Jak zaczęła się Twoja przygoda z "MnS"?

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Kacia

Post autor: Kacia »

nie wiem wtedy jeszcze ne oglądałam
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Mnie do oglądania „Mody…” wciągnęła moja Teściowa :serce: . Pamiętam jak Sheila więziła James'a w piwnicy, chciała wszystkich zastrzelić w salonie u Stephanie a potem się chciała otruć, ślub Ridge’a i Brooke na plaży, który miał przerwać Omar, ale tego nie zrobił. Thorne był w więzieniu, bo podejrzewali go o zabicie jakiejś Ivany. Wtedy też wróciła Taylor i chciała wrócić do Ridge’a był rozwód itp. i tak to się u mnie zaczęło. :D
Pamiętam, że konkretnie patrzyłam z powodu Taylor :oops: :wink: bardzo jej kibicowałam, aby Ridge do niej wrócił. Jednak po jakimś czasie moje zdanie się zmieniło i zaczęłam kibicować Brooke i tak zostało. :wink:
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Adex-fan Brooke pisze:
tkk sally=) pisze:Ja Mode na Sukces oglądałem bardzo dawno ,wtedy były ciekawe akcje z shealą jak chciała wszystkich zabić całą rodzinę a poźniej wypiła jakąś truciznę i sheila zgineła wiec przestalem to ogladac na jakies 2 lata nuie pamietam dokladnie ile :roll:
pozniej dowiedezialem sie ze sheila zyje i jest w zakladzie psychiatrycznym wiec zaczolem znowu to ogladac przez rok i mi sie znudzilo
obecnie ogladam od 1 stycznia :serce: odkad mamy 2 odc. dziennie i narazie nie zamierzam przestać ogladac zwlaszcze ze wiem ile ciekawych rzeczy sie szykuje

ps adex kiedy to sheuila grozila bronia calej rodzinie i wypila trucizne?? bo to moje pierwsze odc z MNS ale nie pamietam ktory to byl rok
W serialu to chyba 1995 a kiedy leciało w tv to już nie wiem.
U nas to chyba było gdzies w 2001.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Brooke pisze: Pamiętam, że konkretnie patrzyłam z powodu Taylor :oops: :wink: bardzo jej kibicowałam, aby Ridge do niej wrócił. Jednak po jakimś czasie moje zdanie się zmieniło i zaczęłam kibicować Brooke i tak zostało. :wink:
Uff... i całe szczęście, że przejrzałaś na oczy, Brooke :)
Awatar użytkownika
Brooke

wiwi pisze:
Brooke pisze: Pamiętam, że konkretnie patrzyłam z powodu Taylor :oops: :wink: bardzo jej kibicowałam, aby Ridge do niej wrócił. Jednak po jakimś czasie moje zdanie się zmieniło i zaczęłam kibicować Brooke i tak zostało. :wink:
Też się cieszę :D , bo Brooke to bardzo ekscentryczna postać :) , a aktorka jest bardzo ładna. :)
krzysno

Post autor: krzysno »

A ja zawsze myślałem, że Moda... to jakieś straszne nudziarstwo. Z ojcem się nabijaliśmy za każdym razem jak byla czołówka, który to już odcinek. Parę lat temu 17.., potem 2 tys. coś i oczywiście przełączaliśmy na coś innego. Aż nagle jakiś rok temu siedząc z dziewczyną oglądałem wątek Mody... gdy Eryk i Lauren byli na Grenlandii i wciągnęło mnie to, czy przeżyją i coś wykombinują z Rushem. I tak zostałem
Awatar użytkownika
Kingsajz

Ha, pamiętam ten wątek. Strasznie się z tego smialiśmy an forum. to chyba bylo gdzies w lipiec/sierpien 2005, prawda? Mnie najbardziej interesowało na początku życie Carolnie. Brooke pamiętam kiedy zaczęła kręcić z Erykiem.
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

wiwi pisze:
W ogóle ci co zaczynają oglądać od jakiegoś momentu mają bardziej tendencję do kibicowania Taylor, ja tam od początku jestem wierny Brooke

[ Dodano: 2006-05-07, 00:31 ]
M@rek pisze:Ja zacząłem oglądać gdy miałem ok. 5 latek. Były to odcinki z 1994 roku. Dopiero we wrześniu 2005 zacząłem oglądać regularnie.

Najstarszy wątek jaki pamiętam to trzęsienie ziemi w domku w górach. Który to był rok?
Początek 1994 i Taylor udzielała się wtedy dobroczynnie ::loll::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Aguula

Post autor: Aguula »

Ja tak jak Paulincia ogladam od tamtego roku, wczesniej zdarzalo sie ale zadko teraz regularnie :-) musze zobaczyc kazdy odcinek a jesli ne to wstaje o 5.00 :-) Ogladam od momentu przybycia Amber i dlatego to moja ulubiona bohaterka :-))
Awatar użytkownika
Brooke

Adex-fan Brooke pisze:
wiwi pisze:
W ogóle ci co zaczynają oglądać od jakiegoś momentu mają bardziej tendencję do kibicowania Taylor, ja tam od początku jestem wierny Brooke
Kibicowałam Taylor, bo przedstawiono mi ją w samych superlatywach, zaś Brooke została mi przedstawiona jako najgorsza wiedźma. W trakcie systematycznego oglądania wyrobiłam sobie własne zdanie i tak uznałam, że postać Brooke bardzo dużo wnosi do serialu a nie tak jak Taylor, która jest mało barwną postacią. Tak już zostanie i będę wierna Brooke
Awatar użytkownika
fanka mns

Post autor: fanka mns »

Pamiętam w przelotach, że chodziło o trójkąt Ridge, Caroline i Brooke...ta noc Caroline i sprawa listu ..qrcze ale to daaaawno było...potem Angela, ciąża Brooke z Ridgem tez chyba jakoś tak, siostry Dona i Kate, brat Storm, byłam strasznie zbulwersowana Stefa i jej traktowaniem Brooke , w późniejszych odcinków pamniętam jak Sefa własnie nazwała dziecko w brzuchu Brooke bękartem...a teraz Rick jest jej pupilkiem...szkoda ,że Brooke jej nie przypomniała tego..Jak ja wtedy Brooke kibicowałam...potem coś się we mnie przełamało ale nie wiem w sumie ,w którym momencie..Taylor pojawiła sięznacznie później :)
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Ja pamiętam jak dziś - leżałem chory w łóżku i skakałem po kanałach aż nagle zauważyłem serial, który przypominał mi mój poprzedni ulubiony "Dynastia Colbych". Luksus, piękne stroje, bajeczne domy.... Wtedy dowiedzialem się, że to "Moda na sukces odcinek 8". Pamiętam, że odbywało się wtedy jakieś przyjęcie... Angela pojawiła się nieco póżniej, ale też dobrze ją pamiętam... W ogóle wtedy serial wydawał mi się "atrakcyjniejszy".
Awatar użytkownika
Kingsajz

Mnie się też serial wydawał bardziej atrakcyjny. Te wątki i intrygi były takie szokujące, było mi przykor każdego bohatera któremu się dostało.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Mam odmienne zdanie! Kiedyś "Moda.."ciekawsza? Owszem ciekawa, ale dopiero potem bardziej sie rozkręciła jak np. wprowadzono taką postac jak Sheila, coraz więcej nowych zwrotów akcji (fakt że czasem głupich,ale wg mnie bardziej ciekawie i dynamicznie!)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Kingsajz

Ja mialem 7 lat wiec to dla mnie bylo ciekqawe. zadnych wymagań.
ODPOWIEDZ