie bardziej mnie cieszy to, że wygrała Bridget, niż Phoebe, ale i tak zbytnio zadowolony nie jestem. Bridget to nie jest jakaś tam moja ulubiona postać. Bardzo ją lubiłem za czasów J. Finnigan, teraz za A. Jones średnio ją lubię. Uważam jednak, że są postacie, które bardziej zasłużyły na tytuł "Najciekawszej postaci roku 2010" niż Bridget, choćby Stephanie.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
fandantego

Mam pytanie do użytkowników tego Forum:

Czy głosowanie za pomocą SMSów obsługiwanych przez firmę się w tym specjalizującą (nie na prywatny numer) podnosi prestiż Plebiscytu?

Czy bylibyście skłonni głosować za pomocą SMS na Najciekawszą Postać 2011, jeśli koszt wysłania SMSa równałby się 1,22 zł z Vat?

Czy takie głosowanie ma szansę przejść? Pracuję nad przygotowaniem V edycji i zastanawiam się co jest bardziej miarodajne: 4 tys. głosów oddanych przez Internet (każdy może zmienić IP i tym samym wpłynąć na wyniki głosowania) czy 100 - 400 głosów oddanych z telefonów komórkowych?

Bierzecie udział w Plebiscytach/sondach organizowanych przez telewizje, portale, gazety np. przez Tele Tydzień, Świat Seriali etc. gdzie należy wysłać SMSa z odpowiednim numerem uczestnika głosowania?

Liczę na wiele odpowiedzi, bardzo przemyślanych i na temat, gdyż ja jestem zdania, że warto wdrożyć do najbliższej edycji głosowanie SMS, ale czekam na Wasze opinie.
Kitty

Post autor: Kitty »

No więc tak.... :mrgreen:

1. Moim zdaniem podnosi prestiż.
2. Zagłosowałabym. :)
3. Wg mnie bardziej miarodajne jest głosowanie przez smsy.
4. Nie biorę udziału, ale w Twoim bym wzięła.

:)

P. S. Widzę, że poważnie podchodzisz do tego głosowania. :zeby:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Głosowanie poprzez wysyłanie smsów z pewnością jest bardziej miarodajne i podnosi prestiż plebiscytu. Koszt jednego smsa nie jest znowu taki wielki, więc na pewno znalazłoby się trochę osób, które wzięłyby udział w głosowaniu smsowym (tylko oczywiście przydałoby się przy tym zachęcić ich jakąś nagrodą specjalną :P ).
Ja osobiście rzadko biorę udział w takich głosowaniach smsowych, ale zdarzało mi się to robić (np. brałem w głosowaniu do ubiegłorocznych Telekamer). Myślę, że nie byłoby dla mnie wielkim problemem wziąć udział w organizowanym przez Ciebie głosowaniu na "Najciekawszą Postać 2011".

Fandantego, podziwiam Cię tak w ogóle za to z jakim zaangażowaniem podchodzisz do organizowania tego plebiscytu i w ogóle tworzenia swojej strony internetowej na temat MnS. :: bow ::
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
ODPOWIEDZ