Nowy codzienny serial telewizji polskiej, który swoją premierę miał dziś.
Oglądał ktoś, jak wrażenia?
Mnie pierwszy odcinek zachwycił. Przede wszystkim gra aktorska jak i postac Katarzyny Maciąg Relacje między jej bohaterką i mężem Igorem,którzy tkwią w małżeństwie bez miłości znakomicie przedstawionę i ich wypadek w czasie ostrej pełnej emocji kłótni tylko przypięczetowywuje sprawę. Jak zapowiadali producenci ten wypadek ma byc motorem napędzającym akcję serialu
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Strasznie mi się podobał pierwszy odcinek!
Zachwyciła mnie postac Olgi aktorka jest po prostu świetna! dawno nic mnie nie wciągnęło od pierwszego odcinka. Będę oglądał przynajmniej dla niej
ubolewam jednak nad tym, że nie ma czołówki
DaMiAn pisze:ubolewam jednak nad tym, że nie ma czołówki
No właśnie, z pierwszego odcinka widziałem tylko czołówkę, a właściwie jej brak. Chciałem zobaczyć czy może będzie czołówka podobna do czołówki Samego Życia, z wieloma bohaterami na tle Trójmiasta... A tu nic.
Ogólnie to nie mam niestety czasu na oglądanie nowych seriali, szczególnie codziennych.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.
Chyba tyle kasy poszło na wszystko inne, że brakło na czołówkę xD
Jest tylko melodia i ujęcie okolicy, w której zaczyna się kolejny odcinek...
Drugi odcinek nawet na plus. Michał podał Oldze sterydy zawierające coś, na co kobieta jest uczulona. Kłótnia Klary z siostrą też fajna, wyraźne postacie- takie lubię
Mnie zaintrygowal opis serialu, ale nie wiem czy bede miala czas ogladac. Juz za duzo sie tego narobilo kurcze, a to jeszcze serial codzienny, wiec moze byc kiepsko... Ale zobaczymy, od czasu do czasu chcialabym zerknac...
Czołówka wg mnie fajna i zachęca do oglądania. Moze kilka odcinków wpierszych będzie bez (jakby pilotowe) a potem jak wszyscy się pojawią to wprowadzą czołówkę.
Dla mnie ta czołówka jest strasznie kiczowata, wygląda jakby była zrobiona w 10 minut w Movie Makerze.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
W dzisiejszym (trzecim) odcinku była czołówka
właśnie ta, do której link dał Tkk_Bolly
trochę wygląda jakby była robiona kalkulatorem lub innym dziwnym wynalazkiem xD
PetroPythonie, tak, zastępuje "Samo Życie". Nie miałem jeszcze okazji oglądać serialu, bo w tym czasie oglądam co innego, ale czołówka zachęca do zerknięcia. Jest trochę inne, bardziej zbiorowe ujęcie bohaterów. Logo serialu mogłoby być jednak bardziej profesjonalne, czymś powinno się wyróżniać, a nie tylko prosty napis. To już nawet w latynoskich telenowelach jest bardziej pomysłowo. Piosenka mi się podoba. Ale czołówką nie można mierzyć całego serialu.
Szkoda Olgi Nie spodziewałem się, że umrze Ale dowiedzieliśmy się tuż przed jej śmiercią, że ma ona "zagubioną siostrę w Indiach"Myślę, że nie przypadkowo padła ta informacja i w roli siostry Olgi zobaczymy również K.Maciąg, bo szkoda aby serial stracił taką zdolną i znaną aktorkę
Reszta wątków dosyć nudna. Trochę irytujące i wręcz nienaturalne, że losy tych czterech rodzin przeplatają się w każdej dziedzinie życia... pracy, szkole, romansach,przyjaźni...
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie