Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Goku

Post autor: Goku »

Oglądam właśnie dzisiejsze "Must Be The Music" i chyba po tym odcinku zrezygnuję z dalszego oglądania, a występy moich faworytów obejrzę później na facebooku. Wraz z odcinkami live pojawiła się tandeta. Widać, że to Polsat i to wszystko wygląda teraz jak jakiś słaby festiwal w stylu Top Trendy. Nie wspominając już o tym, że prowadzący drze się do mikrofonu. Nie stać ich na profesjonalne nagłośnienie? :roll:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

A mi się podobała cała ta oprawa show na żywo. :wink: W ogóle jak dla mnie bardzo emocjonujący był dzisiejszy odcinek.

Cieszę się bardzo, bo przeszli dalej moi faworyci z tego odcinka, czyli Tomek Dolski i Conrado Yanez. :D Ich występy najbardziej mi się podobały. Oprócz tego wyróżniłbym też Red Lips (szczególnie tutaj na wokalistkę trzeba zwrócić uwagę :P ), PodobaMiSię i Sebastiana Rutkowskiego (chłopak ma talent, ale faktycznie niewłaściwe piosenki sobie wybiera :roll: ).
Awatar użytkownika
fandantego

Post autor: fandantego »

Oglądałem wczorajszy odcinek MBTM - castingi również, ale nie wszystkie. Do tego całego show nie pasuje mi Łozo i Paulina Sykut. Kora była jakaś stremowana w ostatnim odcinku, może przestraszyła się, że ją wygwizdają? Studio bardzo podobne do studia X Factor. Ale dosyć ciekawy i dobrze zrobiony program (Jak na Polsat).
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Paulina Sykut jest srasznie sztuczna:/ Jakoś takie wszytko ma wymuszone.
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

mailo pisze:Paulina Sykut jest srasznie sztuczna:/ Jakoś takie wszytko ma wymuszone.
Mega sztuczna :roll: Chwilami nie wytrzymywałam już i wyciszałam głos :P . Nie jest dobrą prowadzącą. Jak Kazadi z YCD :lol:
Conrado- owacje na stojąco!!! :) Należą się mu,bo wzruszył mnie,a mało komu to się udaje ::jezyk:: ;D Dla mnie kandydat nr 1 do wygrania :D
Podobali mi się też Podobamisię, a Tomek Dolski trochę mniej. ,,Piratami" oczarował,ale Lacrimosa to dla mnie trochę za mało na półfinał.. :| P.S.przypomnieli mi się bracia Legun z Mam Talent ::jezyk::
Goku

Racja, Sykut jest okropna. Miałem nie oglądać, ale skoro w "X Factorze" nie mam już komu kibicować, to przemęczę chociaż tą edycję MBTM do końca. Dzisiaj przed programem trzymałem kciuki za zespoły Heroes Get Remembered i Hrabia. Ci pierwsi byli rewelacyjni i wkurzę się jeśli nie przejdą do finału! :: bow :: Zespół Hrabia niestety bardzo mnie zawiódł, Warszafka była dużo lepsza, to było słabe. Genialna była znowu Olivia! Najgorsze były te pseudopunkowe dzieciaki. Gospel w ogóle nie skomentuję, bo nienawidzę czegoś takiego.

[EDIT]

Nie wierzę! Po prostu nie wierzę! Do finału dostały się te okropne bachory(naprawdę, życzę im jak najgorzej! :evil: ) i jakiś grajek. A dzika karta jest tylko jedna... Mam nadzieję, że dostaną ją Heroesi! :roll:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Też jestem zły, że przeszły te dzieciaki z "Little Beaver", chociaż obstawiałem, że przejdą, bo wiadomo... to dzieci. Chociaż przyznam, że ten ich występ mi się bardziej podobał od castingowego. No, ale to nic co by mnie jakoś bardzo zachwyciło. Byli ludzie dużo od nich lepsi jak np. Olivia Livki, która wg mnie nawet lepiej się zaprezentowała dzisiaj niż na castingu. Poza tym kibicowałem też Piotrowi Resteckiemu (nie nazwałbym go zwykłym grajkiem) oraz Krystianowi Maliszewskiemu (interesująca postać trzeba przyznać). Inni wykonawcy/zespoły poza Rafałem Radomskim i chórem gospel też byli świetni. :wink:
Ogólnie to wciąż bardziej niż innym kibicuję finalistom z pierwszego odcinka na żywo, czyli Tomkowi Dolskiemu i Conrado. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
DeaconFan

Cieszę się, że z trzeciego półfinału przeszli dalej Noko i Enej. Kibicowałem tym zespołom, szczególnie Enej. :wink: Podobali mi się też w tym odcinku Marcin Diling, Paweł Myszczyszyn (taksówkarz, fajnie wymyślił z tą nagłą zmianą repertuaru :) ) oraz Boogie Boys. :wink:

