Katie Logan
Mam aktualnie podobne zdanie na jej temat.Mareczek pisze:Strasznie mnie wkurza
Wtrąca się we wszystkie związki, bo sama nie ma własnego...
Jeszcze te ostatnie pouczenia, które serwuje Nickowi są żenujące
Nieustannie wszystkich poucza, mimo iż sama ma niewielkie doświadczenie jeśli chodzi o związki z mężczyznami.
Poza tym śmieszyło mnie jak chodziła z tą piłką do koszykówki u Nicka i nią w niego rzucała.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Zgadzam sie w 100%. W ogóle to masakrycznie nudna postać i brak pomysłu na jakikolwiek wątek z nią. To jej ciągłe namawianie Nicka na Bridget sprawia, że zasypiam.DeaconFan pisze:Mam aktualnie podobne zdanie na jej temat.Mareczek pisze:Strasznie mnie wkurza
Wtrąca się we wszystkie związki, bo sama nie ma własnego...
Jeszcze te ostatnie pouczenia, które serwuje Nickowi są żenujące
Nieustannie wszystkich poucza, mimo iż sama ma niewielkie doświadczenie jeśli chodzi o związki z mężczyznami.
Poza tym śmieszyło mnie jak chodziła z tą piłką do koszykówki u Nicka i nią w niego rzucała.
Na początku ją uwielbiałem, wydawała mi się najnormalniejszą osobą z rodziny Loganów, a teraz mnie strasznie irytuje. Najpierw wepchnęła Bridget w ramiona Nick'a, a sama cały czas do niego przyłazi no i w końcu go pocałowała. Mogła tworzyć świetną parę z Thornem, a obraziła się o jego mały występek z zamknęciem Donny w saunie 
I miała racje. Po co wiązać, się z kimś takim. Kolejny synuś Stephanie, który jest na jej rozkazy. Donna zasługuje na faceta z jajami.Tomala pisze:Mogła tworzyć świetną parę z Thornem, a obraziła się o jego mały występek z zamknęciem Donny w saunie
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- Adex-fan Brooke
Jestem ciekaw czy polubiliście nową Katie bardziej niż poprzednią? Ciekawe jak tamta odegrałaby taki ważny wątek jaki dostała teraz.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
O dawnej Katie ciężko mi w sumie coś powiedzieć, bo z tego co pamiętam to jej rolą w serialu było głównie pilnowanie małych dzieci Brooke i pocieszanie siostry w rozterkach sercowych. Oczywiście Katie miała na początku serialu wątek z Rocco i Donną, ale ja tych odcinków nie widziałem.
Za nową Katie póki co nie przepadam (w odcinkach emitowanych na TVP1). Dobrze, że dostała teraz w końcu własny wątek z tym postrzeleniem, bo była nie do zniesienia jak ciągle narzucała się Nickowi i nachodziła go w domu. Ponadto lubi wtykać nos w nie swoje sprawy (wątek małego Jacka) co mi się bardzo nie podoba.
Za nową Katie póki co nie przepadam (w odcinkach emitowanych na TVP1). Dobrze, że dostała teraz w końcu własny wątek z tym postrzeleniem, bo była nie do zniesienia jak ciągle narzucała się Nickowi i nachodziła go w domu. Ponadto lubi wtykać nos w nie swoje sprawy (wątek małego Jacka) co mi się bardzo nie podoba.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Zgadzam się w 100%. Może to okrutne, ale zanim została postrzelona była nudna i nie do zniesienia:/ Teraz pewnie będzie trójkąt Bridget-Nick-Katie, a więc taki standard w MNS - nic ciekawego.DeaconFan pisze:Za nową Katie póki co nie przepadam (w odcinkach emitowanych na TVP1). Dobrze, że dostała teraz w końcu własny wątek z tym postrzeleniem, bo była nie do zniesienia jak ciągle narzucała się Nickowi i nachodziła go w domu. Ponadto lubi wtykać nos w nie swoje sprawy (wątek małego Jacka) co mi się bardzo nie podoba.
Adex skoro wspomniałeś "starą Katie" to tutaj video z nią, z polskimi napisami - http://www.youtube.com/watch?v=KNVgtjZr ... re=related Dalej jest także Donna, Beth i babcia Helen Logan:)