Katie Logan

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Tomala

Post autor: Tomala »

A ja ją bardzo lubię :) Jedyna normalna i zrównoważona z sióstr Logan. Nie jest wcale zacofana tylko po prostu normalna, ale nic dziwnego, że Donna tego nie rozumie :lol:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Strasznie mnie wkurza ::kwasny::
Wtrąca się we wszystkie związki, bo sama nie ma własnego...
Jeszcze te ostatnie pouczenia, które serwuje Nickowi są żenujące :evil:
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Ja Katie bardzo lubię :wink:
Jest bardzo sympatyczna :wink:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Mareczek pisze:Strasznie mnie wkurza ::kwasny::
Mam aktualnie podobne zdanie na jej temat.
Nieustannie wszystkich poucza, mimo iż sama ma niewielkie doświadczenie jeśli chodzi o związki z mężczyznami.
Poza tym śmieszyło mnie jak chodziła z tą piłką do koszykówki u Nicka i nią w niego rzucała. :lol:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

DeaconFan pisze:
Mareczek pisze:Strasznie mnie wkurza ::kwasny::
Mam aktualnie podobne zdanie na jej temat.
Nieustannie wszystkich poucza, mimo iż sama ma niewielkie doświadczenie jeśli chodzi o związki z mężczyznami.
Poza tym śmieszyło mnie jak chodziła z tą piłką do koszykówki u Nicka i nią w niego rzucała. :lol:
Zgadzam sie w 100%. W ogóle to masakrycznie nudna postać i brak pomysłu na jakikolwiek wątek z nią. To jej ciągłe namawianie Nicka na Bridget sprawia, że zasypiam.
Tomala

Post autor: Tomala »

Na początku ją uwielbiałem, wydawała mi się najnormalniejszą osobą z rodziny Loganów, a teraz mnie strasznie irytuje. Najpierw wepchnęła Bridget w ramiona Nick'a, a sama cały czas do niego przyłazi no i w końcu go pocałowała. Mogła tworzyć świetną parę z Thornem, a obraziła się o jego mały występek z zamknęciem Donny w saunie ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Tomala pisze:Mogła tworzyć świetną parę z Thornem, a obraziła się o jego mały występek z zamknęciem Donny w saunie
I miała racje. Po co wiązać, się z kimś takim. Kolejny synuś Stephanie, który jest na jej rozkazy. Donna zasługuje na faceta z jajami.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Jestem ciekaw czy polubiliście nową Katie bardziej niż poprzednią? Ciekawe jak tamta odegrałaby taki ważny wątek jaki dostała teraz.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

O dawnej Katie ciężko mi w sumie coś powiedzieć, bo z tego co pamiętam to jej rolą w serialu było głównie pilnowanie małych dzieci Brooke i pocieszanie siostry w rozterkach sercowych. Oczywiście Katie miała na początku serialu wątek z Rocco i Donną, ale ja tych odcinków nie widziałem.

Za nową Katie póki co nie przepadam (w odcinkach emitowanych na TVP1). Dobrze, że dostała teraz w końcu własny wątek z tym postrzeleniem, bo była nie do zniesienia jak ciągle narzucała się Nickowi i nachodziła go w domu. Ponadto lubi wtykać nos w nie swoje sprawy (wątek małego Jacka) co mi się bardzo nie podoba. :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
mailo

DeaconFan pisze:Za nową Katie póki co nie przepadam (w odcinkach emitowanych na TVP1). Dobrze, że dostała teraz w końcu własny wątek z tym postrzeleniem, bo była nie do zniesienia jak ciągle narzucała się Nickowi i nachodziła go w domu. Ponadto lubi wtykać nos w nie swoje sprawy (wątek małego Jacka) co mi się bardzo nie podoba. :roll:
Zgadzam się w 100%. Może to okrutne, ale zanim została postrzelona była nudna i nie do zniesienia:/ Teraz pewnie będzie trójkąt Bridget-Nick-Katie, a więc taki standard w MNS - nic ciekawego.
Awatar użytkownika
mailo

Adex skoro wspomniałeś "starą Katie" to tutaj video z nią, z polskimi napisami - http://www.youtube.com/watch?v=KNVgtjZr ... re=related Dalej jest także Donna, Beth i babcia Helen Logan:)
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Lubiłem i poprzednią Katię, i H. Tom w tej roli. Jakoś od początku ta postać budziła u mnie sympatię, niezależnie od tego, kto wcielał się w rolę najmłodszej córki Beth i Stephena. Obie aktorki dobrze wcieliły się w tę rolę. :wink:
ODPOWIEDZ