Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Adex-fan Brooke pisze:Duża wpadka scenarzystów dziś że Eryk zapytał żony czy jest w ciąży, przecież uważni widzowie pamiętają że podwiązał nasieniowody gdy był z Sheilą.
Adex zajrzyj do tematu "Wpadki w MNS". Tam niektórzy sie ze mną spieraja, że to nie jest wpadka, bo wazektomia jest odwracalna a Erick w tajemnicy przed rodziną poddał sie na pewno temu odwrotnemu zabiegowi ::loll::
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Donna myśli po dziecinnemu, a nie jak dorosła kobieta. Powinna powiedzieć Erykowi prawdę a nie trząąść gaciami co też on sobie pomyśli. Eryk to dorosły, dojrzały mężczyzna i nie urodził się wczoraj,trochę życia poznał, myślę że na pewno to zrozumie.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Markus mi bardzo zaplusował 8)
Powiedział ze w szkole w Teksasie grał w koszykówkę :) :wink: 8)
A ja bardzo lubię pograć w kosza 8)
Donna przekonała go do zostania w LA :wink:

Mam nadzieje jednak że Eryk dowie się o Markusie od Donny
Nie od Pam czy Stefy tylko właśnie od Donny
I oby zaakceptował go :roll:

No i mamy Steffy na polskich ekranach :wink:
Widać że Taylor była zaskoczona ale i szczęśliwa z tego że Steffy wróciła do LA :wink:

A Nick i Katie wypływają w rejs :wink:
Awatar użytkownika
Majka21

Post autor: Majka21 »

WOW w koncu jest i Stefa junior :) Moze odcinki sie rozkreca? nie czytam raczej spoilerow wiec ciekawa jestem co Stefy pokaze i czy zagosci na dluzej czy znow wyjedzie.

Swoja droga nie podoba mi sie ta aktorka, no ale sa gusta :)
Awatar użytkownika
misiek12345

Post autor: misiek12345 »

Wow, Steffy! Wow, closing który widziałem jakieś 2 lata temu na YT... Jesteśmy już coraz bliżej... ;)
'Diversi nihil a me alienum puto'

http://www.youtube.com/user/michalg1991 - mój kanał na YT
http://www.youtube.com/user/bbmocked - kanał poświęcony B&B :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Umierająca Katie teraz kojarzy się z Becky, także z wyglądu.
Steffy nagle nie jest bliżniaczo podobna do Phoebe, to jedna z największych głupot - przekrętów w tym serialu. Ogólnie śmieszne że nie było jej tak długo w serialu gdy miejsce w rodzinie miało mnóstwo ważnych rzeczy jak np. raz Taylor w więzieniu a raz Ridge. :lol: Phoebe jest o wiele fajniejsza. Brooke natomiast wyglądała dziś ciekawie z tym uczesaniem i na pewno nie jak matka Bridget, tylko najwyżej starsza siostra. Troska Taylor mówiącej że Brooke straciła brata a teraz siostrę wydała się jakaś taka sztuczna w obliczu ostatnich wydarzeń.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tomala

Post autor: Tomala »

Dzisiejszy 1. odcinek był śmiertelnie nudny :ziewam: Cały przegadany. Jedyne co było ciekawe to jak Marcus pokazał Donnie swój tatuaż i napiął mięśnie :P
Steffy od razu przypadła mi do gustu. Podoba mi się jej podejście do życia, to jak mówiła o związku Taylor i Rick'a :D Miła odmiana od pipowatej, wiecznie stękającej, a czasami przesłodzonej Phoebe. Tylko żenujące jest, że nie są ani trochę podobne z wyglądu. Mogłyby mieć chociaż kolor włosów taki sam, albo chociaż podobny :roll: A duże usta Steffy odziedziczyła po mamie :lol:
Głupie tylko było jak Steffy tak się przejęła Katie, a przecież ona jej w ogóle nie zna :lol: Może się spotkały raz jak Steffy była malutka, albo i nie, nie pamiętam.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Tomala pisze:Jedyne co było ciekawe to jak Marcus pokazał Donnie swój tatuaż i napiął mięśnie :P
Ciekawostka: ten tatuaż ("Texas") to tak naprawdę imię aktora wcielającego się w rolę Marcusa. Jest ono dość oryginalne. Aktor nazywa się bowiem Texas Battle. :)
W serialu scenarzyści musieli więc wymyślić jakieś uzasadnienie dlaczego ma on taki tatuaż. :P
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Adex, mi wątek Katie także mi skojarzył się z wątkiem Becky, jak wczoraj Brooke i reszta nie chciały jej powiedzieć, od razu mi się przypomniała ta przesympatyczna postać. :cry: I faktem jest to, że Katie przypomina nieco Becky z wyglądu.
Racja, całkowicie bezsensowne jest to, że w bliźniaczki Phoebe i Steffy wyglądają kompletnie inaczej. ::plask wczolo: Panna Wood wygląda bardziej na starszą siostrę M. Mauzy. :D To już lepiej byłoby gdyby MacKenzie wcieliła się w podwójną rolę - P
Czy Steffy ma być taką przeciwwagą do Donny? Bo takie odnoszę wrażenie po dzisiejszym drugim odcinku. Nie wiem co chce Ridge osiągnąć. :roll:
Catarina, czy jak to się ta wyspa nazywa, wyglądała megasztucznie. :shock: Czy scenarzyści zamiast wymyślać scenografię sztucznych wysp nie mogliby znaleźć autentycznego miejsca?
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Fakt ta scenografia śmiechu warta. A Dawidku wiedziałeś że Steffy będzie inna z wyglądu niż Phoebe czy nie? Jak ktoś nie zna spoilerów to musiał być w zasadzie szok.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Wiedziałem, że ta aktorka się pojawi w serialu w roli Steffy. Nawet ona była na okładce "To i Owo" chyba na początku ubiegłego roku. :wink: Szokiem to może dla mnie nie jest, ale zaskoczeniem - tak.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Adex-fan Brooke pisze:Umierająca Katie teraz kojarzy się z Becky, także z wyglądu.
Też mi się kojarzy z Becky, długie proste włosy, i podobnie okrągła twarz z wielkimi worami i cieniami pod oczami.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Dawidek pisze: Catarina, czy jak to się ta wyspa nazywa, wyglądała megasztucznie. :shock: Czy scenarzyści zamiast wymyślać scenografię sztucznych wysp nie mogliby znaleźć autentycznego miejsca?
To była Catalina :wink:
Ale faktycznie nie wyglądało to zbyt realistycznie :evil:
To wyglądało tak jakby specjalnie zaoszczędzili na scenografii :evil:
Pewnie nie chciało się scenarzystom szukać jakieś wyspy więc zastosowali fortel z tą "wyspą" którą zobaczyliśmy we wczorajszym odcinku :zmiesz:: ::kwasny:: ::plask wczolo: ::ysz::
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

W dodatku Nick i Katie tak jakby siedzieli dokładnie na tym samym skrawku piasku co kiedyś Brooke i Nick :lol: Wyglądało to identycznie
Dawidek
Administrator

Dzisiejsze odcinki niewiele wniosły do serialu.

Ciekawe czy coś zajdzie między Steffy i Marcusem. :P
Całkowicie rozumiem Katie, ona chce zakończyć swój żywot po swojemu. Jednak Nick też ma rację, powinna się pożegnać z rodziną. Jedno drugiego nie wyklucza. :wink:
ODPOWIEDZ