Chyba właściwe osoby dziś przeszły, chłopiec jeszcze może kiedyś zrobi karierę.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Zgadzam się. I nie rozumiem dlaczego ludzie woleli tę dwójkę tańczącą Presleya, szkoda, że KSW nie przeszli dalej.Goku pisze:Dzisiaj krótko: Niemal wszystkie występy były dobre, ale Krakowska Szkoła Wushu zdecydowanie najlepsza!Wkurzę się jeśli nie przejdą, a jeszcze bardziej się wkurzę jeśli zamiast nich przejdzie to irytujące, śpiewające dziecko
.
A mi się ten półfinał średnio podobał.
Najlepszy w odcinku był dla mnie zespół taneczny Iskierka. Na castingu oni mi się średnio podobali, a teraz mnie zachwycili!
Szkoda, że nie przeszli.
Ta tańcząca para też była bardzo fajna.
Piotr Lisiecki na catingu miał lepszy występ moim zdaniem. Oczywiście śpiewa bardzo dobrze, ale mam innych ulubieńców wśród śpiewających w tej edycji.
Wushu bardzo fajnie.
Ten Amerykanin był dla mnie kiepski. Nie trafia do mnie taki humor.
Dziecko było strasznie irytujące.
Najbardziej w odcinku czekałem na Mochę, ale zawiodłem się trochę. Na castingu dziewczyny były lepsze.
A w następnym odcinku będzie Kamil Bednarek
Nie mogę się doczekać.
Najlepszy w odcinku był dla mnie zespół taneczny Iskierka. Na castingu oni mi się średnio podobali, a teraz mnie zachwycili!
Ta tańcząca para też była bardzo fajna.
Piotr Lisiecki na catingu miał lepszy występ moim zdaniem. Oczywiście śpiewa bardzo dobrze, ale mam innych ulubieńców wśród śpiewających w tej edycji.
Wushu bardzo fajnie.
Ten Amerykanin był dla mnie kiepski. Nie trafia do mnie taki humor.
Dziecko było strasznie irytujące.
Najbardziej w odcinku czekałem na Mochę, ale zawiodłem się trochę. Na castingu dziewczyny były lepsze.
A w następnym odcinku będzie Kamil Bednarek
Dzisiaj najlepsze występy to zdecydowanie UDS i Kamil Bednarek - oba zresztą lepsze niż castingowe
. Chociaż właściwie wszystkie występy(z jednym wyjątkiem) mi się podobały - jedne bardziej, inne mniej, ale raczej nie mam do czego się przyczepić. Tym jednym wyjątkiem jest tylko tańczący dzieciak, nad którym zachwytów jury kompletnie nie rozumiem. Jestem pewien, że znalazłoby się mnóstwo dzieciaków w jego wieku umiejących tak tańczyć jak on. No ale cóż - sam fakt, że jest dzieciakiem od razu wywołuje orgazm u jury
.
PS. Czy tylko mnie tak Kuba dzisiaj wkurzał?
PS. Czy tylko mnie tak Kuba dzisiaj wkurzał?
A mi szkoda było tego chłopca i nie podoba mi się, że TVN gra na uczuciach tych biednych dzieci i widzów. Powinna być jednak osobna kategoria wiekowa lub osobny program... Moim zdaniem chłopiec był lepszy niż grupa, która przeszła (wątpię, czy ktokolwiek z tej grupy tańczył tak jak dzieciak w jego wieku), no ale cóż...
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
Super, że Kamil Bednarek i UDS przeszli do finału
Właśnie im dzisiaj kibicowałem. Kamil jest po prostu genialny. Uwielbiam to jak się wczuwa kiedy śpiewa. UDS też byli świetni. Po ich występie miałem ochotę zrobić to samo co Foremniakowa. Dzieciak moim zdaniem miał lepszy występ na castingu i wtedy byłem nim zachwycony. Dzisiaj był niezły, ale strasznie mnie zirytowało, że miał na brzuchu napisane "Seksi", a nawet nie wie co to znaczy
Jestem dumny z jurorów, że nie przepuścili go tylko dlatego, że jest dzieckiem i byli w pełni obiektywni. Reszta występów dzisiaj mnie nie zachwyciła, właściwie były dla mnie słabe lub nudne.
A mnie dzisiaj jego teksty powalałyGoku pisze:PS. Czy tylko mnie tak Kuba dzisiaj wkurzał?
Kamil Bednarek super, ale ten taneczny zespół nie zrobił na mnie wrażenia żadnego, wybrałbym Adama lepiej. Ogólnie ten sezon Mam Talent mi się niezbyt podoba, brak spektakularnych rzeczy.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Też zrobiło mi się go żal a Formeniakowej było mega łyso, bo jak zwykle poszła za głosem Kuby i Agnieszki, zresztą co ona w ogóle robi w tym jury?mucha331 pisze:A mi szkoda było tego chłopca i nie podoba mi się, że TVN gra na uczuciach tych biednych dzieci i widzów. Powinna być jednak osobna kategoria wiekowa lub osobny program... Moim zdaniem chłopiec był lepszy niż grupa, która przeszła (wątpię, czy ktokolwiek z tej grupy tańczył tak jak dzieciak w jego wieku), no ale cóż...
Moje krótkie podsumowanie odcinka:
Zdecydowanie najlepszy występ - Kasia Sochacka

Inne występy, które mi się podobały - Paweł, Emil, Kalina(ale sorry dziewczyno - Kasi możesz buty czyścić
), Gosia
Średnie występy - Enzym Crew, Korolev Family
Występ, który mi się nie podobał - Diverso
Mam nadzieję, że dalej przejdą Kasia i Paweł. Znowu dwójka wokalistów, ale oni naprawdę na to zasługują. A finał będzie mocny!
Zdecydowanie najlepszy występ - Kasia Sochacka
Inne występy, które mi się podobały - Paweł, Emil, Kalina(ale sorry dziewczyno - Kasi możesz buty czyścić
Średnie występy - Enzym Crew, Korolev Family
Występ, który mi się nie podobał - Diverso
Mam nadzieję, że dalej przejdą Kasia i Paweł. Znowu dwójka wokalistów, ale oni naprawdę na to zasługują. A finał będzie mocny!
Pewnie na fali popularności wygra Kamil Bednarek i może zasłużenie, zobaczymy.