Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Beata Też nie przepadałem za Emilią, ale na zdjęciach wypadała znakomicie i nie sądzę aby jej nie zależało na programie. Skoro kryterium to zdjęcia to nadal w programie powinna byc.

A tu się okazała, że Emili mniej zależy, a Marta za stara i dlatego odpadły, co to za kryteria, po co w ogóle w takim razie te sesje, skoro jury już może ustawic koleżanki po kolei do wylotu
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Goku

Post autor: Goku »

Ja tam swoją adwenczyr z programem Tap Madl skończyłem po trzech epizołdz(dwóch pierwszych i jednym późniejszym). Mam tylko nadzieję, że Kasia łyl bi zwycięzcą, bikoz po odpadnięciu Pameli jest de pritjest gerl in de szoł ;).
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Goku pisze:Ja tam swoją adwenczyr z programem Tap Madl skończyłem po trzech epizołdz(dwóch pierwszych i jednym późniejszym). Mam tylko nadzieję, że Kasia łyl bi zwycięzcą, bikoz po odpadnięciu Pameli jest de pritjest gerl in de szoł ;).
Zgadzam się, Pamela była boska :serce:
Tkk_Bolly

Czy finał programy nie bedzie na żywo? Czy top modelka jest już wybrana, bo się dowiedziałem kto wygra i nie wiem czy mam w to wierzyć
Awatar użytkownika
mailo

Top Model

Post autor: mailo »

W sumie to nic nie wiem o finale, ale w amerykańskiej edycji chyba nie byl na żywo (?)

Jury chyba w końcu przejrzało na oczy, że wywaliło z programu tą wstrętną Beatę. Szkoda, że tak późno.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Finał będzie na żywo 1 grudnia. :)
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Tomala

Post autor: Tomala »

Wczorajszy odcinek "Tap Madl" bardzo fajny.
Kasia i Weronika w tej ankiecie były świetne. Później w reklamie Kasia też bardzo dobrze wypadła, a Weronika mimo, że się myliła to też była zabawna. Moim zdaniem obie powinny pomyśleć o karierze telewizyjnej, bo na modelki się moim zdaniem nie nadają. Obie są brzydkie. Najładniejsza jest zdecydowanie Paulina. Szkoda tylko, że jest taka nieśmiała.
Tkk_Bolly

Nie wiem czy słyszałaś wiwi, że edycja 18-sta The Amazing Race będzie edycja All-Stars http://www.reality-tv.pl/2010/11/22/the ... all-stars/
Przed wiosną zatem więc musze nadrobic kilka sezonów. Juz się cieszę, że bedą z tej Gary i Mallory i z tej co oglądałem to szkoda, że pojawią się kowboje.Aż 6 par z edycji 14-stej :shock:
Emocjonująca końcówka tego sezonu. Bardzo kibicuje Jill i Thomasowi.

A ten Survivor spisałem na straty, mam nadzieję, że w kolejnej edycji będzie ciekawie, może znajdzie się jakaś kobieta która omota i wykorzysta Russella, zrobi z niego zwierzątko, a następnie wygra z nim w finale jak zrobiły to Natalie i Parvati ( ta druga oczywiście nie wygrała, bo była jeszcze sprytniejsza Sandra)
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Nie Polsat a TVN może zabrać się za zagraniczny format jakim jest X-Factor: http://www.plejada.pl/3,40559,news,1,1, ... tykul.html
Goku

Post autor: Goku »

O! Fajnie :). Polsat by to na pewno schrzanił i skasował po 1 sezonie, tylko TVN umie robić tego typu programy w Polsce ::jezyk::.
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

O to fajnie, że ma być All-stars :) Patrząc na składy to kibicować będę Gary'emu i Mallory oraz kowbojom ;) Ta edycja TAR jest lepsza niż poprzednia, co? Najbardziej kibicuję, żeby wygrały babki. Wolałabym Brook i Claire, ale za lekarki też się nie pogniewam ;) Ogólnie to zostały drużyny, które lubiłam od początku. Zabrakło tylko Gary'ego i Mallory i team Youtube ;) Ale musieli kiedyś odpaść... Dobrze, że wreszcie odpadli Chad i Stephanie. Drażnili mnie jakoś ;) O dziwo para głuptasów tak długo się trzyma, ale sympatyczni są, ona zawsze a on jak jej nie wyzywa :D

