90210

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Goku

Post autor: Goku »

Wreszcie "90210" wróciło! :D

Wojna między Silver&Ade przez większość odcinka przedstawiona raczej komediowo, nie mogłem z tego udawanego seksu Silver ::loll::

Ade na koniec naprawdę odbiło. Myślę, że jednak zaszkodziła tym bardziej sobie niż Silver. Silver jakoś przez to przejdzie, a od Ade pewnie wszyscy się odwrócą. Przynajmniej mam taką nadzieję,

Uwielbiam Naomi i Maxa i ten ich ukrywany romans! :lol:

Związek Trippa i tego kolesia jest mocno pokręcony. A Tripp wyglądał jak brzydsza wersja Teddy'ego :lol:.

Annie i Liam mieli bardzo fajne sceny razem w tym odcinku :).

Wątek Ivy w końcu zrobił się ciekawy. Mam nadzieję, że Ivy i Dixon jeszcze będą razem. A Raj niech sobie umiera :P.

Mam nadzieję, że w wakacje Polsat postanowi wyemitować 1 i 2 sezon "90210" :). Chętnie bym sobie przypomniał, zresztą byłby to fajny powód do wstawania w wakacje rano.
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Ja też się bardzo cieszę, że 90201 powróciło! :zeby:
I to z takim dobrym odcinkiem :mrgreen:

Głównie skupiał się on na trójkącie Silver/Nawid/Adrianna ::ok::
Adrianna moim zdaniem już zupełnie zwariowała ::kwasny::
Jest strasznie dwulicowa i o ile mogę jeszcze zrozumieć "kranówę" - głupie złośliwy żart,
to jak można komuś podmieniać leki?! ::ysz:: ::plask wczolo:
To już przesada ::kwasny::

Naomi i Max są świetnie :: bow :: :zeby:
Mam nadzieję, że pobędą razem trochę dłużej :zeby:

Muszę się zgodzić z Tobą, Goku, co do Liama i Annie :wink:
Nie przepadam za tą parą (wolałam Liama z Naomi :serce: ), ale w tym odcinku przyjemnie oglądało się ich sceny :wink:

A Ivy jak gdyby... hmm... wyładniała, czy coś w tym stylu ::jezyk:: :wink:
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

A mi się wydaje, że po prostu się do tej Ivy już przyzwyczailiśmy. Bo w sumie ona nadal ma tą taką swoją manierę, mnie zawsze strasznie to drażniło, podobnie jak jej głos, mimika twarzy czy dziwne ruchy ręką :P
Zgadzam się, że Adrianna jest masakryczna o.O Ale to dobrze, bo nie dość że jest ciekawie, to w serialu potrzebny jest przecież czarny charakter. Myślę, ze teraz choroba Silver przybierze nowy tor...
Nadal podoba mi się prowadzenie wątku Teddy'ego, choć przyznam, że jestem w szoku, bo jakoś nie przepadam za wątkami gejowskimi i lesbijskimi w serialach. Tym bardziej byłem wściekły, że zmienili jedną z moich ulubionych postaci, czyli Teddy'ego na homo. A ja tak chciałem, żeby on i Silver byli razem...
Annie i Liam świetni jak zawsze, podobnie Naomi i Max.
Dixon jest w tym momencie dla mnie zbędną postacią. W sumie już od dłuższego czasu tak jest. Myślę, że scenarzyści też trochę nie mają na niego pomysłu, bo w sumie ciągle jest wplątywany w wątki innych, a swojego nie ma.
Rzeczywiście fajna scena w hotelu z Silver ::loll:: Identyczna scena była w oryginalnym Beverly Hills 90210, z tym że odgrywała ją Valerie i David, hahaha. Pamięta ktoś? :P
Goku

Po 3x19. Odcinek raczej spokojny, bardziej komediowy.

Nakręcona Silver była zabawna, ale chyba właśnie straciła szansę na dostanie się na NYU. Zresztą, to było pewne, że tam nie pójdzie, w końcu musi jakoś zostać w Kalifornii na kolejne sezony ;).

