Pamela Douglas

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
grzegorz475

Post autor: grzegorz475 »

Pam ładnie poszczuła Donne swoim "Małym" :lol:, fajna była też scena z ciastem cytrynowym dla Eryka którego nie zjadł bo Donna zasugerowała że może być otrute ::loll::
Awatar użytkownika
Sexi Ricky

Post autor: Sexi Ricky »

Pamela jest świetna 8) Gdy się pojawiła była oddaną córką i dobrą ciocią, która umie posprzątać, dobrze ugotować. Kto by się spodziewał, że po roku czasu słodziutka Pam stanie się mroczną postacią. Usłyszawszy jej dzisiejsze wyzwiska pod adresem Donny sam się przestraszyłem xD chociaż tekst o małej ladacznicy był raczej zabawny. Pamela ma lepsze i bardziej cięte riposty niż jej siostrzyczka. Mówiliście, że Stephanie jest nieobliczalna. Co powiecie o Pam?

Chociaż jako fan uważam, że Pamela może wnieść dużo do serialu. Zarówno elementy komedii jak i tragedii xD To patrząc obiektywnie na postać stwierdzam, że powinna jak najszybciej podjąć leczenie. Wieloletnie siedzenie z matką sprawiło najwyraźniej, że siostra Stephanie oszalała. Dobrze, że Donna powiedziała o wszystkim Erickowi. Jednak byłem pewny, ze on to zbagatelizuje, bo przecież kto by uwierzył, że słodka Pam może być niebezpieczna.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Można o niej powiedzieć jedno - widac że jest siostrą Stephanie:D
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Pamela jest super :serce: : :mrgreen:
Dzisiaj razem z Tinym była rewelacyjna :mrgreen:
A Donna jaka przestraszona :mrgreen:
Zgadzam się z mailo - wykapana siostra Quenn :mrgreen:
Pammy jesteś super :: bow :: :serce: :serce:
Awatar użytkownika
misiek12345

Post autor: misiek12345 »

Podoba mi się ten wątek ;) Chyba na chwilę wrócę do polskich odcinków!
'Diversi nihil a me alienum puto'

http://www.youtube.com/user/michalg1991 - mój kanał na YT
http://www.youtube.com/user/bbmocked - kanał poświęcony B&B :)
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Eric dzisiaj mnie powalił swoim tekstem właśnie o Pameli: czym miałaby Ci grozić? Drewnianą łyżką? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Damians pisze:Eric dzisiaj mnie powalił swoim tekstem właśnie o Pameli: czym miałaby Ci grozić? Drewnianą łyżką? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To było dobre :lol: :mrgreen:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Damians pisze:Eric dzisiaj mnie powalił swoim tekstem właśnie o Pameli: czym miałaby Ci grozić? Drewnianą łyżką? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak, to było niezłe. :lol:

Spójrzcie sobie na to co pisaliśmy na pierwszej stronie tego tematu o Pam, a co piszemy o niej teraz. Pam się mocno rozkręciła. :P Teraz nie przebiera w słowach, ma do dyspozycji pieska zwanego Mały (w oryginale Tiny) i nikt poza Donną nie widzi, że Pam może być niebezpieczna. W końcu jakiś ciekawy wątek się zapowiada, bo wszystko co związane z Ridge'm, Brooke, Nickiem, Bridget jest jak dla mnie totalnie nudne...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ten tekst był dobry. :D Pam pokazała, że ma dwie twarze: pierwszą - przykładną gospodynię domową i drugą - żądną zemsty kobietę. Zastanawia mnie tylko, jakie ona ma tak naprawdę intencje? Czy rzeczywiście chce bronić honoru siostry, czy chce wyeliminować konkurentkę do ręki Erica, by potem w jakiś sposób sama pozbyć się Stephanie i zająć jej miejsce u boku Erica. Pamiętam, jak ona marzyła o Ericu. ciekawe czy jej pragnienia jeszcze tlą się w jej głowie?
Awatar użytkownika
mailo

To jak Pamela mówi sama do siebie jest takie w stylu Sheilii :lol: Czyżby w końcu znalazła się jakaś jej godna następczyni>? W ogóle uzyła chyba wszystkich możliwych (dopuszczalnych) złych określeń łącznie z "brudną szmatą" :lol: Jeśli zrealizuje swoje plany względem Donny będzie ciekawie.
Widziałem w dziale spoilerowym, że niektórzy rozpisują się nad tym co zrobi Pamela, ale specjalnie tego nie przeczytałem, żeby mieć większą przyjemność oglądania. Mam nadzieję, że Pamela mnie ciekawie zaskoczy 8)
Awatar użytkownika
mailo

Rozbawila mnie sytuacja - Pamela jako recepcjonistka. Szczególnie to jak na biurku postawiła zdjęcie "Nie-Świętej Trójcy" - Stefa, Ann i Pam :lol:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

mailo pisze:Mam nadzieję, że Pamela mnie ciekawie zaskoczy
8) :mrgreen:

mailo pisze:W ogóle uzyła chyba wszystkich możliwych (dopuszczalnych) złych określeń łącznie z "brudną szmatą"
Właśnie ta "brudna szmata" mnie zaskoczyła, już dawno nie było w MNS takiego określenia :lol:
Awatar użytkownika
Alex1981

Post autor: Alex1981 »

Dawidek pisze:Ten tekst był dobry. :D Pam pokazała, że ma dwie twarze: pierwszą - przykładną gospodynię domową i drugą - żądną zemsty kobietę. Zastanawia mnie tylko, jakie ona ma tak naprawdę intencje? Czy rzeczywiście chce bronić honoru siostry, czy chce wyeliminować konkurentkę do ręki Erica, by potem w jakiś sposób sama pozbyć się Stephanie i zająć jej miejsce u boku Erica. Pamiętam, jak ona marzyła o Ericu. ciekawe czy jej pragnienia jeszcze tlą się w jej głowie?
Eryk musiał by upaść na głowę żeby związać się z takim niewykształconym zerem jakim jest Pamela. Pamela nadaje się co najwyżej na kucharkę, praczkę, sprzątaczkę czyli po prostu kuchtę bo recepcjonistka to z niej żadna. Strasznie mnie wkurza ten śmieć Pamela oby zniknęła z serialu bo nie mogę na nią patrzeć i jej słuchać. A brudną szmatą to jest ona sama.
grzegorz475

Post autor: grzegorz475 »

Ja jestem ciekaw jakby walczyła Pammy z Sheilą o jakiegoś mężczyznę :lol: to mógłby być ciekawy wątek np o Erica :) co o tym myślicie?
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Pamela wcale nie jest podobna do Sheili jeśli ktoś tak myśli, to całkiem inne osobowości, na marginesie mówiąc bardzo mi brakuje inteligentnej, przebiegłej, demonicznej Sheili. Pamela jest bardziej komiczna niż groźna.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ODPOWIEDZ