Gotowe na wszystko (Desperate Housewives)
- Adex-fan Brooke
Ten odcinek był lichy i przewidywalny (głównie ze względu na reklamę, która znowu wszystko zdradziła), szkoda też że nadal nie wydało się że Paul zabił Martę, dobrze że chociaż Beth poznała prawdę, Felicia okropnie ją potraktowała.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Desperatki powróciły. Cieszę się, że wreszcie pokazali nam Andrew i Alexa i jakoś rozbudowali im wątek, ale bez sensu, że tylko po to żeby Alex zostawił Andrew.
Wątek z jego alkoholizmem ciekawy i piękna scena z Bree, jak przyszła mu pomóc i on się jej wypłakał w ramię, że Alex go zostawił, że stracił męża oraz wcześniej śmieszne jak ona go zaciągnęła na AA i on jako Elvis zaczął najeżdżać na matkę
. Teraz pewnie już koniec tego wątku, a szkoda. Alex mógłby jednak wrócić do Andrew, albo najlepiej nie powinni się rozstawać. Pierwszy raz zobaczyliśmy chyba ich dom od środka.
Renee też była dobra z tym swoim przyjęciem.
Gaby praktycznie w tym odcinku była przy okazji Renee, ale może to i lepiej, bo jakby znowu miała majaczyć o Grace...
Dobrze, że Lynette podeszła Toma, który jest kochającym mężem i ojcem, ale nieudacznikiem biznesowym.
Paula mi się nawet na koniec szkoda zrobiło, gdy przyszedł do Susan. Odcinek nawet oceniam na plus. Może bez zachwytów, ale było ok. Przerwa się przydała. Niech teraz nerka Beth się przyjmie, bo nie zniosę już dłużej lamentującej Susan.
Renee też była dobra z tym swoim przyjęciem.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Adex-fan Brooke
A ja myślałem że Alex go już dawno zostawił po zdradzie, więc nawet zdziwiłem się że są nadal razem. Ja uwielbiam ten serial i będę go śledzić mimo wszystko, ale ten artykuł dobrze podsumowuje to co się obecnie dzieje z serialem i postaciami: http://www.popcorner.pl/popcorner/1,108 ... l#opinions ta seria kuleje, brak tajemnicy itp. miała tylko kilka dobrych odcinków jak np. z zamieszkami. Polubiłem jednak wreszcie Renee, chociaż nadal uważam że zapełnia lukę po Edie
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
sharkinator
Niestety uważam ten odcinek za słaby, z bólem serca stwierdzam, że jak dla mnie to najsłabszy odcinek sezonu. Praktycznie nic takiego się nie wydarzyło.
Uśmiech Felicii na końcu pokazał, że ona się nie zmieniła i pewnie wcale nie jest jej szkoda Beth i nie chce wcale pojednania z Paulem. On w tej serii wcale nie jest taką złą postacią, również mi się go szkoda zrobiło. Co do Andrew i Alexa to tylko taki zapychacz, ale obym się mylił i żeby to był poczatek nowego wątku dla Andrew. Tom i Linette byli dla mnie nudni. Z kolei Renee była dość śmieszna z tą imprezką.
Ogólnie oceniam 3/6 Brakowało dla mnie śmiesznych sytuacji.
Uśmiech Felicii na końcu pokazał, że ona się nie zmieniła i pewnie wcale nie jest jej szkoda Beth i nie chce wcale pojednania z Paulem. On w tej serii wcale nie jest taką złą postacią, również mi się go szkoda zrobiło. Co do Andrew i Alexa to tylko taki zapychacz, ale obym się mylił i żeby to był poczatek nowego wątku dla Andrew. Tom i Linette byli dla mnie nudni. Z kolei Renee była dość śmieszna z tą imprezką.
Ogólnie oceniam 3/6 Brakowało dla mnie śmiesznych sytuacji.
-
Gabra-Sheila
Też oglądam serię na bieżąco
Brakuje mi intryg, zagadek, seria 6 była świetna,a znienawidzony przeze mnie Paul Young tu niewiele pomógł
Adex-dokładnie! Odcinek z zamieszkami był genialny, nie mogłam się pozbierać po nim chyba przez godzinę
W ostatnim odcinku przestraszyłam się też Toma,który był od dawna moją ulubioną postacią, cóż ...w tej serii namieszali i Tom zmienił się.
Vanessa Williams jest cudowna!!!
