Dynastia (Dynasty)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

To on był też głosem Charliego w Aniołkach Charliego, także w filmie kinowym, poza tym grał u Hitchcocka.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Jakiś tragiczny ten kwiecień, właśnie zmarł serialowy brat Blake'a - Ben czyli Christopher Cezanove (64 lata), to ten który pojawił się ze Stephanie Beacham(Sable) w jednym z odcinków Mody na sukces w roku 2004.
:( [*]
Obrazek
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

[*] [*] [*] Szkoda takich swietnych aktorów. Joan Collins przeżyje pewnie wszystkich z Dynastii.
Ogladałem ostatnio ten reality show z Amandą z Dynastii, ale nie mogę powiedzieć, że mnie zaciekawił:) nie wiedziałem wczesniej , że jej matka jest księżną i ze ma tyle dzieci :mrgreen:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Podsumowując już nie ma na świecie takich świetnych aktorów z Dynastii:
Obrazek

Video upamiętniające Johna:
http://www.youtube.com/watch?v=gThrkPL_PT0
Grisza

Post autor: Grisza »

Ciekawe czy TVP znów wemituje Dynastię uwilbiam ją fabuła super wszytko cudowne
Grisza :)
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Kobiety z Dynastii- co się teraz z nimi dzieje?!
http://www.popcorner.pl/popcorner/1,108 ... _,,ga.html
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Spencer

Post autor: Spencer »

Moje ulubione postacie z Dynastii to Sable, Alexis i Dexter. 8)
:twisted: BAD FELLOW & HOT STUFF 8)
Dzisiaj mnie kochasz, jutro nienawidzisz.
Żyj i nie przepraszaj za to że żyjesz. ;)
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

B@r pisze:Kobiety z Dynastii- co się teraz z nimi dzieje?!
http://www.popcorner.pl/popcorner/1,108 ... _,,ga.html
Ciekawe. Szkoda, że w przypadku Catherine Oxenberg nie wspomnieli o jej realty show - "Moje życie z księżniczką"
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Alexis powraca! Będzie kinowa "Dynastia"

To było nie do uniknięcia. Fenomen telewizyjny lat 80. "Dynastia" doczeka się wersji kinowej. Nadeszła odpowiednia chwila – stwierdziła współtwórczyni serialu Esther Shapiro.

"Dynastia" trafiła na ekrany telewizorów w styczniu 1981 roku, a zatem dokładnie 30 lat temu. Opowiadała o bogatej rodzinie Carringtonów, spośród których największe zainteresowanie widzów budziły Krystle i Alexis. Serial przez sześć lat z rzędu nominowany był do Złotych Globów. Statuetkę otrzymał w 1984 roku. Przetrwał dziewięć sezonów.

Kinowa "Dynasty" będzie prequelem serialu. Dowiemy się z niego, w jakich okolicznościach młody Blake Carrington poznał swoją żonę i przyszłą nemezis Alexis. Akcja osadzona będzie w latach 60. Scenariusz przygotowują twórcy serialu Esther i Richard Shapiro.

/filmweb.pl/
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Właśnie coś słyszałem, to może być ciekawe, ale pewnie bez Krystle w takim razie więc smutno, poza tym na pewno to spaprają jeśli skupią się na najważniejszym wydarzeniu czyli nocy jak Blake nakrywa Alexis w łóżku z Rogerem Grimesem i wyrzuca ją, była ona wtedy w ciąży (miała urodzić Blake'owi Amandę i tej nocy 5-letnia Fallon obroniła Alexis i zastrzeliła Rogera, jest też dużo innych wątków odnośnie rodziny Colbych itp. Niezbyt to wszystko ma sens jeśli tak będzie. Chyba jednak wolałbym jakiś jeszcze jeden współczesny epilog po śmierci Blake'a z jego dorosłymi wnukami i córką Krystiną no i udziałem głównych bohaterów, ale też mogłoby to być spaprane. Ogólnie ciekawego co z tego wyjdzie.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Adex, nie jesteś największym fanem Dynastii w Polsce. W materiale na TVPInfo powiedzieli, że największym fanem jest dziennikarz TVP, pan Szymczuk :lol:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Damians pisze:Adex, nie jesteś największym fanem Dynastii w Polsce. W materiale na TVPInfo powiedzieli, że największym fanem jest dziennikarz TVP, pan Szymczuk :lol:
Że co? ::loll:: a co to za materiał?
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Materiał dziennikarski :lol:
Szymczuk, Rafał, czy Marcin, nie pamiętam już. Młody chłopak, dziennikarz TVP jest największym fanem Dynastii, nawet się wypowiadał i pokazywał swoja kolekcje kaset czy płyt :lol:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Ale gdzie ten materiał i czego dotyczył? No nie wiem czy by mnie przebił :lol: mam bogate dynastiowe zbiory jak i wiedzę o tym serialu :zeby:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

ODPOWIEDZ