M jak miłość
Kacperek to takie dziecko, którym Kisiel z żoną opiekowali się jakiś czas. To ich rodzina, a jego rodzice chyba wyjechali. Ale już dawno nie było Kacperka, więc chyba wrócił do rodziców.Tiril pisze:A kim jest Kacperek?
Tomek mnie strasznie wkurza teraz. Cały czas coś kręci. Wiadomo, że chodzi o jego pracę, jest policjantem czy nawet antyterrorystą i pewnie przeprowadzają teraz jakąś niebezpieczną akcję, a on chce chronić rodzinę, ale czy musi być tak strasznie tajemniczy, a wręcz denerwujący?
Mieliśmy dzisiaj nietypową jak na MJM scenę miłosną. Marta zaszalała. Przecież Henio mógł wejść w każdej chwili
Dość nudny był 1. powakacyjny odcinek.
Właściwie jedyne co mnie zaciekawiło to pojawienie się ponownie nauczycielki Krzysia, czyli prezenterki Kasi z Vivy
Niedawno w ŚS wyczytałem, że prywatnie ona jest narzeczoną Przemka Cypriańskiego, czyli Kuby
Szkoda, że Mirka rzuciła Irka. Byli fajną parą, mam nadzieję, że się jeszcze zejdą.
A tak w ogóle to MJM chyba teraz będzie emitowane 3 razy w tygodniu
Właściwie jedyne co mnie zaciekawiło to pojawienie się ponownie nauczycielki Krzysia, czyli prezenterki Kasi z Vivy
Szkoda, że Mirka rzuciła Irka. Byli fajną parą, mam nadzieję, że się jeszcze zejdą.
A tak w ogóle to MJM chyba teraz będzie emitowane 3 razy w tygodniu
A te trzy odcinki w zeszłym tyg. były stare? Nie oglądałem do tej pory i zacząłem pod koniec sierpnia powtórki i na początku września śledzić, więc już widziałem, że są w środę. Mirka przestała być tak bardzo irytująca jak dotychczas, ale czuje, że to jej zniknięcie będzie na dłużej i zostawi interes Kindze.
Tak, to były jeszcze stare odcinkiJoe pisze:A te trzy odcinki w zeszłym tyg. były stare?
Śmieszne i trochę żenujące były dzisiaj sceny z pijaną Kingą. Kasia Cichopek raczej dość kiepsko je zagrała. W ogóle zauważyłem, że sceny z pijanymi ludźmi zazwyczaj kiepsko wychodzą.
Natalka znowu ma jakieś problemy
Dzisiejsza akcja z Kubą, Irkiem, Piotrkiem, Kingą, Krzysiem i jego nauczycielką była rozbrajająca
Nie wiem czy kiedykolwiek się aż tak uśmiałem na MJM
Kiedy wydawało mi się, że sytuacja nie może być już bardziej żenująca to taka się stawała. Najpierw Irek bez spodni, a Kuba bez koszulki, potem Piotrek ze swoim tesktem i na koniec Kinga 
A ja jakoś tego nie dostrzegłem. W ogóle to chyba wpadka scenarzystów, albo celowy zabieg, bo ta nowa bohaterka nazywa się Agnieszka Olszewska - tak samo jak jedna z bohaterek "Na Wspólnej" (grana przez Katarzynę Walter) i w dodatku jest prawniczką (prokuratorem), a Agnieszka w NW jest adwokatem.mailo pisze:Nie wiem czy to zasługa aktorów, że tak dobrze grają, ale między Tomkiem a ta nowa bohaterką Agnieszką "Żyletą" widać taką chemię i to już od 1 rozmowy. bardzo dobrze dobrali ta pare. jak tak dalej pójdzie Gośka będzie zagrożona.