Uwielbiałam ją w Ugly Betty, kocham i tu
Najbardziej śmieszą mnie jej sceny z dziećmi
. Jest rewelacyjna : ).
Czekam z niecierpliwością na następny odcinek!
W ostatnim odcinku przestraszyłam się też Toma,który był od dawna moją ulubioną postacią, cóż ...w tej serii namieszali i Tom zmienił się.
Vanessa Williams jest cudowna!!!
Czekam z niecierpliwością na następny odcinek!
-
sharkinator
Właśnie obejrzałem 7x18 i uważam, że po słabym odcinku 7x17 ten był świetny.
Bardzo ciekawie poprowadzono wątek Andrew, fajnie się zaczął, dobrze rozwijał i zaskoczył mnie na końcu bo już się bałem, że to koniec tej historii. A tu zonk, bo Carlos nie wybaczy Bree. Problem będzie miała Gaby, bo będzie musiała wybierać.
Drugi rewelacyjny wątek to Felicia i Paul. Nigdy nie ufałem Felicii, ale perfekcyjnie rozegrali to między sobą. Szykuje się bardzo ciekawe starcie ostateczne. Paul chce spokoju, on sie naprawdę zmienił. Ale Felicia to diabeł wcielony.
Dzieje Linette i Toma to obecnie największa nuda. Ale pośmiałem się dzięki jej scenom z Renee. Świetne docinki.
Z kolei wątek Susan to taka zapchajdziura, nie wiadomo skąd się wziął i był mało realistyczny. Ale mi się podobało.
Ocena 8,5/10
Bardzo ciekawie poprowadzono wątek Andrew, fajnie się zaczął, dobrze rozwijał i zaskoczył mnie na końcu bo już się bałem, że to koniec tej historii. A tu zonk, bo Carlos nie wybaczy Bree. Problem będzie miała Gaby, bo będzie musiała wybierać.
Drugi rewelacyjny wątek to Felicia i Paul. Nigdy nie ufałem Felicii, ale perfekcyjnie rozegrali to między sobą. Szykuje się bardzo ciekawe starcie ostateczne. Paul chce spokoju, on sie naprawdę zmienił. Ale Felicia to diabeł wcielony.
Dzieje Linette i Toma to obecnie największa nuda. Ale pośmiałem się dzięki jej scenom z Renee. Świetne docinki.
Z kolei wątek Susan to taka zapchajdziura, nie wiadomo skąd się wziął i był mało realistyczny. Ale mi się podobało.
Ocena 8,5/10
- kimberly1990
A mnie właśnie najbardziej podobał się wątek Toma i Lynette w tym odcinku
No i te sceny z Renee w tym butiku były super
Faktycznie wątek Susan mało ciekawy, za to Bree i Gaby będą miały teraz ciężki orzech do zgryzienia
Fajnie w ogóle, że odkopali ten wątek ze śmiercią matki Carlosa, do której przycyznił się Andrew
Bardzo lubię postać Andrew i cieszę się, że nadal się pojawia
Jakoś Paul vs Felicia mało mnie interesuje
Ogólnie uważam, że w tym sezonie brak jest tej tajemnicy - zagadki do rozwikłania, która byłą w każdej poprzedniej serii
No i te sceny z Renee w tym butiku były super
Faktycznie wątek Susan mało ciekawy, za to Bree i Gaby będą miały teraz ciężki orzech do zgryzienia
Jakoś Paul vs Felicia mało mnie interesuje
Ogólnie uważam, że w tym sezonie brak jest tej tajemnicy - zagadki do rozwikłania, która byłą w każdej poprzedniej serii
- Adex-fan Brooke
No właśnie, przyzywyczailiśmy się do tajemnic i dziwnie gdy ich brak, jedynie tajemnica co jeszcze wykombinuje Felicia, zdaje się że aktorka wreszcie nie gra w peruce tylko w swoich włosach, natomiast Susan ma chyba doczepione włosy bo aktorka skracała. Również mnie cieszy że pojawia się Andrew i że tak się poprawił na lepsze, teraz jest bardzo fajny. Bree też mi się podoba w scenach z nim a nie jak się z młodszym seksuje. Co do Lynette i Toma to razi mnie ich bogactwo nagłe bo to zawsze była borykająca się z finansami rodzina i w zasadzie powinno tak zostać bo to mało realne się wydaje że nagle Tom taki doceniany, jednak śmieszne było jak Renee podsumowywała Lynette, ona ma coraz lepsze teksty. Tak myślałem że kolega Susan umrze, ale fart Susan to było jakieś przegięcie przecież ona zawsze była pechowiec. A co do matki Carlosa - chciałbym aby wydało się że umarła to jednak w wyniku upadku ze schodów gdy biegła powiedzieć o zdradzie Gaby a nie po potrąceniu, kto wie może się to jakoś wyda.
