M jak miłość

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

A kim jest Kacperek?
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Tomala

Post autor: Tomala »

Tiril pisze:A kim jest Kacperek?
Kacperek to takie dziecko, którym Kisiel z żoną opiekowali się jakiś czas. To ich rodzina, a jego rodzice chyba wyjechali. Ale już dawno nie było Kacperka, więc chyba wrócił do rodziców.

Tomek mnie strasznie wkurza teraz. Cały czas coś kręci. Wiadomo, że chodzi o jego pracę, jest policjantem czy nawet antyterrorystą i pewnie przeprowadzają teraz jakąś niebezpieczną akcję, a on chce chronić rodzinę, ale czy musi być tak strasznie tajemniczy, a wręcz denerwujący?

Mieliśmy dzisiaj nietypową jak na MJM scenę miłosną. Marta zaszalała. Przecież Henio mógł wejść w każdej chwili :lol:
Tomala

Dość nudny był 1. powakacyjny odcinek.
Właściwie jedyne co mnie zaciekawiło to pojawienie się ponownie nauczycielki Krzysia, czyli prezenterki Kasi z Vivy :) Niedawno w ŚS wyczytałem, że prywatnie ona jest narzeczoną Przemka Cypriańskiego, czyli Kuby ::rad::
Szkoda, że Mirka rzuciła Irka. Byli fajną parą, mam nadzieję, że się jeszcze zejdą.

A tak w ogóle to MJM chyba teraz będzie emitowane 3 razy w tygodniu :D
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

A te trzy odcinki w zeszłym tyg. były stare? Nie oglądałem do tej pory i zacząłem pod koniec sierpnia powtórki i na początku września śledzić, więc już widziałem, że są w środę. Mirka przestała być tak bardzo irytująca jak dotychczas, ale czuje, że to jej zniknięcie będzie na dłużej i zostawi interes Kindze.
Tomala

Joe pisze:A te trzy odcinki w zeszłym tyg. były stare?
Tak, to były jeszcze stare odcinki :wink:

Śmieszne i trochę żenujące były dzisiaj sceny z pijaną Kingą. Kasia Cichopek raczej dość kiepsko je zagrała. W ogóle zauważyłem, że sceny z pijanymi ludźmi zazwyczaj kiepsko wychodzą.

Natalka znowu ma jakieś problemy :lol: Tym razem uciekła z domu.
Awatar użytkownika
Joe

Rzeczywiście pijana Kinga była strasznie sztuczna. Ale chociaż jedno było w miarę ok - " to nie ja piłam, tylko Irka". :P

Poza tym ciekawy wydaje się być wątek Natalki inspirowany "tragedią strzegomską", która miała miejsce kilka miesięcy temu.
Tomala

Dzisiejsza akcja z Kubą, Irkiem, Piotrkiem, Kingą, Krzysiem i jego nauczycielką była rozbrajająca ::loll:: Nie wiem czy kiedykolwiek się aż tak uśmiałem na MJM ::loll:: Kiedy wydawało mi się, że sytuacja nie może być już bardziej żenująca to taka się stawała. Najpierw Irek bez spodni, a Kuba bez koszulki, potem Piotrek ze swoim tesktem i na koniec Kinga ::loll::
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Tomala pisze: i na koniec Kinga
Właśnie, co powiedziała Kinga??
Widziałem początek tej akcji, faktycznie fajnie to wyszło scenarzystom ::loll::
Awatar użytkownika
Joe

Że ma dla Piotrka mega gorącego całusa i jeszcze " Piotruś jestem cała twoja".
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Może mi ktoś powiedzieć za co Grażyna siedziała w więzieniu?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Tomala

B@r pisze:Może mi ktoś powiedzieć za co Grażyna siedziała w więzieniu?
Nie pamiętam dokładnie okoliczności, ale Grażyna jechała w nocy samochodem, potrąciła kogoś ze skutkiem śmiertelnym i uciekła z miejsca wypadku.
Awatar użytkownika
Ipo

Post autor: Ipo »

Od 1 grudnia znika środowa emisja "M jak miłość". Najpierw zobaczymy film "Wszystkie ręce umyte. Sprawa Barbary Blidy", a tydzień później powtórkowa emisja serialu z Małgorzatą Kożuchowską "Nowa".
Tomala

Ipo pisze:Od 1 grudnia znika środowa emisja "M jak miłość".
Szkoda ::kwasny:: Już się przywyczaiłem, że MJM leci częściej. Ale z 2. strony to będę miał więcej czasu na inne seriale, bo mam cały czas zaległości.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Nie wiem czy to zasługa aktorów, że tak dobrze grają, ale między Tomkiem a ta nowa bohaterką Agnieszką "Żyletą" widać taką chemię i to już od 1 rozmowy. bardzo dobrze dobrali ta pare. jak tak dalej pójdzie Gośka będzie zagrożona.
Tomala

mailo pisze:Nie wiem czy to zasługa aktorów, że tak dobrze grają, ale między Tomkiem a ta nowa bohaterką Agnieszką "Żyletą" widać taką chemię i to już od 1 rozmowy. bardzo dobrze dobrali ta pare. jak tak dalej pójdzie Gośka będzie zagrożona.
A ja jakoś tego nie dostrzegłem. W ogóle to chyba wpadka scenarzystów, albo celowy zabieg, bo ta nowa bohaterka nazywa się Agnieszka Olszewska - tak samo jak jedna z bohaterek "Na Wspólnej" (grana przez Katarzynę Walter) i w dodatku jest prawniczką (prokuratorem), a Agnieszka w NW jest adwokatem.
ODPOWIEDZ