Haha! Od razu domyśliłem się, że Alex to musi być dziewczyna ;). Zazdrosna Naomi była prześmieszna! I fajnie, że w końcu Naomi i Max przestali się ukrywać. A ostatnia scena z Maxem w koszuli Gucciego i Naomi w koszulce z napisem "Geology Rocks" była genialna! ::loll::

Naprawdę podoba mi się nowy wątek Annie :). Swoją drogą, to widziałem dzisiaj jak zostaje zadźgana w "Krzyku 4" :lol:.

Wątek Ivy znów nudny...

Następny odcinek zapowiada się świetnie! - http://www.youtube.com/watch?v=ZxdTCOGo-NY
Awatar użytkownika
kimberly1990

Goku pisze:Nakręcona Silver była zabawna, ale chyba właśnie straciła szansę na dostanie się na NYU. Zresztą, to było pewne, że tam nie pójdzie, w końcu musi jakoś zostać w Kalifornii na kolejne sezony ;).
Nieby było zabawnie, ale jak sobie pomyślę, że dziewczyna straciła szansę na pójście na wymarzoną uczelnię przez głupią zazdrość swojej 'kochanej przyjaciółeczki" to aż mnie skręca ::kwasny::
No ale każdym serialu musi być czarny charakter ::jezyk::
Osobiście zawsze lubiłam Adriannę, czego nie mogę niestety powiedzieć obecnie ::jezyk::

Goku pisze:Naprawdę podoba mi się nowy wątek Annie :)
Mnie też się podoba :wink:
Kobitka pewnie choruje na Alzheimera i stąd zanik pamięci :(
Straszna to jest choroba, ale wątek może być dzięki temu bardzo ciekawy.

Nie mogę się oczywiście doczekać kolejnego odcinka :zeby:
I bardzo się cieszę, że The CW zamówiło kolejny (czwarty) sezon serialu :: bow :: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Silver jednak musi faktycznie brać te leki bo jest tak irytująca jak dawniej, Adrianna to podła postać, ale potrzebna aby coś się działo. Głupio że Teddy jest tylko w co którymś odcinku. Raj jest bardzo fajny, pasuje mi do Ivy jeszcze lepiej niż Dixon. W sumie z Dixonem nic ciekawego się nie dzieje, szkoda też że Debbie nie pokazują i w ogóle że ma zniknąć z serialu bo bardzo ją lubię i bez sensu że ci wszyscy nastolatkowie są jakby poza nadzorem rodziców. Annie i Liam są bardzo fajną parą, jak dla mnie nie nudzą kibicuje im, Silver do Navida też mi pasuje, w zasadzie dopiero teraz Navid uwolniony od Adrianny budzi trochę większą moją sympatię. Natomiast fajnie też z Naomi i Maxem, aczkolwiek to jakieś mało relane i jestem pewien że rozwali się w końcu z jakiegoś powodu ich związek.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Goku

Po 3x20. Promo zapowiadało mocniejszy odcinek, ale i tak był dobry :).

Biedna Silver :(. Mam nadzieję, że wszystko się wyda jeszcze w tym sezonie i Adrianna zdechnie albo stanie się jej coś jeszcze gorszego!

Rozwaliła mnie ta 'nowa moda' zapoczątkowana przez Naomi ::loll::. Co do Maxa, to było wiadomo, że i tak nie pójdzie nigdzie dalej i wszyscy trafią na uniwersytety gdzieś w Kalifornii ::jezyk:: .

Mam wrażenie, że w tym odcinku widzieliśmy pierwszą w historii rozmowę Annie z Teddy'm :lol:. Rozwaliły mnie komentarze Naomi ::loll::.

Annie wyglądała super w tym przebraniu z lat 60'! :serce: Naomi wyglądała okropnie, a Ivy śmiesznie z tym czymś na głowie :lol:. Za to jak zobaczyłem tą Marlę na filmie, to przez chwilę myślałem, że to Kelly :lol:.

