Moderator
Awatar użytkownika
Moderator
Marcus Walton

Post autor: DeaconFan »

Myślę, że już pora na założenie tematu dotyczącego tej postaci. :wink:

Jak się okazało w piątkowym odcinku Marcus to syn Donny, którego ta urodziła będąc nastolatką i oddała do adopcji. Ojciec dziecka póki co jest widzom nieznany, ale Donna twierdzi, że wie kto jest ojcem.

Ogólnie to jakie wrażenie wywarł na Was Marcus? Jak dla mnie na razie zapowiada się na fajną postać i ciekawi mnie ten wątek. Nareszcie jakiś czarnoskóry aktor w B&B! :D

PS: Nazwiska Marcusa nie podałem w nazwie tematu, bo jest póki co nieznane. Może jak zostanie powiedziane w serialu to zmieni się ewentualnie nazwę tematu?
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: Spencer »

Sympatyczny chłopak i jak DeaconFan zauważył w końcu jakiś afroamerykanin w serialu. 8)
:twisted: BAD FELLOW & HOT STUFF 8)
Dzisiaj mnie kochasz, jutro nienawidzisz.
Żyj i nie przepraszaj za to że żyjesz. ;)
cmk

Post autor: cmk »

Ale troszkę za bardzo ciemnawy jak na syna jasnoskórej blondynki ;)

Post autor: Adex-fan Brooke »

cmk pisze:Ale troszkę za bardzo ciemnawy jak na syna jasnoskórej blondynki ;)
Też to pomyślałem, ale ogólnie jawi się w tych odcinkach jako fajna, dość ciekawa postać.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Tiril »

cmk pisze:Ale troszkę za bardzo ciemnawy jak na syna jasnoskórej blondynki ;)
I tylko dlatego ciekawi mnie ten wątek, jak to wytłumaczą. Cała reszta czyli wzdychanie, gadanie Donny do samej siebie, płacz i żal za grzechy ( oddanie za młodu dziecka) mnie nie za bardzo obchodzi.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true

Post autor: Tomala »

Tiril pisze:I tylko dlatego ciekawi mnie ten wątek, jak to wytłumaczą.
To jest genetycznie możliwe :wink: Tak samo biała kobieta może urodzić białe dziecko, którego ojcem jest czarnoskóry facet :wink:

Póki co Marcus wydaje się być sympatyczną postacią. Podoba mi się to, że jest taki konkretny. Wprost zapytał Donnę czy jest jego matką bez owijania w bawełnę. No i w ogóle mi się podoba :P

Post autor: Martin Rode »

No i w ogóle mi się podoba
Ale że jak? fizycznie?

Post autor: Tomala »

Bartek pisze:
No i w ogóle mi się podoba
Ale że jak? fizycznie?
No tak :zeby:
cmk

Post autor: cmk »

Tomala pisze: To jest genetycznie możliwe :wink: Tak samo biała kobieta może urodzić białe dziecko, którego ojcem jest czarnoskóry facet :wink:
Owszem, ale w przypadku Donny trzeba brać pod uwagę że jest blondynką, a kolor blond to cecha recesywna, muszą być 2 geny na taką cechę. Oczywiście kolor skóry to już inne geny, ale zasada dziedziczenia jest podobna ;)

Kiedyś Donna była szatynką :P
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: anita42 »

Jak to pierwszy czarnoskóry aktor w serialu? A porucznik Burke i jego syn? :wink:
Mnie się Marcus też podoba, taki z niego słodziak :serce: Nie wiem tylko dlaczego szykują ten wątek jako wielki skandal. Opinia publiczna tyle już Forresterom wybaczyła, że fakt, iż Donna miała jako nastolatka dziecko, które oddała do adopcji, nie powinien wywołać aż takiego poruszenia. I Eryk powinien to zrozumieć, jeśli Donnę kocha.

Chyba nikt nie napisał że pierwszy, dawniej w czołówce byli też Kevin, Kith, Zende. Fajnie Marcus przygadał ciekawskiej Pameli.
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Adex-fan Brooke pisze:dawniej w czołówce byli też Kevin, Kith, Zende.
I Raymond nr 2 z tego co pamiętam też.
Adex-fan Brooke pisze:Chyba nikt nie napisał że pierwszy,
No właśnie. Napisałem tylko, że "nareszcie jakiś czarnoskóry aktor w B&B". Dawno nie było żadnej czarnoskórej postaci, która miałaby własny duży wątek. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: Spencer »

Był też Keith Anderson, przyjaciel Macy i Sly'a i projektantka Jasmine Malone. 8)
:twisted: BAD FELLOW & HOT STUFF 8)
Dzisiaj mnie kochasz, jutro nienawidzisz.
Żyj i nie przepraszaj za to że żyjesz. ;)
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Jasmine to zresztą była chyba jedyna jak dotąd taka ważniejsza czarnoskóra postać kobieca w serialu. :wink:

Ale żeby było bardziej na temat: ciekawa jest ta sprawa z ojcem Marcusa. Głupio, że Donna nie chce póki co wyjawić chociaż jego imienia. Tak samo nic nie wiadomo w sumie o adopcyjnych rodzicach Marcusa i na razie nawet nie znamy oficjalnego nazwiska chłopaka. :roll:
ODPOWIEDZ