A z tych tańczących na poważnie to najbardziej podobał mi się ten chłopak, co mówił że ma 4 czy 5 rodzeństwa.
Programy rozrywkowe
Obejrzałem sobie 1. odcinek Must Be The Music na Ipla.
Moje wrażenia:
Jury: Adam Sztaba, Łozowski, Ela Zapendowska jak najbardziej spoko. Kora faktycznie irytująca, za bardzo gwiazdorzy.
Najlepsze jej teksty z tego odcinka to "To jest obraza dla widza!" i oczywiście coś tam z "wypie***ać". Ogólnie jednak jury bardzo dobrze dobrane. Sto razy lepsze niż jury w nieudanym programie Polsatu "Tylko nas dwoje" (Doda, Karolak, Santor).
Najbardziej podobały mi się występy tego faceta pochodzącego z Filipin oraz chłopca z Wrocławia. Dość dużo osób przeszło. "A teraz bedziemy wywalać gnój" - to mnie naprawdę rozwaliło.
Czekam na kolejny odcinek.
Moje wrażenia:
Jury: Adam Sztaba, Łozowski, Ela Zapendowska jak najbardziej spoko. Kora faktycznie irytująca, za bardzo gwiazdorzy.
Najbardziej podobały mi się występy tego faceta pochodzącego z Filipin oraz chłopca z Wrocławia. Dość dużo osób przeszło. "A teraz bedziemy wywalać gnój" - to mnie naprawdę rozwaliło.
Czekam na kolejny odcinek.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
W MBTM totalnie rozwalił mnie ten koleś który śpiewał "Dżagę" Dody. Masakra...
Piosenka z gnojem też niezła. Jaki ona miała tytuł? "Różowa taczka"? 
Oryginalne wykonanie w linku poniżej:
http://www.youtube.com/watch?v=HYmOtKG2Tso
No ale wykonanie piosenki przez tę uczestniczkę rzeczywiście nie było najlepsze no i te flagi i jej strój i w ogóle całokształt tworzyło efekt w stylu "wieś się bawi" ( z całym szacunkiem dla mieszkańców wsi oczywiście ).
Ciekawy dialog tej pani z Łozowskim.
To nie disco polo. To piosenka Anny Jantar (lubię jej piosenki ) , mamy Natalii Kukulskiej.mailo pisze: ta kobieta co śpiewala disco-polo jakieś z tym gościem co machał flagamiOna w ogóle kiedyś w kiosku pracowała i kojarzę ją z widzenia
![]()
Oryginalne wykonanie w linku poniżej:
http://www.youtube.com/watch?v=HYmOtKG2Tso
No ale wykonanie piosenki przez tę uczestniczkę rzeczywiście nie było najlepsze no i te flagi i jej strój i w ogóle całokształt tworzyło efekt w stylu "wieś się bawi" ( z całym szacunkiem dla mieszkańców wsi oczywiście ).
Ciekawy dialog tej pani z Łozowskim.
Wg mnie Kora jest świetnym muzykiem, dla mnie jest gwiazdą. Jej uwagi były bardzo trafne. Podoba mi się jako jurorka. Ogólnie dobre to jury jest. A Adam i p. Ela są naj naj.Goku pisze: Kora mnie strasznie irytuje. Zachowuje się jak jakaś nieudana parodia z Szymona Majewskiego![]()
Ona teraz w moim mieście jest sławna
Ciekawy dialog tej pani z Łozowskim.![]()
.
Mnie też program wciągnął, będę kontynuował oglądanie.
Wczoraj najbardziej podobał mi się chłopak grający na skrzypcach, dziewczyna z Berlina (bardzo oryginalne wykonanie) oraz pan taksówkarz, który początkowo otrzymał 2xNIE od Eli i Kory, ale potem dzięki utworowi Queen się zrehabilitował i przeszedł dalej.
Z beznadziejnych występów zapadł mi w pamięć koleś od disco polo i ta jego lala. Rozwaliło mnie jak powiedział, że może zaśpiewać wszystko. Ta, na pewno.
Kora wczoraj znowu mocno pojechała. Ciekaw jestem co pokaże w kolejnych odcinkach.
Najbardziej podziwiam spokój Eli Zapendowskiej, która po prostu słucha wykonania, a nie wstaje, klaszcze, albo płacze jak niektórzy heh.
