Pierwsza miłość

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Ogląda ktoś PM jeszcze? Bo ja cały czas. :P

Pojawiły się nowe, fajne wątki ostatnio.

Mariusz - dawno niewidziany brat Pawła ma białaczkę. :shock: Zapowiada się ciekawy wątek.
Artur po latach odnalazł córkę - Stasię w Danii. Również ciekawe co dalej w tym wątku. W dodatku jeszcze zapowiada się na romans Artura i Izabeli. :P
Marysia siedzi ciągle w tych Niemczech i pokazują ją raz na pięć odcinków, albo i rzadziej, a sceny z Anką i Pawłem są takie irytujące.
Podoba mi się postać Radka - nowego współlokatora Sabiny i Miksera. :) Tyle że ten aktor już kiedyś grał w PM inną postać - Jakuba, młodego narkomana, którego sprawą zajmował się Kuba - zmarły chłopak Kingi. :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Mandy

Post autor: Mandy »

Ja oglądam... postać Radka, wiedziałam, że coś będzie nie tak.. ale szkoda, że tak szybko się to zakończyło.. bo było właśnie ciekawe...

Paweł i Anka - cóż, Anka to trochę taka kobieta z charakterem, nawet i pasuje do Pawła... ale chyba się przyzwyczaiłam do Marysi i wolałabym aby byli razem. Tym bardziej, że jest w ciąży :P chociaż.. z drugiej strony... ten szef Marysi.. nawet pasują do siebie : )

Jestem ciekawa czy Artur powie Berenice o pocałunku z Izabelą. Tak w ogóle to Berenika nie pasuje do Artura - Izabela już tak :D

Hmm... czy Bartek nie ma jakiegoś... innego głosu? Mutację przechodzi? :P albo chory, heh... ale, ale.. ma konkurencję :>

I tak najbardziej lubię... Śmiałka! :D
Well, I die just a little bit...
My love for You is something I can't hide and I...
... cry just a little bit...
Cry...
Awatar użytkownika
DeaconFan

Mandy pisze:Ja oglądam... postać Radka, wiedziałam, że coś będzie nie tak.. ale szkoda, że tak szybko się to zakończyło.. bo było właśnie ciekawe...
Jeśli chcesz wiedzieć to mogę zdradzić, że... Radek i jego kolega - Dragon jeszcze wrócą i to jeszcze nie koniec tego wątku. :wink:
Co do Anki to wkurzało mnie jak mówiła Kindze, że Paweł nie powinien dowiedzieć się, że będzie miał dziecko, bo by tylko cierpiał. Nie rozumiem tego. :roll: Anka powinna zdawać sobie sprawę, że jest dla Pawła tylko namiastką Marysi. Paweł nawet się nie wahał przespać z Majką kiedy był przecież w związku z Anką. :roll: Wg mnie Paweł powinien dowiedzieć się o ciąży. A jak się dowie, że Anka wiedziała o tym i mu nie powiedziała to może jej tego nie wybaczyć.

Śmieszne sceny ostatnio były z bezczelnie zachowującym się Henrykiem - mężem Renaty. Dobre było jak Grzegorz sprzedał mu kopa. :lol:

Fajnie, że w Wadlewie pojawiła się konkurencja dla Bartka. :)

Co do Artura i Bereniki to ja lubię tę parę. Izabeli nie trawiłem jak chciała zniszczyć Artura, ale teraz zmieniła o nim zdanie i zacząłem darzyć ją sympatią. Nawet mi się podobał ten niespodziewany pocałunek w Danii. Zobaczymy co z tego wyniknie. :wink:
sharkinator

Post autor: sharkinator »

Teraz Walduś z Kiepskich dołącza do obsady :mrgreen:
Awatar użytkownika
DeaconFan

sharkinator pisze:Teraz Walduś z Kiepskich dołącza do obsady :mrgreen:
Co takiego? Możesz to jakoś rozwinąć? :P :)
Byłoby zarąbiście. :D
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
sharkinator

Post autor: sharkinator »

Natknąłem się na to info na onecie.
Tu masz link -> http://film.onet.pl/fotoreportaze/barto ... oto9141783
Awatar użytkownika
DeaconFan

Dzięki. :wink:

To Walduś chyba będzie jakiś gangsta. :D Czytałem, że będzie grał jakiegoś podejrzanego biznesmena, który wciągnie Miksera w jakieś ciemne interesy chyba. I że będzie stale nosił przy sobie broń. 8) Fajnie się zapowiada.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Zmarł Andrzej Piszczatowski, znany przede wszystkim z serialu "Pierwsza Miłość", gdzie niemal od początku serialu wcielał się w rolę ojca Artura - wpływowego biznesmena Piotra Kulczyckiego. :(
Postać Piotra także została uśmiercona, ale jeszcze przed śmiercią aktora.

Tutaj info: http://www.fakt.pl/Zmarl-aktor-quot-Pie ... 673,1.html
Awatar użytkownika
DeaconFan

Kolejna smutna wiadomość dla fanów PM:

Krystyna Dmochowska (Helena Łazankowa) zmarła 15 maja po długiej i ciężkiej chorobie: :(

http://www.tvn24.pl/0,1703284,0,1,nie-z ... omosc.html
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Aktor grający Wiktora popełnił samobójstwo :shock: :arrow: http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... jstwo.html
Awatar użytkownika
DeaconFan

Tak, pisałem o tym w SB.
Szokujące. Oprócz tego, że znałem go z roli Wiktora to jeszcze ponadto utkwił mi w pamięci jako psychopata Sumar w "Ekstradycji", Sieradzki w "Fali Zbrodni", czy też Basior w "Dzikim". No i grał też w "M jak Miłość". Ogólnie znany aktor i naprawdę szkoda, że zdecydował się na taki krok.

Ciekawe czy Wiktor zostanie uśmiercony w PM, czy może zniknie po prostu jak niektórzy bohaterowie (np. Antoni i Natalia). :roll:
Tomala

Post autor: Tomala »

Naprawdę szokujące, że ten aktor popełnił samobójstwo, chociaż w sumie miał w sobie coś takiego mrocznego i często dostawał takie role. Ciekawe dlaczego to zrobił...
Awatar użytkownika
Omar

Post autor: Omar »

Szkoda człowieka...

Oświećcie mnie, kim jest grana przez niego postać? Albo mam jakieś zaćmienie, albo on nie pojawiała się ona co najmniej przez ostatni rok...
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Grał Wiktora - męża Marioli, ojca Mariusza :wink:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Omar pisze:Albo mam jakieś zaćmienie, albo on nie pojawiała się ona co najmniej przez ostatni rok...
Faktycznie, od dłuższego czasu się nie pojawiał już. Ostatnio był jednak kilka razy gościnnie w scenach w szpitalu, jak on, Mariola i Karolina przyszli odwiedzić Mariusza.
Właściwie Wiktor to był ojczym Mariusza i Pawła, a ojcem biologicznym był dla ich przyrodniej siostry - Karoliny.
ODPOWIEDZ