Prosto w serce

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Ile odcinków ma mieć ta telcia? Bo w telegazecie widziałem dzisiaj coś takiego: Prosto w serce, odc. 28/115. :roll:

I się zastanawiam czy rzeczywiście będzie taka krótka, czy to 115 to tylko do wakacji, a po następne. To już Majka miała jakoś ok. 180, a Brzydula 230. :lol:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Nie oglądam tego serialu, ale w którejś gazecie też widziałem, że ma 115 odcinków. Co ciekawe oryginał ma 230 prawie godzinnych odcinków - tak podaje wikipedia.

Serial ma także swój profil na Facebooku, jest tam wzmianka o polskim remake'u: http://www.facebook.com/pages/Sos-mi-vi ... 52?sk=wiki
Tomala

Post autor: Tomala »

Ja pamiętam, że jak "Majka" leciała to początkowo pisało w "Świecie seriali" odcinek np 3/80, a przecież było ich o wiele więcej :roll: Myślę, że w tym przypadku jest podobnie, może nawet jeszcze nie wiadomo ile dokładnie będzie tych odcinków.
Goku

Post autor: Goku »

Pewnie to 115 to tylko do wakacji. Myślę, że serial będzie emitowany tak jak "Majka" - od stycznia do grudnia i zastąpiony czymś nowym w styczniu przyszłego roku ;).
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Śmieszna dzisiaj byla ta szarpanina Konstancji i Wiki :lol: Artur w końcu uwierzył Monice, w ogóle podobaja mi się ich wspólne sceny. Wątek Kuba/Pola/Kacper dla mnie nieciekawy, ta Pola jest irytująca. I jestem ciekawy tego balu przebierańców.

Mam też nadzieję, że Artur za sprawą tej prowokacji Bernarda wróci na tor i będzie więcej scen wyścigów.
Awatar użytkownika
mailo

Ten wątek z udawaną ciążą Konstancji jest taki w stylu telenoweli wenezuelskich:) Socha bardzo zabawnie odgrywa te sceny, jak niby źle się czuje itp ostatnio z Anetą :lol: Na tym pokazie mody to tak myślałem, że wyniknie taka sytuacja - Monika wyszła na wybieg w sukni ślubnej, co było z kolei w stylu "Mody na sukces" :)
Jakos nie wciąga mnie ten wątek młodzieżowy Kacper/Kuba/Laura/Pola.
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Udawana ciaza to bardzo telenowelowy/soap operowy chwyt :D Jestem ciekawa jak Konstancja z tego wybrnie... Zawsze mnie smieszylo, ze w tego typu watkach robia z facetow jakichs idiotow, ktorzy sa zbyt ciemni, zeby cokolwiek wiedziec albo w ogole sie niczym nie interesuja... Kazdy normalny facet oczekujacy na dziecko dokladnie wszystko wie i sprawdza i tak dalaj, a nie wierzy jak mu laska sciemnia, ze na przyklad u lekarza drukarka sie zepsula i nie mog zdjec z USG wydrukowac. Albo potem udaje, ze poronila czy cos... Najlatwiej to jest jak rzeczywiscie jest w ciazy, tyle ze z kims innym, hehe :D

Watek mlodziezowy tez mnie zupelnie nie interesuje, zwlaszcza, ze Pola mnie doprowadza do bialej goraczki...
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Co ciekawe i śmieszne, Małgorzata Socha w BrzydUli, a raczej Violetta też udawała ciążę. :lol:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Liason-fanka

B@r pisze:Co ciekawe i śmieszne, Małgorzata Socha w BrzydUli, a raczej Violetta też udawała ciążę. :lol:
No cos lubia Soche w tego typu rolach obsadzac, hehe :D
Awatar użytkownika
mailo

Liason-fanka pisze:
B@r pisze:Co ciekawe i śmieszne, Małgorzata Socha w BrzydUli, a raczej Violetta też udawała ciążę. :lol:
No cos lubia Soche w tego typu rolach obsadzac, hehe :D
Nie oglądałem "Brzyduli":) B@r coś nic nie piszesz o Beacie Kawce w roli Wandy? ::chytry:: Jej starcia z Anetą są zabawne a ten Feliks zawsze taki biedny między nimi :lol:
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Ja w ogole Anete strasznie lubie, a jej starcia z Wanda rzeczywiscie sa zawsze niezwykle udane :) A Feliks biedny sie tak miota i miota i nie wiadomo gdzie w koncu wyladuje :D
ODPOWIEDZ