Felicia Forrester

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

A to, że obchodzą ja najbardziej jej uczucia to w tym serialu jak najbardziej normalne, śmieszne, że fani Brooke się tego czepiają, jakby ich idolka była chodzącą empatią.
Ty masz jakieś problemy :?: Temat o Felicji, rozmowa tylko o niej, a ty wyskakujesz z Brooke ::kwasny:: Ja wiem, że Brooke Logan to czołowa postać B&B, ale bez przesady. Chcesz bronić Felicji proszę bardzo, używaj argumentów. Jak na razie jedynie na co Cie stać to tekst ,,...bo Brooke ... '' Żałosne.
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Felicia teraz nie ma własnego życia ::kwasny::
Ona i Thorne to teraz papużki nierozłączki :evil:
Zresztą zachowują się tak samo, ciągle wtrącają się w życie rodziców :evil:
Kto wie może nawet mieszkają razem
Chciałbym też wiedzieć co u niej prywatnie, jak się miewa Dino a nie tylko to wtrącanie sie w sprawy rodziców :evil:
Smutne jest to że Felicia która kiedyś była ważną i interesującą postacią w MnS teraz jest tak bardzo zmarginalizowaną postacią ::kwasny::
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Robi pisze:Ty masz jakieś problemy :?: Temat o Felicji, rozmowa tylko o niej, a ty wyskakujesz z Brooke ::kwasny:: Ja wiem, że Brooke Logan to czołowa postać B&B, ale bez przesady. Chcesz bronić Felicji proszę bardzo, używaj argumentów. Jak na razie jedynie na co Cie stać to tekst ,,...bo Brooke ... '' Żałosne.
Rozmowy TYLKO o niej? A to ciekawe, jakieś nowe zasady wprowadzasz. :lol: Nie wolno się w takim razie odnosić do innych postaci! Dlaczego i przed kim mam jej bronić? Przeczytałeś w ogóle co napisałem? Zgodziłem się z twoją opinią na jej temat natomiast twój jedyny argument to " żałosne", przynajmniej byś się wysilił bardziej. No, ale nie ma to jak hipokryzja, wybiórczość i ocena każdej postać poprzez inną perspektywę. Swoją drogą tekst "masz jakiś problem", jakbym z jakimś łysym dresem pisał, bez obrazy oczywiście dla tej części społeczeństwa. :lol:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Joe pisze:Rozmowy TYLKO o niej? A to ciekawe, jakieś nowe zasady wprowadzasz. Nie wolno się w takim razie odnosić do innych postaci! Dlaczego i przed kim mam jej bronić? Przeczytałeś w ogóle co napisałem? Zgodziłem się z twoją opinią na jej temat natomiast twój jedyny argument to " żałosne", przynajmniej byś się wysilił bardziej. No, ale nie ma to jak hipokryzja i patrzenie na każą postać poprzez inną perspektywę.
Przeczytałeś regulamin :?: Czytając Twoje posty ostatniego czasu widać, że masz w poważaniu jakiekolwiek zasady 8) Ciągłe awantury, dziwie się, że władze dalej Cię tolerują. Cała dyskusja w Twoim wydaniu sprowadza się do Brooke. Podobno to ja i Adex mamy jakieś problemy z tą bohaterką :lol: ale jak spojrzymy obiektywnym okiem widać od razu kto tu ma problemy emocjonalne. A niby to tylko serial , a tak Cię wciągnął, że aż śmieszne. :mrgreen:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Skisły pisze:Felicia teraz nie ma własnego życia
Ona i Thorne to teraz papużki nierozłączki
Zresztą zachowują się tak samo, ciągle wtrącają się w życie rodziców
Kto wie może nawet mieszkają razem
Dokładnie! Też to miałem napisać :) Ostatnio są aż podejrzani :lol:
Szkoda że nie ma jakiegoś rozwinięcia jej relacji z Dante, bez sensu że to on okazał się ojcem chłopcja, który nosi imię Dominick, jako pamiątka po seksie z Nickiem :lol:
Robi: nie warto nawet reagować :lol: do tego typu ludzi mało dociera jak widać, muszą się w końcu sami zakrztusić swoim jadem, podsumowałem go trafnie przy okazji wypowiedzi w temacie gra aktorska gdzie odsyłam wszystkich zainteresowanych aby się nie powtarzać. ;)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Adex-fan Brooke pisze: Szkoda że nie ma jakiegoś rozwinięcia jej relacji z Dante, bez sensu że to on okazał się ojcem chłopcja, który nosi imię Dominick, jako pamiątka po seksie z Nickiem :lol:
Zgadzam się :)
Wygląda na to że Dante zapomniał o dziecku :roll:
To po co wogóle Dante okazał się ojcem Dino(Dominick) :roll:
Już lepiej byłoby gdyby ojcem był Nick tak jak po powrocie z Francji :roll:
Przynajmniej wtedy Felicia mogłaby mieć jakiś wątek z Nickiem( np. związek :P )
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Skisły, udowadniasz, że scenarzyści nie zawsze myślą logicznie. Albo myśleli, ale coś nie wyszło z aktorem i dlatego postanowili uciszyć w sumie ciekawy wątek.
Felicia ma charakterek, szkoda, że nie korzysta ze swych możliwości w bardziej racjonalny sposób :D Powinna sobie poszukać faceta, a nie grzebać w życiu dorosłych ludzi.