Wczoraj najbardziej podobał mi się chłopak grający na skrzypcach, dziewczyna z Berlina (bardzo oryginalne wykonanie) oraz pan taksówkarz, który początkowo otrzymał 2xNIE od Eli i Kory, ale potem dzięki utworowi Queen się zrehabilitował i przeszedł dalej.
Z beznadziejnych występów zapadł mi w pamięć koleś od disco polo i ta jego lala. Rozwaliło mnie jak powiedział, że może zaśpiewać wszystko. Ta, na pewno.
Kora wczoraj znowu mocno pojechała. Ciekaw jestem co pokaże w kolejnych odcinkach.
Najbardziej podziwiam spokój Eli Zapendowskiej, która po prostu słucha wykonania, a nie wstaje, klaszcze, albo płacze jak niektórzy heh.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Program fajny, ale Kora... przepraszam - 'Khoła' mnie dobija. Nie mogłem z tego jej tekstu: "Wyesz co? Po płostu, ya lubie yntelygnetnych ludzi, wyesz? A ty jesteś dhurniem, po płostu dhurniem."
Zarząd Polsatu powinien zabronić jej się odzywać, dopóki nie wyhoduje sobie chociaż jednego neuronu, bo tylko się babcia ośmiesza. Przy następnym botoksie mogliby jej wstrzyknąć go tyle, by unieruchomić szczękę
.
Jak dla mnie najlepsi byli: koleś wykonujący piosenkę Miki(o niebo lepszy niż oryginał, którego nie trawię
), ci od 'Warszafki', chłopak ze skrzypcami i taksówkarz
.
Zarząd Polsatu powinien zabronić jej się odzywać, dopóki nie wyhoduje sobie chociaż jednego neuronu, bo tylko się babcia ośmiesza. Przy następnym botoksie mogliby jej wstrzyknąć go tyle, by unieruchomić szczękę
Jak dla mnie najlepsi byli: koleś wykonujący piosenkę Miki(o niebo lepszy niż oryginał, którego nie trawię
- Adex-fan Brooke
Kora nie jest zła, tak zimna, szczera bitch, miała rację w przypadku tego kolesia, który ją w sumie obraził na wejściu mówiąc o muzyce rockowej lat '80. Świetna jurorka a Ci kolorowi byli żenujący ze swoim sposobem bycia, dobrze im powiedziała że niech wracają do Los Angeles. 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Wow.mailo pisze:
Ona teraz w moim mieście jest sławnaNapisali o niej nawet w gazecie lokalnej.
Tak, to imponujące, pod warunkiem że są to songi wyższych lotów niż np. "Różowa taczka".mailo pisze: Szczególnie podoba mi się to, że ludzie sami coś tworzą , komponują, dla mnie to niesamowite.
Drugi odcinek widziałam tylko we fragmentach, m. in. tego kola ze skrzypcami, ale mi się nie podobał. Takie kopiowanie Vanessy Mae. A ten niby techno podkład do "Piratów" do d...
Ten remix He's a Pirate robił DJ Tiesto i był na soundtracku z Dead Man's Chest. Mi się podobał najbardziej z całego OST 
Tkk_Bolly, jak tam Survivor? Oglądasz? Russell odpadł przez tą bandę głupków
Ale tymi łzami trochę poprawił swój wizerunek - widać jak kocha tą grę... Fajny też wywiad przeprowadził z nim Jeff Probst na swoim blogu.
