To nie jest średnia oglądalność tylko oglądalność najchętniej oglądanego odcinka w tym konkretnym tygodniu.Skisły pisze:MNS na miejscu 20 z średnią oglądalnością 2,34 mln osób.
Oglądalność "Mody na sukces"
- PetroPython
Fajnie by było jakby na TVP seriale puścili MNS od 1 odcinka, bo z tego co wiem tam są powtórki M jak Miłość, Na dobre i na złe itp od 1 odcinka. Myślę jednak, że TVP Seriale skupia się jedynie niestety na polskich serialach.Dawidek pisze::
Jedynki do TVP Seriale, który ruszył niedawno.
Życzę jednak by "MnS" widownia rosła a nie spadała.
http://www.swiatseriali.pl/ogladalnosc
Tydzień 6 - 12.12
Najchętniej oglądany odcinek tego tygodnia zgromadził przed telewizorami 2,64 mln widzów
Tydzień 6 - 12.12
Najchętniej oglądany odcinek tego tygodnia zgromadził przed telewizorami 2,64 mln widzów
Ludzie nie mówcie że około 2,5 miliona widzów w paśmie o godzinie 16 to mała oglądalność bo o tej godzinie żaden serial nie miałby lepszej oglądalności bo ludzie wracają z pracy o godzinie 17, 18 a nawet 19 więc taka oglądalność jak na tę godzinę jest bardzo dobra. Gdyby modę przenieśli na godzinę np. 18 to ten serial miałby jeszcze większą oglądalność.
Ranking 30 najchętniej oglądanych seriali w polskiej telewizji w 2010 roku http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/ra ... j-ogladane
-
Dawidek
- Administrator
Wynika z tego, że w tym roku najchętniej oglądany odcinek "MnS" zgromadził 3,2 mln widzów i to na początku tego roku. Później nie było już tak dobrze. Zgadzam się z Alexem, gdyby "MnS" była nieco później, oglądalność byłaby większa, ale nie aż tak dużo. Z dwóch powodów: konkurencja na innych kanałach oraz fakt, że w dużym procencie serial oglądają osoby spoza grupy docelowej 16-49 lat, co potwierdzają to dane telemetryczne, zresztą w tym temacie też była o tym mowa.
No bo potem w marcu wprowadzili tą durną zmianę godziny emisji Mody o 14:30 i 15:20 po przerwie. Potem były wakacje i mniej widzów, no a jesienią już potem różnie....Dawidek pisze:Wynika z tego, że w tym roku najchętniej oglądany odcinek "MnS" zgromadził 3,2 mln widzów i to na początku tego roku. Później nie było już tak dobrze..
Najlepiej gdyby serial wrócił na 16:05 i 16:30, tak jak dawniej
Zawsze to jednak nieznacznie lepsza oglądalność a zwłaszcza drugiego odcinka który byłby tuż przed Teleexpresem.
No ale o 16:40 jest Celownik...

A 15:50 też mi bardzo pasuje
A zmiana która była w Marcu była katastrofalna
Wtedy od Marca do Czerwca nie widziałem praktycznie żadnego odcinka, nawet jubileuszowego
;(
Zawsze to jednak nieznacznie lepsza oglądalność a zwłaszcza drugiego odcinka który byłby tuż przed Teleexpresem.
No ale o 16:40 jest Celownik...
A 15:50 też mi bardzo pasuje
A zmiana która była w Marcu była katastrofalna
Wtedy od Marca do Czerwca nie widziałem praktycznie żadnego odcinka, nawet jubileuszowego