Co ich tak przyciąga do tego serialu.
M jak miłość
Rzadko śledzę teraz MjM, ale zauważyłem, że sporo dobrych, znanych polskich aktorów teraz dołączyło do obsady. Z tego co wiem Magdalena Walach, ma też dojść (albo już doszła) Tamara Arciuch, a nawet Andrzej Łapicki (w roli jakiegoś wujka Andrzeja, który ma podrywać Barbarę), który stwierdził w wywiadzie dla ŚS, że MjM to teraz najlepszy polski serial.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Pewnie popularnośćDeaconFan pisze:Rzadko śledzę teraz MjM, ale zauważyłem, że sporo dobrych, znanych polskich aktorów teraz dołączyło do obsady. Z tego co wiem Magdalena Walach, ma też dojść (albo już doszła) Tamara Arciuch, a nawet Andrzej Łapicki (w roli jakiegoś wujka Andrzeja, który ma podrywać Barbarę), który stwierdził w wywiadzie dla ŚS, że MjM to teraz najlepszy polski serial.
Ostatnie odcinki są takie dziwne. Ten wyjazd nad morze to był nawet fajny pomysł, polskie wybrzeże było pięknie pokazane, lepiej niż wygląda w rzeczywistości, niemal jak jakieś Karaiby
Dobre było jak Łukasz i Gabi chcieli mieć swój pierwszy raz
Fajnie, że Hanka i Marek powoli zaczynają się dogadywać. Ten wątek już się strasznie długo ciągnie. W MNS Brooke i Ridge przez tyle czasu zdążyliby się kilka razy rozstać i wrócić do siebie
Bardzo bardzo miłe zaskoczenie to nowa sąsiadka Marty, jej koleżanka ze studiów - Janka, którą gra Grażyna Błęcka - Kolska, czyli Kaśka Solska z "Kogla Mogla"!
Heh, widziałem te sceny i takie samo odniosłem wrażenie.Tomala pisze:Tylko te sceny z Kubą i tą Nataszą takie żenująceJeszcze te muzyczki w tle, to było takie kiczowate, takie irytujące
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- PetroPython
Pojawiła się i gra tragicznie. Tutaj wątek o niej http://forum.gazeta.pl/forum/w,433,1188 ... _.html?v=2
- Liason-fanka
No Tomek i Żyleta pasuja do siebie:) Gośka to jakas porażka 3 razy wychodziła za mąż i trzeci rozwód wisi w powietrzu. nie potrafi przyznać się do błędu, tylko ma pretensje.
Aktor grający syna Janka to największe beztalencie w serialu. Dorównują mu chyba tylko aktorzy z Klanu a i ich często bije na głowę.
Najnudniejszy watek to ciąża Sylwii. powielony, przewałkowany ten sam watek co kiedyś. Przecież byla juz w ciąży z Pawłem, płakała, marudziła, pokłócila sie z ojcem i poroniła. Teraz też ciąża, plakala, pokłócila sie z ojcem i znowu w szpitalu (już myślałem że poroni)
Ciekawy za to wątek z Grażyną i tą więźniarką.
Aktor grający syna Janka to największe beztalencie w serialu. Dorównują mu chyba tylko aktorzy z Klanu a i ich często bije na głowę.
Najnudniejszy watek to ciąża Sylwii. powielony, przewałkowany ten sam watek co kiedyś. Przecież byla juz w ciąży z Pawłem, płakała, marudziła, pokłócila sie z ojcem i poroniła. Teraz też ciąża, plakala, pokłócila sie z ojcem i znowu w szpitalu (już myślałem że poroni)
Ciekawy za to wątek z Grażyną i tą więźniarką.
Przecież Gośka powiedziała, że to z jej winy mają kłopoty. No i miała rację. Ja nie wiem jak mogła tak zaufać dopiero co zatrudnionemu pracownikowi, którego wcześniej w ogóle nie znałamailo pisze:No Tomek i Żyleta pasuja do siebie:) Gośka to jakas porażka 3 razy wychodziła za mąż i trzeci rozwód wisi w powietrzu. nie potrafi przyznać się do błędu, tylko ma pretensje.
Dokładnie! Ja nie wiem skąd oni go wytrzasnęli. Chyba każdy przeciętny człowiek zagrałby lepiej od niegomailo pisze:Aktor grający syna Janka to największe beztalencie w serialu. Dorównują mu chyba tylko aktorzy z Klanu a i ich często bije na głowę.
Ja mam wrażenie, że ta ciąża rozwija się w błyskawicznym tempie. Dowiedzieliśmy się o niej z miesiąc temu, a teraz Sylwia ma już wielki brzuchmailo pisze:Najnudniejszy watek to ciąża Sylwii. powielony, przewałkowany ten sam watek co kiedyś. Przecież byla juz w ciąży z Pawłem, płakała, marudziła, pokłócila sie z ojcem i poroniła. Teraz też ciąża, plakala, pokłócila sie z ojcem i znowu w szpitalu (już myślałem że poroni)
czy może ktoś mi ktoś tak w skrócie napisać bo przez chwilkę nie mogłam oglądać serialu a niestety nie mam czasu nadrobić zaległości :
1. co to za kobita z którą kręci teraz Kuba? ona ma przecież męża? jak się poznali i co ich łączy?
