Pierwsza miłość

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Co?! :shock:
Jak mogą zrezygnować z Pierwszej Miłośc ::kwasny::
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Nie prawda. Polsat szykuje jedynie jednego nowego tasiemca na wiosną "Linię życia" Start koniec lutego lub początek marca. Nadawany będzie od pn do pt o 19.30. W obsadzie z Magdaleną Różdżką, Malgorzatą Potocką, Beatą Ścibakówną, Anną Samusionek czy Olą Woźniak. ::rad::
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

To dobrze :P
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Gdyby Polsat naprawdę zrezygnował z PM (tak jak wcześniej z SŻ) to by sobie znowu strzelił tylko gola do własnej bramki. :roll: PM to przecież teraz czołowy serial Polsatu, powinni w niego inwestować.

Ale z tym zakończeniem PM to raczej pomyłka, tam powinno być chyba napisane o zakończeniu SŻ.

Przy okazji skomentuję troszkę dzisiejszy odcinek.
Niezła akcja dzisiaj była z Grażyną i Błażejem. Podoba mi się ten wątek. Jest nawet taki MNS-owy. :P
Bartek i Ewelina trochę przynudzają, dobrze, że doszła do tego wątku ta Wiktoria.
Związek Pawła i Anki średnio mi się podoba. Wolałbym, żeby Paweł był z Majką, albo z Elą z fitness klubu.
Ciekawe też co dalej z Teresą... :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

B@r pisze:Czy to prawda, że PM kończy się na wiosnę? Bo czytałem dzisiaj na Pudelku, że Cichopkowa starała się o rolę do nowego serialu Polsatu, który na wiosnę zastąpi "Pierwszą miłość". :roll:
Pudelek - najbardziej wiarygodne źródło informacji :lol:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Wszelkie wątpliwości ostatecznie rozwiane. :wink:

Pierwsza Miłość bez końca: http://www.pierwszamilosc.polsat.pl/Pie ... index.html
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Dlaczego Danusia ma mówić do Marysi "ciociu" skoro to jej kuzynka?
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
DeaconFan

Tiril pisze:Dlaczego Danusia ma mówić do Marysi "ciociu" skoro to jej kuzynka?
Też mnie to zastanowiło ostatnio, jak Marek to powiedział. :roll:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Szokujący spoiler: :shock:

Błażej prześpi się z Grażyną Weksler! Wcześniej pójdą razem na gokarty i tam dojdzie między nimi do namiętnego pocałunku. W łóżku nakryje ich Stefani. Karol również o wszystkim się dowie.
Następnie Wekslerowa zrani Błażeja mówiąc mu, że nie może z nim być, bo go na nią nie stać. Błażej prawdopodobnie targnie się na swoje życie i trafi do szpitala gdzie czeka go operacja. Grażyna pojedzie do szpitala...

No nie spodziewałem się, że scenarzyści zdecydują się na taki krok jeśli chodzi o Wekslerową i Błażeja. Myślałem, że to już koniec tego wątku...
Awatar użytkownika
Tiril

A co w tym jest dla Ciebie szokującego?
Sad but true
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

No właśnie.
Przecież od dawna się na to zanosiło :wink:
Dla mnie nie ma nic w tym szokującego, takie rzeczy mogą(nie musza :P ) zdarzyć się w naszym codziennym życiu :wink:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Tiril pisze:A co w tym jest dla Ciebie szokującego?
Wszystko. Choćby to, że Wekslerowa zdradzi męża i prześpi się z byłym chłopakiem swojej córki. Myślałem, że to się skończy jedynie na jakichś pocałunkach/flircie. Śledzę też parę innych polskich seriali i takiego wątku jeszcze w nich nie widziałem. Np. w Klanie to by było nie do pomyślenia raczej. To tak jakby np. Krystyna Lubicz przespała się z którymś z byłych chłopaków jednej ze swoich córek. :lol: Jak dla mnie to dość odważny wątek jak na polski serial obyczajowy. W MnS to oczywiście normalka, ale w polskich serialach nie.
No właśnie.
Przecież od dawna się na to zanosiło :wink:
Dla mnie nie ma nic w tym szokującego, takie rzeczy mogą(nie musza :P ) zdarzyć się w naszym codziennym życiu :wink:
Za dużo chyba MnS oglądasz Skisły, że już Cię nic nie może zdziwić. :lol: :P Jak dla mnie na pewno nie zanosiło się na seks między nimi. Wekslerowa przecież odtrącała Błażeja, dała mu w twarz jak spróbował ją pocałować, nie chciała nawet myśleć o tym, że między nią a tym młodym chłopakiem może być coś więcej. Poczuła do niego jedynie jakąś nić sympatii. Jedynie Błażej ciągle miał nadzieję na jakieś głębsze uczucie.

