X - Factor

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Joe pisze:A co z Zapendowską, będzie w jury? Kiedy dokładnie rozpocznie się emisja?
Zapendowska razem z Korą będą w jury muzycznego show Polsatu.

A emisja pierwszego odcinka X-Factor chyba jakoś w pierwszym tygodniu marca.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

B@r pisze:TVN nieźle promuje program. Start dopiero w marcu, a w internecie krążą już nagrania najlepszych uczestników. Do marca będę znał już wszystkie odcinki. :lol:
Codziennie przeglądam dziesiątki przeróżnych portali, wszelkieog typu i pierwszy raz teraz czytam o tym programie, w innej kategorii, niż kto zasiadzie w jury :lol:

TVP2 lepiej się promuje, kiczowatą czołówką i zaprezentowaniem się na TeleKamerach.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Goku pisze: poza tym że to Polsat, :.
:lol:

Ostatnio myślałem o tym , że w polskiej edycji X-Factor w jury zasiadają 3 a nie 4 osoby i wbrew pozorom ma to duże znaczenie. W dalszym etapie programu każda osoba z jury bieże pod opiekę 1 grupę uczestników i przeprowadza ich przygotowania do finału, zaprasza gwiazdy, które ich szkolą itp. W brytyjskiej edycji były takie grupy:

1-dziewczyny - 16–24 females ("Girls")
2-chłopaki - 16–24 males ("Boys")
3-osoby powyżej 25 roku życia (czyli tam znaleźli się wszyscy "starsi" bo w X-Factor nie było tam ograniczenia wiekowego) - Over 25s
4-zespoły, grupy - Groups

Ale w brytyjskiej edycji były 4 osoby w jury(np Simon Cowell, Louis Walsh, Dannii Minogue i Cheryl Cole) , a u nas 3 więc z 1 grupy będą musieli zrezygnować (?)
Damian

Post autor: Damian »

Jest chyba 4, bo Kuźniar, Mozil, Wojewódzki i Sablewska :)
chyba, że Kuźniar tylko jako prowadzący.
Awatar użytkownika
Damians

Jeszcze chyba tego nikt nie dodał, jury show Polsatu:
Obrazek

Ela świetnie wygląda :D
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Damians pisze:Jeszcze chyba tego nikt nie dodał, jury show Polsatu:
Obrazek

Dlaczego dajesz to tu?! To temat programu X-Factor!
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
mailo

B@r pisze:
Damians pisze:Jeszcze chyba tego nikt nie dodał, jury show Polsatu:
Obrazek

Dlaczego dajesz to tu?! To temat programu X-Factor!
Damians promuje konkurencję :lol:

DaMiAn - Kuźniar wlaśnie jest chyba prowadzącym. Nawet na zdjęciach z castingów widać, że są 3 osoby w jury. Może powstaną 3 całkiem inne grupy niż w UK? Mnie to po prostu interesuje bo ogladałem brytyjskie edycje i bardzo mi sie podobała ta "rywalizacja" między jurorami i ich grupami, a nie tylko między samymi uczestnikami.
Awatar użytkownika
Damians

Tak, Kuźniar jest prowadzącym.

B@r od początku w tym temacie dyskutujemy o tych wszystkich showach muzycznych, załóż osobne tematy, to będę komentował w osobnych :lol:
Goku

Post autor: Goku »

Mam straszny problem z polskim X-Factorem. Jeśli chodzi o uczestników to straszna mielizna, do tej pory nikt mnie niczym nie zaskoczył ani nie zachwycił. Pod tym względem "Must be the music" zdecydowanie wygrywa!

Za to jury w tym programie jest genialne! Uwielbiam całą trójkę, chociaż najlepszy jest Czesław, za każdym razem jak on coś mówi, to zwijam się ze śmiechu! ::loll::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Zgadzam się jury świetne, uczestnicy nic specjalnego, ten pierwszy dziś dał fajny popis swojego głosu a prowadzący Kuźniar mi się nie podoba w tej roli, ogólnie on jest jakiś irytujący.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tomala

Post autor: Tomala »

Ja jestem bardzo zaskoczony tym, że Kuźniar przynajmniej narazie nie robi żadnych aluzji politycznych, za co plus dla niego i plus za to, że ogólnie mało go pokazują. W ogóle jest taki nienaturalny. Wszyscy przywyknęli do niego jako dziennikarza informacyjnego, bardzo stronniczego, a tutaj jest taki miły i w ogóle...
Jury może być.
Uczestnicy tacy sobie, zdziwiłem się, że dzisiaj nie przeszła ta nauczycielka muzyki. To był materiał na gwiazdę. A za to przeszły te 3 irytujące siostry.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

No właśnie te 3 siostry były irytujące.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Goku

Post autor: Goku »

Moim zdaniem te siostry były ok. Przynajmniej mają jakiś pomysł na siebie.

A ta nauczycielka muzyki to była żenada. Tak jak powiedział Kuba - to było strasznie desperackie, szczególnie te jej ruchy... Jak chce się tak wyginać na scenie, to niech idzie pracować do klubu go-go, chociaż nie wiem, czy by ją przyjęli, bo jest za brzydka :P.

Nie wiem czemu wzięli do programu tą, która śpiewała "Crazy" Barkleya. Jak dla mnie to wykonanie było strasznie wymuszone i wyprane z jakichkolwiek emocji. Szczególnie jeśli porówna się je z wykonaniem Patrycji z "Mam Talent".
Tomala pisze:Ja jestem bardzo zaskoczony tym, że Kuźniar przynajmniej narazie nie robi żadnych aluzji politycznych
No błagam, bez przesady, przecież wiadomo było, że w programie rozrywkowym nie będzie mówił o polityce. :lol:

Swoją drogą, to moim zdaniem powinni wziąć tego pierwszego stąd - http://xfactor.plejada.pl/1230,20654,1, ... wideo.html

W końcu byłoby coś fajnego i oryginalnego, a nie samo popowe badziewie. Ten występ zdecydowanie podobał mi się najbardziej z całych dwóch odcinków, mimo że puścili tylko jego fragment :P.
Awatar użytkownika
mailo

Kuźniar jako prowadzący to jakby zniknął w tłumie tzn jakby go nie było to bym nie zauważył nawet. Jestem w szoku, ale tak samo jak Goku uważam, że MBTM jest lepszy przynajmniej jeśli chodzi o uczestników, którzy sami tworzą utwory i muzykę. W X-Factor dużym błędem dla mnie będzie połączenie grup: 1-dziewczyny - 16–24 females ("Girls") i
2-chłopaki - 16–24 males ("Boys") w jedną grupę!!! Przecież tych uczestników będzie na castingach najwięcej podczas gdy "Grup" i osób powyżej 25l. szukają "na siłę".
Tomala

Post autor: Tomala »

Goku pisze:No błagam, bez przesady, przecież wiadomo było, że w programie rozrywkowym nie będzie mówił o polityce.
Ja bym się wcale nie zdziwił. Jeszcze nie wiadomo jak będzie w programach na żywo...
ODPOWIEDZ