Moim zdaniem wyglada obleśnie, styliści się nie popisują ostatnimi czasy. Ma wygląd obłąkanego bezdomnego.Skisły pisze:Nawet fajnie wygląda w długich włosachAdex-fan Brooke pisze:Nick teraz jakieś długie włosy ma, o dziwo nie wygląda zbyt staro w tym image'u.
Bieżące odcinki "Mody na sukces"
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
- Adex-fan Brooke
Jestem fanem Jacka, poznał się na Taylor i Brooke
Plus też dla Taylor że to zrozumiała i dla Brooke że ma takie dobre serce otwarte dla Jacka. Scena z Bridget i Owenem trochę taka zapchajdziura, ale dość zabawne że go oblała.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Dawidek
- Administrator
Z mieszanymi uczuciami przyjąłem pomysł eksperymentu Ricka. Taylor sie faktycznie męczyła z powodu dziecka, ale skoro walczyła o nie to powinna próbować,szukać rozwiązania a nie poddawać się tylko z tego powodu, że Jack nie chce jej zaakceptować. Rozumiem jej powód, że chce dla chłopca jak najlepiej ale mimo wszystko na dzień dzisiejszy sądzę, że źle zrobiła. Źle też zrobiła Brooke, ochoczo zgadzając się na ten pomysł. Czy ona wszystko przemyślała. Miłość do dziecka to jedno, ale powinna
się tez zastanowić nad skutkami tej decyzji, tym bardziej, że nie przedyskutowała tego z Ridge'm, który krzywo patrzy na Nicka i wszystko co z nim związane. Stawia go przed faktem dokonanym.
Akcja z wyrzucaniem Donny trochę zabawna i zarazem żałosna. Thorne i Stephanie są beznadziejni. Szczególnie ona chce mieć nad wszystkim kontrolę. Odniosłem wrażenie, że Eric chciał wczoraj zaprotestować, ale nie miał siły. To on powinien zdecydować czy chce być z Donną czy nie. Na jego miejscu zastanowiłbym sie nad rozwodem.
Fajnie to wyglądało, jak Bridget oblała Owenowi. Należało mu się.
się tez zastanowić nad skutkami tej decyzji, tym bardziej, że nie przedyskutowała tego z Ridge'm, który krzywo patrzy na Nicka i wszystko co z nim związane. Stawia go przed faktem dokonanym.
Akcja z wyrzucaniem Donny trochę zabawna i zarazem żałosna. Thorne i Stephanie są beznadziejni. Szczególnie ona chce mieć nad wszystkim kontrolę. Odniosłem wrażenie, że Eric chciał wczoraj zaprotestować, ale nie miał siły. To on powinien zdecydować czy chce być z Donną czy nie. Na jego miejscu zastanowiłbym sie nad rozwodem.
Fajnie to wyglądało, jak Bridget oblała Owenowi. Należało mu się.
- Adex-fan Brooke
To jest naciągana sytuacja, ale Taylor to zła matka skoro nie umie pokonać tej przeszkody, Eryk sobie dał radę i zaakceptował Ridge'a jako syna wroga, Bridget zaakceptowała Hope jako siostrę a nawet Stephanie polubiła dzieci Brooke a Sally traktowała Ally jak wnuczkę. Taylor się do nich wszystkich nie umywa, jest gorsza od Brooke na każdym poziomie i ciągle z nią we wszystkim przegrywa jak sama przyznała a teraz zgubiła ją własna nienawiść i uprzedzenie, dlatego plus że już nie będzie męczyć dalej dziecka i odda go osobie, która kocha je bezwarunkowo bez znaczenia kim jest druga matka.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
Już zapomniałem że w noc kiedy Taylor pozbyła się Jacka już fantazjowała aby to sprawiło konflikt między Ridge'm i Brooke bo jak widać Taylor nadal ma na niego chętkę! To aż niesamowite że świadomie czy podświadomie wyrzekła się syna dla nadziei że odzyska Ridge'a w wyniku ciągu wydarzeń, ale pudło znowu przegrała bo Ridge zgodził się z wielkiej miłości do Brooke, brawo też dla Brooke jak powiedziała Ridge'owi jak docenia to co budowali, ale że dzieci są dla niej najważniejsze. Widać że po kilku błędach z przeszłości Brooke bardzo dojrzała i ma bardzo dobre serce, podświadomie/świadomie od początku kocha to dziecko a Taylor już ujawniła swoje ukryte motywy działania, fajnie że to dziecko się na niej poznało. Natomiast Katie i Nick jednak zbyt się pospieszyli, to niesmaczne zważywszy na Bridget. Natomiast umowa jako zabezpieczenie dla Brooke to świetny pomysł, ogólnie brawa dla Ridge'a wreszcie stał się fajny.