-
sharkinator
7.19
Mi się podobał odcinek, był dosyć śmieszny, cieszę się że powróciła Karen, którą Felicia będzie zapewne manipulować. Sceny z fantazjującą Susan całkiem OK, ale za to nie podobały mi się sceny z Linette. Ogólnie to jest ona teraz bardzo nudna. A Renee? Niestety postać została całkowicie zmarnowana, tylko się kilka razy pokazała na ekranie nie wnosząc kompletnie nic. Końcówka była dobra, Gabi wybrała Bree. Carlos mimo wszystko się opamięta i zrezygnuje z ultimatum.
Mi się podobał odcinek, był dosyć śmieszny, cieszę się że powróciła Karen, którą Felicia będzie zapewne manipulować. Sceny z fantazjującą Susan całkiem OK, ale za to nie podobały mi się sceny z Linette. Ogólnie to jest ona teraz bardzo nudna. A Renee? Niestety postać została całkowicie zmarnowana, tylko się kilka razy pokazała na ekranie nie wnosząc kompletnie nic. Końcówka była dobra, Gabi wybrała Bree. Carlos mimo wszystko się opamięta i zrezygnuje z ultimatum.
- kimberly1990
- Sexi Ricky
Jestem bardzo zdziwiony tym, że czytając wasze wcześniejsze posty na tym forum bądź innych zniechęciłem się do obejrzenia 7 sezonu serialu
Jednak po obejrzeniu 5 odcinków stwierdzam, że jest bardzo dobry. Być może nie aż tak fascynujący jak pierwszy sezon, trzeci czy szósty. Jednak wg mnie nadal trzyma poziom
Wg mnie najgorszy był piąty.
Zastanawia mnie tylko jedna rzecz czy w tej serii także będzie odcinek, który jest już cosezonową tradycją (zapoczątkowaną w 3). Mianowicie mam na myśli epizody: 3Bang czy Something's coming. Liczę na to, że nie zostanę rozczarowany i tym razem ujrzę odcinek tego typu. Odpiszcie.
Zastanawia mnie tylko jedna rzecz czy w tej serii także będzie odcinek, który jest już cosezonową tradycją (zapoczątkowaną w 3). Mianowicie mam na myśli epizody: 3Bang czy Something's coming. Liczę na to, że nie zostanę rozczarowany i tym razem ujrzę odcinek tego typu. Odpiszcie.
- Adex-fan Brooke
-
sharkinator
- Sexi Ricky
Obejrzałem wreszcie 10 odcinek 7 sezonu. Przyznam, że podobał mi się dużo bardziej niż ten katastroficzny z samolotem (6 seria).
Co prawda akcja rozwinęła się dopiero pod koniec epizodu, ale warto było czekać
Akcję zbiorowe są świetne. Pokazują, że największe zagrożenie dla ludzi nie stanowi pożar, tornado czy też potencjalny morderca lecz oni sami. Wszystkiemu towarzyszyła świetna muzyka dzięki czemu odcinek zrobił na mnie jeszcze większe wrażenie. Nie wiem dlaczego, ale popłakałem się
Paul to diabeł wcielony. Jego zemsta polega na dobrej taktyce
Wiedziałem, że ktoś w końcu nie wytrzyma i ujarzmi bestię. Pytanie tylko: kto?
Odcinek zdecydowanie najlepszy z tego sezonu. Ogólnie to bardzo się dziwię, dlaczego tak strasznie narzekacie
Jak dla mnie wątki są ciekawie prowadzone i nadal są komiczne sytuacje(chociaż jest ich o wiele mniej).
Co prawda akcja rozwinęła się dopiero pod koniec epizodu, ale warto było czekać
Paul to diabeł wcielony. Jego zemsta polega na dobrej taktyce
Odcinek zdecydowanie najlepszy z tego sezonu. Ogólnie to bardzo się dziwię, dlaczego tak strasznie narzekacie
- Adex-fan Brooke
No właśnie ja też się dziwię a chyba nie trzeba na biało jako spoiler oznaczać tego odcinka bo na Foc Life już byłSexi Ricky pisze:gólnie to bardzo się dziwię, dlaczego tak strasznie narzekacie