Joe i Robi, za bardzo odchodzicie od tematu. Joe, pamiętaj, ostrzegałem Cię.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Skisły pisze:Już lepiej byłoby gdyby ojcem był Nick tak jak po powrocie z Francji :roll:
Też tak myślę, poza tym dziwne jak on i Bridget chcieli wychowywać to dziecko a potem stracili całkowite zainteresowanie, jednak przecież krew to nie wszystko, trochę biedne to dziecko, szkoda że nie ma teraz żadnych scen Felici z synem lub że ona nic nie projektuje w firmie, tylko się mądrzy.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Adex-fan Brooke pisze:
Skisły pisze:Już lepiej byłoby gdyby ojcem był Nick tak jak po powrocie z Francji :roll:
Też tak myślę, poza tym dziwne jak on i Bridget chcieli wychowywać to dziecko a potem stracili całkowite zainteresowanie, jednak przecież krew to nie wszystko, trochę biedne to dziecko, szkoda że nie ma teraz żadnych scen Felici z synem lub że ona nic nie projektuje w firmie, tylko się mądrzy.
No niestety dzieci w MNS rodza się po to żeby namieszać między dorosłymi, a potem schodzą na dalszy plan.
Felicia jakos mnie szczególnie nie irytuje, zawsze była trochę złośliwa i miała "charakterek". Tylko rzeczywiście razem z Thornem i Ridgem za bardzo wtrącaja się w to małżeństwo Ericka. Przecież nie są już dziećmi, atakie małżeństwa z dużo młodszymi Erick już ma za sobą. Teraz niby zasłaniaja sie "dobrem firmy", ale to też naciągane.
kamilabuziaczek

Post autor: kamilabuziaczek »

Felicia zamiast intrygować mogłaby poderwać Owena.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Czemu nie. :P Mogłaby to być ciekawa para. :D
Zybi

Felicja

Post autor: Zybi »

A dlaczego teraz sa przeciwni związkowi Eryka i Donny? A jak Eryk żenił się z Brooke to było ok. Dziwne to
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Przecież wtedy też wszyscy mieli obiekcje. ::chytry::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Ale wtedy Felicia na złość matce - poparła związek Ericka i Brooke :roll:
Pamiętam, że na ślubie była bardzo zadowolona patrząc na Stephanie :P
Awatar użytkownika
Alex1981

Re: Felicja

Post autor: Alex1981 »

Zybi pisze:A dlaczego teraz sa przeciwni związkowi Eryka i Donny? A jak Eryk żenił się z Brooke to było ok. Dziwne to
Warto też wspomnieć o małżeństwie Eryka i Sheili. Natomiast Felicja na siłę robi z Donny czarny charakter choć w rzeczywistości to jej matka jest tym czarnym charakterem. Rozumiem że może kocha swoją matkę ale to nie znaczy że jej matka jest dobrym człowiekiem bo nie jest. Rozśmieszyło mnie jak Felicja powiedziała że ona chce odzyskać rodzinę rozumiem jakby to powiedziała gdyby była dzieckiem albo nastolatką jeszcze ale ta kobieta ma ponad 40-stkę na karku a zachowuje się jak dziecko które nie potrafi zaakceptować nowej żony ojca i to nie Donna ponosi odpowiedzialność za rozpad małżeństwa Eryka i Stephanie tylko sama Stephanie za ten rozpad odpowiada i to wszystko co przez lata robiła więc nie dziwne że Eryk w końcu powiedział dość ale Felicja tego nie rozumie i zachowuje się jak jakiś niedorozwój umysłowy. W ogóle to jej postać mnie irytuje i wkurza więc gdyby odeszła z serialu to bym za nią nie rozpaczał.
ODPOWIEDZ