Tak więc podsumowując: taki wątek na pewno nie zdziwiłby mnie w "Modzie na sukces", ale za to dziwi mnie w "Pierwszej miłości" - polskim serialu obyczajowym. Wcześniej zresztą był już w PM nieco podobny wątek pomiędzy Teresą i Bartkiem. Bartek zakochał się wówczas w dużo starszej od siebie Teresie, ale było to uczucie nieodwzajemnione. Skończyło się jedynie na pocałunkach między nimi. :wink:
Ostatnio zmieniony 2011-02-16, 14:35 przez DeaconFan, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Tiril

DeaconFan pisze:
Tiril pisze:A co w tym jest dla Ciebie szokującego?
Wszystko. Choćby to, że Wekslerowa zdradzi męża i prześpi się z byłym chłopakiem swojej córki. Myślałem, że to się skończy jedynie na jakichś pocałunkach/flircie. Śledzę też parę innych polskich seriali i takiego wątku jeszcze w nich nie widziałem. Np. w Klanie to by było nie do pomyślenia raczej. To tak jakby np. Krystyna Lubicz przespała się z którymś z byłych chłopaków jednej ze swoich córek. :lol: Jak dla mnie to dość odważny wątek jak na polski serial obyczajowy. W MnS to oczywiście normalka, ale w polskich serialach nie.
W Klanie Iwonka uciekła z Muniem przecież, konkubentem swojej matki.
A sama zdrada to przecież chleb powszedni w dzisiejszym świecie (pozytywny czy negatywny to już osobna historia).
Sad but true
Awatar użytkownika
DeaconFan

Tiril pisze:W Klanie Iwonka uciekła z Muniem przecież, konkubentem swojej matki.
Nie kojarzę jakoś tego wątku. To chyba było na samym początku serialu jakoś? Przypuszczam, że miałem wtedy 5 albo 6 lat. :lol: Początkowe odcinki (jakoś chyba do 150) oglądałem kiedyś na TVP3, ale i tak nie przypominam sobie nic takiego.

No, ale mniejsza o to. Bardziej niż zdrada męża szokuje mnie to, że Grażyna ulegnie Błażejowi - młodemu studentowi i byłemu chłopakowi swojej córki.
Awatar użytkownika
Tiril

DeaconFan pisze:
Tiril pisze:W Klanie Iwonka uciekła z Muniem przecież, konkubentem swojej matki.
Nie kojarzę jakoś tego wątku. To chyba było na samym początku serialu jakoś? Przypuszczam, że miałem wtedy 5 albo 6 lat. :lol: Początkowe odcinki (jakoś chyba do 150) oglądałem kiedyś na TVP3, ale i tak nie przypominam sobie nic takiego.
Owszem, było to dawno temu, amant Surmaczowej poszedł w długą z jej córką.
DeaconFan pisze: Bardziej niż zdrada męża szokuje mnie to, że Grażyna ulegnie Błażejowi - młodemu studentowi i byłemu chłopakowi swojej córki.
Błażej to dorosły mężczyzna, nie dziecko. A reszta to po prostu życie;)
Sad but true
ODPOWIEDZ