Co do Survivora to rzeczywiście jest jednym z gorszych, ale może to takie wrażenie po Heroes vs Villains? Ciężko będzie to przebić ;) A Russell będzie na 100%? Że też mu się chce 3 raz w ciągu 2 lat ;)
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Tkk_Bolly

Jesli chodzi o Survivora to niezmiennie króluje u mnie Micronesia i jej raczej nic ne przebije.
Jedyną mądrą rzeczą w tej nowej edycji jest fakt pozbywania się najsilniejszych graczy, co edycję Ci słabsi raczej byli wierni dawnym sojuszom.Tym samym odpadli Kelly , Alina, Brenda czy Marty i teraz my widzowie nie mamy dla kogo oglądac. Choc ich nie lubię to narazie najlepszą taktykę mają Sash i Holly
Wciąz od pierwszego odcinka kibicuje Kelly S. Mam nadzieję, że kiedyś nam ją przedstawią :P

Pomysł z Robem i Russellem jes idiotyczny, ale nic nie wskazuje na to aby prawdą nie był.Powtórka z sezonu 11-stego będzie

Ta edycja Tar dużo lepsza, w poprzedniej emocje skończyły się na odpadnięciu Jeffa i Jordan.Bardzo też podobają mi się odwiedzane miejsca, a czy wygrają w końcu babki to z wiadomych względów bym nie chciał. I też sie ciesze z takiej finałowej czwórki wszystkich lubię brakuje tylko jak mówisz Gary'ego i Mallory, ale jak wiemy będą mieli jeszcze jedną szansę
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Ależ Tkk_Bolly Kelly S. pokazali już ze dwa razy ;) Tylko za każdym razem nie miała nic mądrego do powiedzenia "we're going to milk our milk" i eeee... eee... jak się Jeff na tribal council zapytał czy podzieli się swoją dwudziestoletnią mądrością ;) Nic do niej nie mam, ale wydaje mi się, że dlatego jej nie pokazują, bo nie mówi zbyt dużo a już na pewno nie mądrze. Fabio też jest głupiutki ale przynajmniej jest śmieszny z tym i dostaje czas na antenie ;) Teraz to już chyba oglądam głównie dla niego ;) Ciekawa jestem kiedy ta sierota Dan odpadnie i kiedy wyrzucą Naonkę ;) A Chase to takie ciepłe kluchy! Mam nadzieję, że Jane zrobi z nim porządek - fajnie było jak wygrała ostatnio konkurs z tymi osiłkami :)
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Tkk_Bolly

wiwi pisze: Mam nadzieję, że Jane zrobi z nim porządek - fajnie było jak wygrała ostatnio konkurs z tymi osiłkami :)
To było przykre. Gdyby Jane była mądrzejsza chociaż trochę od razu powinna się puszczac i odpaśc z zadania jako jedna z pierwszych. Czy jak w pierwszym konkursie kiedy już wygrała imunitet a chciała pozostac w zadaniu aby przebic Marty'ego :roll: Czy ona nie wie na czym ta gra polega?

Zdecydowanie jest dla mnie pierwsza do wylotu. Na pewno się prędzej czy później doigra za swoje nieprzemyślane i głupie akcje :wink:
Awatar użytkownika
mailo

Tap Madl

Post autor: mailo »

Goku pisze:Mam tylko nadzieję, że Kasia łyl bi zwycięzcą, bikoz po odpadnięciu Pameli jest de pritjest gerl in de szoł ;).
Byłem pewny ze Kasia będzie w finale a tu zonk. Pomimo zeza, miała w sobie coś i dobrze jej szło we wszystkich zadaniach. Ogólnie finałowa trójka mnie nie powala - ta Ola jakaś przybita.
A Dżoana powiedziała, ze teraz o ich losach zdecydują widzowie. Więc co to były za plotki, że program już się dawno skończył i wiadomo kto wygrał? Chyba ludzie za dużo Pudla czytają:)
ODPOWIEDZ