- fandantego
Dzisiejsze odcinki były mega nudne ;/ Non stop prawie leżeli w łóżku, mizdrzyli się do siebie i rozmawiali o miłości i małym Jacku... Nuda... Jedynie scena, kiedy Taylor nachodzą myśli o przeszłości jej i Ridge'a były ciekawe 
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Dokładnie. Dzisiaj były takie "łóżkowe" odcinki.fandantego pisze:Dzisiejsze odcinki były mega nudne ;/ Non stop prawie leżeli w łóżku, mizdrzyli się do siebie i rozmawiali o miłości i małym Jacku... Nuda... J
Nick jak zwykle jest szybki - nie mógł sobie odmówić "numerku" z Katie, chociaż tak wcześniej zabiegał o kolejną szansę Bridget.
Dodam jeszcze, że wkurza mnie obecnie zarówno Nick jak i Ridge. Jeden drugiego non stop krytykuje, tak naprawdę obaj sobą siebie warci.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
-
Dawidek
- Administrator
Całkowicie się zgadzam, Nick i Ridge są siebie warci. I są hipokrytami.
Nie znam się na pediatrii i psychologii dziecięcej, ale mam wrażenie, że Taylor szuka rozwiązania nie tam gdzie powinna. Ona się poddała. Szacunek dla Ridge'a, że się zgodził się opiekować Jackiem, wiadomo, że dla niego ta sprawa nie jest łatwa.
Nie dziwią mnie wspomnienia i marzenia Doc by wrócić do Ridge'a, ona go przecież kochała przez lata.
Na Nicka i Katie nie mogę już patrzeć! A jeszcze ona chce się zajmować Jackiem. Chłopiec ma powodzenie.
Nie znam się na pediatrii i psychologii dziecięcej, ale mam wrażenie, że Taylor szuka rozwiązania nie tam gdzie powinna. Ona się poddała. Szacunek dla Ridge'a, że się zgodził się opiekować Jackiem, wiadomo, że dla niego ta sprawa nie jest łatwa.
Nie dziwią mnie wspomnienia i marzenia Doc by wrócić do Ridge'a, ona go przecież kochała przez lata.
Na Nicka i Katie nie mogę już patrzeć! A jeszcze ona chce się zajmować Jackiem. Chłopiec ma powodzenie.
- fandantego
Teoretycznie dziecko może "nie wyczuwać" w Taylor matki. Dzieci wyczuwają swoje biologiczne matki chociażby po zapachu mleka. Najpierw Tay tak walczyła o Jacka, a teraz co? Dziecko płacze i do widzenia? Kompletnie nie rozsądne... Ale może to i dobrze, że teraz zrezygnowała z opieki na rzecz Brooke, niż gdyby zrobiła to za rok czy za dwa, albo co gorsza wychowywała Jacka w poczuciu, że jest cząstką kobiety, której nienawidzi... 
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
-
Dawidek
- Administrator
Eric tak szybko dochodzi do siebie, przecież on 2 miesiące był w śpiączce.
Kolejne cudowne wyzdrowienie.
Dobrze, że zdecydował się na rozmowę z Donną, jestem ciekaw co postanowi, wygląda na to, że to będzie jego samodzielna decyzja, a nie pod wpływem którejś kobiety.
Ridge chyba jest zazdrosny o swoją Brooke, skoro tak boi się o nią. Fajnie wyglądały dzisiejsze oświadczyny.
Ridge chyba jest zazdrosny o swoją Brooke, skoro tak boi się o nią. Fajnie wyglądały dzisiejsze oświadczyny.
- Adex-fan Brooke
Nikt nie komentuje akcji jaką zakończył się piątkowy odcinek? Nic nie zapowiadało że nagle Pamela wkroczy, dość fajna akcja, ucierpiał jednak Marcus zamiast Donny.
Czekałem na powrót Pam, bo wiedziałem, że to nie mogło sie tak zwyczajnie skończyć
Cieszę się, że nasza kochana Pam znów wkroczyła do akcji i liczę na jej kolejne zasadzki na Donnę
Warto też napisać o tym, że Katie straciła dziecko Nicka
Wiem, że ta emotka nie jest na miejscu, ale cieszę się z tego. Uważam, że Katie nie zasługuje na to bycie matką dziecka, przez które rozpadło się małżeństwo Bridget i Nicka
Cieszę się, że nasza kochana Pam znów wkroczyła do akcji i liczę na jej kolejne zasadzki na Donnę
Warto też napisać o tym, że Katie straciła dziecko Nicka
Wiem, że ta emotka nie jest na miejscu, ale cieszę się z tego. Uważam, że Katie nie zasługuje na to bycie matką dziecka, przez które rozpadło się małżeństwo Bridget i Nicka