2. a co chodzi z wyjazdem Gosi? czemu musiała wyjechać?
bedę wdzięczna za odpowiedź
1. co to za kobita z którą kręci teraz Kuba? ona ma przecież męża? jak się poznali i co ich łączy?
2. a co chodzi z wyjazdem Gosi? czemu musiała wyjechać?
bedę wdzięczna za odpowiedź
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! 
1. Ta dziewczyna z którą kręci Kuba to Natasza. Poznał ją kiedy był razem z Piotrkiem, Kingą, Mirką i Irkiem nad morzem (ona pracowała tam jako kelnerka) Była to taka wakacyjna miłość od pierwszego wejrzenia, Kuba prawie nic o niej nie wiedział. Potem Natasza zniknęła Kuba jej szukal nie wiedział o co chodzi. Jakoś w międzyczasie rozstał się z Alą, do której nic nie czuł poza przyjaźnią, ona to przeżyła odeszła z pracy itp.Po jakimś czasie Natasza przyjechała do Warszawy i wyznała Kubie, ze jest zaręczona. Teraz znowu jest w Warszawie juz z mężem, który chyba prowadzi jakies interesy. Powiedziała, że wyszła za niego, dlatego, że bardzo pomógł kiedys jej rodzinie (podejrzewam, że finansowo) i że to dobry człowiek itp. Jednaj ją i Kubę ciągle cos do siebie ciągnie. Trochę to dziwne, bo chce się spotykać z Kubą, a o mężu ma niby dobre zdanie ale go nie kocha.
2. Gosia długo szukała pracownika do swojego biznesu, po tym jak Iza odeszła. W końcu znalazła gościa, który dla Kuby był podejrzany. Kazał go Gosi zwolnić ale ona nie posłuchała, mówiąc , że to zwykła zazdrość. Po czasie okazał się że miał rację - ten pracownik był oszustem. Goska tak mu zaufała, że pozwalała mu załatwiać sprawy finansowe , przelewy itp. W rezultacie wycziścił ich konto ze wszystkich oszczędności (również z pieniędzy Zosi po jej mamie) i zniknął. Gośka nie mogla sobie tego wybaczyć, więc kiedy nadarzyla się okazja wyjazdu za granice do znajomego do pracy przy dużym, dobrze platnym projekcie, to wyjechała, aby splacić swój dług. Zabrała ze soba Wojtusia.
2. Gosia długo szukała pracownika do swojego biznesu, po tym jak Iza odeszła. W końcu znalazła gościa, który dla Kuby był podejrzany. Kazał go Gosi zwolnić ale ona nie posłuchała, mówiąc , że to zwykła zazdrość. Po czasie okazał się że miał rację - ten pracownik był oszustem. Goska tak mu zaufała, że pozwalała mu załatwiać sprawy finansowe , przelewy itp. W rezultacie wycziścił ich konto ze wszystkich oszczędności (również z pieniędzy Zosi po jej mamie) i zniknął. Gośka nie mogla sobie tego wybaczyć, więc kiedy nadarzyla się okazja wyjazdu za granice do znajomego do pracy przy dużym, dobrze platnym projekcie, to wyjechała, aby splacić swój dług. Zabrała ze soba Wojtusia.
Ostatnio widziałem parę scen z tego wątku i też tak obstawiam. Ogólnie to ciekawie by było jakby Tamara Arciuch grała siostrę Hanki.Tomala pisze:Ciekawi mnie nowa bohaterka grana przez Tamarę Arciuch. Obstawiam, że to jakaś zaginiona siostra Hanki
Mój błąd:) Zgadzam się z tą wersją o siostrze Hanki. Basia powiedziała Tomkowi, że chce ją najpierw sprawdzić czy to nie oszustka.Tomala pisze:Dla Tomkamailo pisze:W końcu znalazła gościa, który dla Kuby był podejrzany.![]()
Ciekawi mnie nowa bohaterka grana przez Tamarę Arciuch. Obstawiam, że to jakaś zaginiona siostra Hanki, tylko nie wiem czemu Basia to tak ukrywa.
Aktorka, która gra Nataszę jest beznadziejna. Zawsze ma taką samą minę
TAK - aktorka grająca Nataszę to dno kompletne. Irytuje mnie podobnie jak ta Ewa co się tylko narzuca. Dziecinne bylo to jak ukradła to zdjęcie z albumu.
mailo, dziękuję ci bardzo za streszczenie.
A mnie się też wydaje, że ta kobieta, którą gra Arciuch to bedzie pewnie siostra Hanki
no i Mareczek coś podupada na zdrowiu, chyba powracają dolegliwości, które kiedyś miał, pewnie się rozchoruje i to zbliży go z Hanką
A mnie się też wydaje, że ta kobieta, którą gra Arciuch to bedzie pewnie siostra Hanki
no i Mareczek coś podupada na zdrowiu, chyba powracają dolegliwości, które kiedyś miał, pewnie się rozchoruje i to zbliży go z Hanką
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! 
Fajnie by było gdyby w końcu się pogodzili. Ale nie chciałbym, żeby Marek znów miał jakieś duże problemy ze zdrowiem. Ciekawie by było gdyby Marek z Hanką raz pod wpływem emocji się ze sobą przespali, potem tego żałowali, a potem okazałoby się, że Hanka jest w ciążyMonia pisze:no i Mareczek coś podupada na zdrowiu, chyba powracają dolegliwości, które kiedyś miał, pewnie się rozchoruje i to zbliży go z Hanką