Teraz z fioletowej drużyny kibicuję już tylko Stephanie
Tkk_Bolly, jak tam Survivor? Oglądasz? Russell odpadł przez tą bandę głupków
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
- dobrze
- celna riposta
Jak najbardziej oglądam. Moją faworytką jest Ashlea . Świetnie byłoby jakby Matt wrócił do gry i stworzyli jakiś silny sojusz, ale Kristy też bedzie szkoda, bo zrobiła się wyszczekanawiwi pisze: Tkk_Bolly, jak tam Survivor? Oglądasz? Russell odpadł przez tą bandę głupkówAle tymi łzami trochę poprawił swój wizerunek - widać jak kocha tą grę... Fajny też wywiad przeprowadził z nim Jeff Probst na swoim blogu.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
No mógłby, ale można o nim wiele złego powiedzieć, tylko nie to że nie jest lojalny co do ludzi ze swojego sojuszu
I to mi się w nim zawsze podobało + jego teksty i zabawne sceny
W tej edycji niestety długo nie pobył, ale w dwóch poprzednich wpłynął na historię Survivora. Chociaż jego łzy na koniec też pewnie przejdą do historii
Z żółtego plemienia też kibicuję Ashley. Polubiłam też Francescę i Kristinę, ale niestety odpadły. Wkurza mnie ten fanklub Boston Roba... Ślepaki robią wszystko tak jak on im zagra. Szkoda, że Russell nie trafił do tej drużyny, a Rob do Zapatery
Denerwuje mnie też Julie i te jej straszne zęby
Lepiej, żeby się tak nie uśmiechała i nie pokazywała tych kłów
Jak Matt wróci to będą go kreować na wielkiego bohatera, który zwyciężył wszystkie pojedynki na RI
Szkoda, że na razie same fajne osoby odpadły a zostają te najgorsze 
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- celna riposta
- dobrze
- celna riposta
Co sądzicie o wynikach castingów MBTM? Cieszę się, że do finału dostali się m.in. Hereos Get Remembered(zdecydowanie moi faworyci!), Rotten Bark, Hrabia, Noko i Red Lips, ale jestem zawiedziony, że nie przepuścili dalej zespołu Rust, a także Mai Koman
. Za to przepuścili ten durny, fałszujący zespół dzieciaków i jakąś żenadę gospel.
Ogólnie co do ostatniego castingowego odcinka MTBM to większość wykonawców/grup to była porażka. Nie mogłem uwierzyć, że dalej przeszła ta wieśniacka kapela, która była na początku odcinka, ale na szczęście potem już nie dostali się do tej 32-osobowej grupy finalistów. W sumie z tego odcinka podobali mi się w miarę jedynie ten facet, który grał na gitarze "Dziwny jest ten świat" oraz zespół Noko.
A, i zabiła mnie jeszcze ta babka z jej religijną "pieśnią".
Nie wiedziałem wcześniej, że później jeszcze będzie dodatkowa selekcja uczestników, chociaż czułem, że jurorzy przepuszczają zbyt dużo osób i to wiele razy wg mnie dostały się dalej nie te osoby co trzeba. To było takie trochę nie fair, bo niektórzy dostali złudną nadzieję...
Najbardziej utkwiły mi w pamięci występy Conrado Yaneza (ten od "What a Wonderful World"), chłopaka grającego na skrzypcach piosenkę z "Piratów z Karaibów", taksówkarza, faceta śpiewającego Elvisa, zespołu ENEJ i cieszę się, że oni przeszli dalej. Nie mam jakiegoś zdecydowanego faworyta. Na pewno jeszcze paru innych uczestników mi się podobało, ale ciężko mi sobie teraz przypomnieć i określić nazwę zespołu lub nazwisko.
No i fakt, niepotrzebnie przepuścili zespół tych dzieciaków dalej i ten gospel. Co do dzieci, to np. tej rudowłosej dziewczynce odmówili niby ze względu na młody wiek, jednak u innych dzieci już im to nie przeszkadzało przecież.
Nie wiedziałem wcześniej, że później jeszcze będzie dodatkowa selekcja uczestników, chociaż czułem, że jurorzy przepuszczają zbyt dużo osób i to wiele razy wg mnie dostały się dalej nie te osoby co trzeba. To było takie trochę nie fair, bo niektórzy dostali złudną nadzieję...
Najbardziej utkwiły mi w pamięci występy Conrado Yaneza (ten od "What a Wonderful World"), chłopaka grającego na skrzypcach piosenkę z "Piratów z Karaibów", taksówkarza, faceta śpiewającego Elvisa, zespołu ENEJ i cieszę się, że oni przeszli dalej. Nie mam jakiegoś zdecydowanego faworyta. Na pewno jeszcze paru innych uczestników mi się podobało, ale ciężko mi sobie teraz przypomnieć i określić nazwę zespołu lub nazwisko.
No i fakt, niepotrzebnie przepuścili zespół tych dzieciaków dalej i ten gospel. Co do dzieci, to np. tej rudowłosej dziewczynce odmówili niby ze względu na młody wiek, jednak u innych dzieci już im to nie przeszkadzało przecież.