X - Factor

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Zauważyliście, że na TVN w rekamach o castingach wymawiają nazwę programu "Iks Faktor"? Ja się tak przyzwyczaiłem do brytyjskiej edycji i angielskiej wymowy, że brzmi to dla mnie śmiesznie. Tak jakby połowa po polsku i połowa po angielsku:)
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

A w jury ostatecznie zasiadzie Ela Zapendowska, Wojewódzki, Metz i Maja.
Udało im się z tym jury, mnie się ono podoba.

Ale tak się zastanawiam, czy jednym z warunków udziału Edyty w TzG nie była posada dla Mai w tym programie...
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Wszędzie tego Wojewódzkiego wcisną, mogliby go zastąpić kimś innym, kimkolwiek.
Goku

Post autor: Goku »

Ale czemu? W końcu w UK Cowell też zasiada(ł - bo Idol tam się skończył po dwóch edycjach) w jury Pop Idola, Britain's Got Talent i X -Factora, a do tego jeszcze w amerykańskim Idolu ;). Poza tym z Wojewódzkim zawsze jest ciekawiej. Osobiście nie wyobrażam sobie tego polskiej edycji tego programu bez niego.

I fajnie, że zatrudnili też Zapendowską :). A Polsat pewnie będzie miał jakieś żałosne gwiazdeczki dla których udział w jury Idola będzie tylko kolejnym obskoczonym programem reality. Nie zdziwiłbym się jakby przyjęli nawet taką Olę Szwed, w końcu z angażami to u niej ostatnio krucho(poza tym programikiem na Vivie w którym "tańczy") :lol:.
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Właśnie dlatego, że był już wszędzie, też darzę go sympatią, ale Wojewódzki i jego wyszukane riposty przejadły mi się po Idolu a wciskanie go do każdego programu który ma łowić nowe talenty wokalne, wygląda tak, jakby w Polsce nie było na prawdę nikogo innego. Jest dziennikarzem muzycznym a nie wokalistą i dla mnie to żaden autorytet w tej dziedzinie.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Najlepsze będzie, że jurorzy będą oaktywnie uczestniczyć w przygotowaniach finalistów do występów. Każdy będzie miał pod opieką 1 grupę, więc będzie to też rywalizacja między nimi.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

A ja się cieszę, że Kuba będzie w jury tego programu. Jak jeszcze się dowiedziałem, że ma też być Ela Zapendowska to zacząłem się poważnie zastanawiać czy nie zacząć oglądać tego programu. :)
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Tomala

Post autor: Tomala »

Jestem zadowolony z tego składu jury :) Coraz bardziej nie mogę się doczekać tego programu.
mailo pisze:Zauważyliście, że na TVN w rekamach o castingach wymawiają nazwę programu "Iks Faktor"? Ja się tak przyzwyczaiłem do brytyjskiej edycji i angielskiej wymowy, że brzmi to dla mnie śmiesznie. Tak jakby połowa po polsku i połowa po angielsku:)
A dla mnie to brzmi normalnie, bo zawsze mówiłem "Iks Faktor". Nie mogę się przekonać do tego angielskiego "Eks" xD
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Tomala pisze:Jestem zadowolony z tego składu jury :) Coraz bardziej nie mogę się doczekać tego programu.
mailo pisze:Zauważyliście, że na TVN w rekamach o castingach wymawiają nazwę programu "Iks Faktor"? Ja się tak przyzwyczaiłem do brytyjskiej edycji i angielskiej wymowy, że brzmi to dla mnie śmiesznie. Tak jakby połowa po polsku i połowa po angielsku:)
A dla mnie to brzmi normalnie, bo zawsze mówiłem "Iks Faktor". Nie mogę się przekonać do tego angielskiego "Eks" xD
Ja dokladnie tak samo mam jak Tomala :D To polski program,więc powinno się czytać ,,iks" ::jezyk:: . Zawsze tam mówilam i nie przestawię się za żadne skarby;P Już nie mogę doczekać się programu^^ . 8)
Awatar użytkownika
Damians

Napisze o tym w tym temacie.
Wg oficjalnych doniesień pudelkowych, w jury tego programu na Polsacie zasiądzie... trzech byłych facetów Edyty Górniak :lol:
Kozyra, Sztaba i Krupa.
Zależy kogo jeszcze dodadzą, ale skład też zapowiada się ciekawie, podobnie, jak skład X- Factor.
Na Polsacie Darek Krupa, w TVN Maja, a gdzie Edzia? :lol: Mówi się, że wystąpi w tym show na TVP2.
Awatar użytkownika
Damians

Fakt donosi, że w jury X-Factor zasiądzie też... Czesław Mozil :shock:
Byłby to ogromny szok, ale bardzo pozytywny. Jego obecność w jury na pewno byłaby wielkim plusem tego programu.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Teraz na pewno skuszę się zerkać na X-Factor jeśli będzie tam Czesław, którego bardzo lubię. Na pewno X-Factor przyćmi konkurencję bo będzie profesjonalnym formatem tv a nie jakimś karaoke. :P
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Z najnowszych doniesień faktowych: prowadzącym zostanie Jarosław Kuźniar.

Jeżeli to będzie prawda, to nawet najlepsze jury i najlepsi uczestnicy nie przekonają mnie do tego, żebym to oglądał. Już przez niego przestałem oglądać do południa TVN24. Ten człowiek z napisem na czole "Kocham PO, kocham Tuska" jest najbardziej nieobiektywnym dziennikarzem w historii telewizji, dziennikarze w TV Trwam są bardziej obiektywniejsi od niego.
Tomala

Post autor: Tomala »

Damians pisze:Z najnowszych doniesień faktowych: prowadzącym zostanie Jarosław Kuźniar.
O nie, to by była totalna katastrofa :evil: Myślę, że to jednak nieprawda, bo on jest przecież dziennikarzem informacyjnym, a nie showmanem...
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Szymon Hołownia tez nie był showmanem, a jednak zaangażowano go do "Mam Talent". Co prawda, nie prowadzi tego programu sam, ale jednak. :wink: Kuźniara rzadko widuję, bo nie oglądam TV rano, jednak nie wyobrażam go sobie w programie rozrywkowym.
ODPOWIEDZ