Tajemnice Smallville (Smallville)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Jasmina23

Tajemnice Smallville (Smallville)

Post autor: Jasmina23 »

Ogląda ktoś?? Ja muszę się przyznać że zaczęłam dopiero od tej serii którą puszcza tvn teraz czyli chyba 3 nie?? W sumie serial fajniutki, jak dla mnie to taki typowo amerykańsko- młodzieżowy ale ogólnie oceniam pozytywnie :) Najbardziej lubię Clarka oczywiście no i Adama lubiłam ale on zmarł w ostatnim odcinku :( A jakie są wasze opinie :)
Ostatnio zmieniony 2010-06-25, 23:52 przez Jasmina23, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Ja nie oglądam. Jakoś nie wciągnął mnie ten serial. Kilka fotek głównego bohatera :
Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Straszny syf!! okropny serial! tępy i idiotyczny!! A głowny bohater jest....odrażający!!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Jasmina23

Post autor: Jasmina23 »

Oleg dzięki za foteczki :)
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Oglądałam moze 3 odcinki.Wkurzało mnie tam to,ze była jakas dziewczyna-gwiazda i pięknosc za ktorą wszyscz latali i druga (wcale nie brzydsza) uznana za gorszą.Jakos za tendencyjnie.
Primok

Post autor: Primok »

Też wytrzymałem tylko przez 2-3 pierwsze odcinki - nic ciekawego ::ke:: ::kwasny:: .
Awatar użytkownika
Kingsajz

No a przeceż taki przystojiny błyszczyk na ustach ma ten spudrowany chłopiec!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Ja tam bardzo lubię "Smallville'a". Jest łagodny i miło się patrzy. A Kristin Kreuk to moja ulubienica jeszcze za czasów serialu "Edgemont". Tom Welling gra fajnie i skubany ma niezłą klatę.. ::chytry:: ale za to krzywe zęby hahahaha
Awatar użytkownika
Kingsajz

Bez rpzesady, Kristen nie jest wcale taka piękna, a ta slynna klata Kenta jest bardziej krzywa niz jego zeby!
Ryan Lavery

Eeee no nie mufff.. Kreuk jest ładna z tą azjatycką urodą jak na Kanadyjkę..
Awatar użytkownika
Kingsajz

łanda to jest, nie przecze. Jednak w tym serialu wszyscy chcą ją mieć, a ta blondynka co gazetke kiedyś prowadziła szpetna nie byla.
Awatar użytkownika
Ireth

Kingsajz pisze:łanda to jest, nie przecze. Jednak w tym serialu wszyscy chcą ją mieć, a ta blondynka co gazetke kiedyś prowadziła szpetna nie byla.
O właśnie,mnie wkurzało to,że latali wszyscy za tą ciemną(choć ogólnie brunetki górą :mrgreen: ),a tamta była taka biedna :P
Ryan Lavery

Biedna? Ale ona była strasznie ciekawska i złosliwa - nie lubiłem baby. Poza tym Clarke już na wstępie jej zaznaczył, że nic nie będzie między nimi, a ona i tak się upierała....
Awatar użytkownika
Ireth

Martin - fan Bree pisze:Biedna? Ale ona była strasznie ciekawska i złosliwa - nie lubiłem baby. Poza tym Clarke już na wstępie jej zaznaczył, że nic nie będzie między nimi, a ona i tak się upierała....
Jak się zakochała to się upierała,no co...Poza tym jeśli była złośliwa to też pewnie z tego powodu,że wszyscy za tamtą latali.Widziałam tylko dwa odcinki a w każdym faceci za tamtą wariowali a blondyna nie była złośliwa ani nic takiego,co najwyżej smutna.
Awatar użytkownika
Kingsajz

Przeginali z tą brutnetką! I to imie Lana Srana! Ja zdecydowanie bardziej lubiłem tę blondynkę. Jednak moją ulubioną postacią była matka Klarka, bo krała ją Annette O'Toole
ODPOWIEDZ