I się zastanawiam czy rzeczywiście będzie taka krótka, czy to 115 to tylko do wakacji, a po następne. To już Majka miała jakoś ok. 180, a Brzydula 230.
Prosto w serce
Ile odcinków ma mieć ta telcia? Bo w telegazecie widziałem dzisiaj coś takiego: Prosto w serce, odc. 28/115.
I się zastanawiam czy rzeczywiście będzie taka krótka, czy to 115 to tylko do wakacji, a po następne. To już Majka miała jakoś ok. 180, a Brzydula 230.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
-
Dawidek
- Administrator
Nie oglądam tego serialu, ale w którejś gazecie też widziałem, że ma 115 odcinków. Co ciekawe oryginał ma 230 prawie godzinnych odcinków - tak podaje wikipedia.
Serial ma także swój profil na Facebooku, jest tam wzmianka o polskim remake'u: http://www.facebook.com/pages/Sos-mi-vi ... 52?sk=wiki
Serial ma także swój profil na Facebooku, jest tam wzmianka o polskim remake'u: http://www.facebook.com/pages/Sos-mi-vi ... 52?sk=wiki
Śmieszna dzisiaj byla ta szarpanina Konstancji i Wiki
Artur w końcu uwierzył Monice, w ogóle podobaja mi się ich wspólne sceny. Wątek Kuba/Pola/Kacper dla mnie nieciekawy, ta Pola jest irytująca. I jestem ciekawy tego balu przebierańców.
Mam też nadzieję, że Artur za sprawą tej prowokacji Bernarda wróci na tor i będzie więcej scen wyścigów.
Mam też nadzieję, że Artur za sprawą tej prowokacji Bernarda wróci na tor i będzie więcej scen wyścigów.
Ten wątek z udawaną ciążą Konstancji jest taki w stylu telenoweli wenezuelskich:) Socha bardzo zabawnie odgrywa te sceny, jak niby źle się czuje itp ostatnio z Anetą
Na tym pokazie mody to tak myślałem, że wyniknie taka sytuacja - Monika wyszła na wybieg w sukni ślubnej, co było z kolei w stylu "Mody na sukces"
Jakos nie wciąga mnie ten wątek młodzieżowy Kacper/Kuba/Laura/Pola.
Jakos nie wciąga mnie ten wątek młodzieżowy Kacper/Kuba/Laura/Pola.
- Liason-fanka
Udawana ciaza to bardzo telenowelowy/soap operowy chwyt
Jestem ciekawa jak Konstancja z tego wybrnie... Zawsze mnie smieszylo, ze w tego typu watkach robia z facetow jakichs idiotow, ktorzy sa zbyt ciemni, zeby cokolwiek wiedziec albo w ogole sie niczym nie interesuja... Kazdy normalny facet oczekujacy na dziecko dokladnie wszystko wie i sprawdza i tak dalaj, a nie wierzy jak mu laska sciemnia, ze na przyklad u lekarza drukarka sie zepsula i nie mog zdjec z USG wydrukowac. Albo potem udaje, ze poronila czy cos... Najlatwiej to jest jak rzeczywiscie jest w ciazy, tyle ze z kims innym, hehe 
Watek mlodziezowy tez mnie zupelnie nie interesuje, zwlaszcza, ze Pola mnie doprowadza do bialej goraczki...
Watek mlodziezowy tez mnie zupelnie nie interesuje, zwlaszcza, ze Pola mnie doprowadza do bialej goraczki...
- Liason-fanka
Nie oglądałem "Brzyduli":) B@r coś nic nie piszesz o Beacie Kawce w roli Wandy?Liason-fanka pisze:No cos lubia Soche w tego typu rolach obsadzac, heheB@r pisze:Co ciekawe i śmieszne, Małgorzata Socha w BrzydUli, a raczej Violetta też udawała ciążę.
- Liason-fanka