Ta rudowłosa dziewczynka, która zaśpiewała "Ewakuację" Farny moim zdaniem za bardzo wykrzyczała tę piosenkę, wolę oryginalne wykonanie. Szkoda trochę tej małej, że jej nie przepuścili do półfinałów. No, ale dostała tak jakby nagrodę pocieszenia...
Nie rozumiem tego szału, który zapanował na tę "Różową taczkę". Jak pierwszy raz to usłyszałem to przyznaję było to śmieszne. No, ale bez przesady. :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Goku

DeaconFan pisze:Nie rozumiem tego szału, który zapanował na tę "Różową taczkę". Jak pierwszy raz to usłyszałem to przyznaję było to śmieszne. No, ale bez przesady. :roll:
To taki utwór na poziomie Polsatu, mógłby z powodzeniem promować tą stację :lol:.
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

,,Kupię kłeszyk i kopaczkę i różową taaaaaaczkę" :mrgreen:
Awatar użytkownika
DeaconFan

No i jestem zadowolony po ostatnim półfinałowym odcinku. :wink: Przeszli moi faworyci z tego odcinka, czyli Marcin Czyżewski i Rotten Bark. Bardzo mi się podobały ich występy. Obawiałem się, że może przejść ten chłopczyk. Dobrze że tak się nie stało. Poza tym ciekawie też wypadł freak Tomek Cebo, ale byli lepsi. :P
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

[center]Obrazek
[/center]
"Jesienią w TVP 2 pojawi się talent-show “The Voice of Poland”, w którym poszukiwany będzie najlepiej śpiewający wokalista. Program nadawany będzie w soboty, konkurując z widowiskami TVN i Polsatu.

Przygotowania do produkcji polskiej wersji programu trwają już od kilku tygodni. Poszukiwania uczestników ruszą w połowie lipca br. i prowadzone będą w internecie, gdzie każdy będzie mógł zgłosić się poprzez specjalną aplikację oceniającą głos. Równolegle producent show - firma Rochstar - szukać będzie śpiewających talentów m.in. w szkołach muzycznych.

W drugim etapie uczestnicy z tych samych drużyn rywalizować będą ze sobą śpiewając ten sam utwór. Po tym etapie z drużyny każdego z jurorów, decyzją jej trenera, zostanie połowa uczestników. Wystąpią oni w kolejnym etapie - odcinkach na żywo, gdzie eliminować ich będą widzowie w głosowaniu sms-owym. Do finału przejdzie czterech wykonawców, po jednym z każdej z drużyn, a widzowie wybiorą zwycięzcę.
Jak zdecydował wczoraj zarząd TVP program “The Voice of Poland. Najlepszy głos” nadawany będzie od 3 września br. w soboty o godz. 20.00. Show konkurować będzie z emitowaną w TVN czwartą edycją “Mam talent!” (trwają castingi z jurorami - więcej o tym) i najprawdopodobniej z drugą edycją programu “Tylko muzyka. Must be the music” nadawaną w Polsacie (trwają precastingi - szczegóły)
Format “The Voice” powstał w Holandii w 2010 roku i należy do Talpa Media Group. Od kwietnia br. amerykańską wersję nadaje stacja NBC. Jurorami w niej są m.in takie gwiazdy jak Christina Aguilera i Adam Levine z zespołu Maroon 5. Właśnie na edycji z USA wzorować ma się polska odsłona show."

Źródło: wirtualnemedia.pl

Program zapowiada się zachęcająco, a sam format zdobywa coraz większą popularność. :) Wiadomo, że prowadzącym będzie Hubert Urbański, nieoficjalnie mówi się, że w jury zasiądą Adam Darski - Nergal, który podobno już podpisał kontrakt, spekuluje się też o udziale Natalii Kukulskiej, Kayah.
Awatar użytkownika
mailo

Top Model

Post autor: mailo »

Co myślicie o pełnej wersji czołówki "Top Model" z wszystkimie finalistkami? Mi się podba - ciekawa muzyka i coś się dzieje, każda laska przedstawiona inaczej. Ktoś ogląda w ogóle?

http://www.youtube.com/watch?v=Y8VZI1U35i0
Goku

Ja oglądam :). Czołówka bardzo fajna, moim zdaniem lepsza od tej z pierwszej edycji :).

Mam w tym momencie 4 fawortki: Viktorię, Michalinę, Dorotę i Olgę. Nienawidzę Anki, nie wiem co ta płaczka robi w 13-stce ::plask wczolo:. Beznadziejna jest też Magda, wygląda jak brzydka Niemka ::jezyk::.
Tomala

Post autor: Tomala »

Ja też oglądam, ale trochę mało uważnie ::jezyk::
Podoba mi się ta wersja czołówki, ale wolałem tą z 1. edycji :wink:
ODPOWIEDZ