Post autor: DeaconFan »

Nareszcie mieliśmy dzisiaj jakieś ciekawsze sceny ze Stormem. Aktor fajnie zagrał takiego wkurzonego na ojca. :)
Może w końcu Storm zacznie bardziej aktywnie pełnić rolę obrońcy rodziny (tak jak to robił wiele lat temu). Ciekawsze to niż oglądanie go na salach sądowych. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: Adex-fan Brooke »

Tylko strasznie głupie że przez lata mieli już dobrą relację a teraz nagle znowu wypomina ojcu porzucenie ich w dzieciństwie. :roll: Scenarzyści dziwni odkopali ten wątek.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Fajnie oglądało się dzisiejszy drugi odcinek niemal w całości poświęcony tak zaniedbywanej przez scenarzystów postaci Storma. :)

Bardzo fajnie wypadła ta impreza urodzinowa, a raczej wieczór spędzony w towarzystwie sióstr Logan.

No i zaskakująca końcówka. Do tego ta burza jak zawsze zwiastująca w serialu jakieś straszne, niebezpieczne, groźne wydarzenia. ::bojesie::
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: Adex-fan Brooke »

Kiedyś bardzo lubiłem Storma, za sprawą pierwszego odtwórcy tej roli, nie podoba mi się teraz co z nim zrobili.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

A mi się właśnie teraz postać Storma podoba o wiele bardziej niż kiedyś. Trzeci aktor w tej roli bardzo dobrze gra tę postać. Super, że w końcu scenarzyści zauważyli Storma i dali mu wątek, ale niestety już został on usunięty w cień przez trójkąt Stephanie/Eric/Donna. ::kwasny::

Fajnie, że Storm w końcu zaczął się rozglądać za jakąś kobietą. Tego mu była trzeba. :) Uważam, że sparowanie go z Ashley byłoby fajnym pomysłem. :)
ODPOWIEDZ