Fajnie, że Jen wróciła, ale pewnie tak jak Debbie i Ryan zniknie wraz z końcem tego sezonu.

W następnym odcinku bal. Na balach zawsze dzieje się coś ciekawego ::chytry:: .
Goku

Po 3x21.

Ciężko mi uwierzyć w to, że Silver miała organizować bal. Dobrze wiemy z sezonu 1, że Silver nienawidzi tego typu imprez.

Adrianna jest strasznie głupia, jeśli myślała, że wmówi Navidowi, że ten ją kocha :lol: ::plask wczolo: .

Znając sytuację finansową Wilsonów można było przewidzieć, że Annie odziedziczy wszystko po Marli ;).

Strasznie mi będzie szkoda Naomi jeśli nie dostanie się do C.U. :(

Taniec Harper był rozbrajający! ::loll::

Mam nadzieję, że Raj umrze w finale i ten nudny wątek się już zakończy ::jezyk:: .

Finał sezonu zapowiada się najspokojniej z dotychczasowych. Może to i dobrze, w finale sezonu 2 przesadzili z dramatami i nie wyszło im to na dobre.
Goku

Po 3x22. Raczej spokojny finał, ale podobał mi się bardziej niż ten sprzed roku ;).

Od kiedy niby Dixon, Liam, Teddy i Navid kumplują się z Rajem, że byli na jego wieczorze kawalerskim? :lol:

A jednak - Naomi jest w ciąży :D. Ciekawe tylko co w takim razie z C.U.? Czy uda jej się pogodzić studia z wychowaniem dziecka? Tak czy siak cieszę się, że to ona zdała, a Max nie. Oczywiście go też lubię, ale jakoś jej byłoby mi bardziej szkoda ;).

Szkoda, że Adrianna się nie zabiła ::kwasny::. Tylko mogłaby skoczyć w innym miejscu, by nie psuć reszcie imprezy! :lol:

Biedna Annie :(. Liam jest głupi ::jezyk::. Wcale się nie zdziwię, jeśli Annie przez ten czas znajdzie sobie kogoś innego ::chytry::.
Awatar użytkownika
kimberly1990

Goku pisze:Od kiedy niby Dixon, Liam, Teddy i Navid kumplują się z Rajem, że byli na jego wieczorze kawalerskim? :lol:
Pomyślałam sobie dokładnie to samo, kiedy zobaczyłam tę scenę ::loll::

Finał faktycznie spokojny, ale taki przyjemny :wink:

Obyło się bez wielkiego zaskoczenia, ale to moja wina, bo czytałam spoilery ::jezyk::
Słyszałam więc pogłoski o ślubie Ivy i Raja oraz o ciąży - co prawda nie było wiadomo, która z bohaterek zajdzie w ciążę, ale obstawiałam właśnie Naomi ::krzyw:: ::jezyk::

Uważam, że to był udany sezon dla tego serialu :wink:
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

To rzeczywiście był znakomity sezon, zwłaszcza podobały mi się wątki Teddy'ego (choć byłem początkowo bardzo anty), Silver z Navidem oraz Naomi i Maxa.
No i jestem mega ciekawy co na m zaserwują w 4 sezonie. Zastanawia mnie przyszłość Adrianny, bo zapewne będą chcieli ją wybielić, a ona jest idealna jako czarny charakter i jak dla mnie mogłaby taka zostać :p
Bez sensu że na koniec rozdzielili Annie i Liama, no ale musieli dać trochę dramatyzmu ;)
Wątek ciąży Naomi też nie za bardzo mi pasi, w końcu mieliśmy już ciąże Adrianny i Jen, no ale zobaczymy :)

Ech, i znowu 3 miesiące przerwy :(
Goku

Tęczowy pisze:Zastanawia mnie przyszłość Adrianny, bo zapewne będą chcieli ją wybielić
Mogą sobie wybielać, ja i tak już jej nie polubię. Przesadziła w tym sezonie. Jak to powiedział Javier w jej halucynacji: "Everyone would be better off if you were dead. Everyone would be happier. The world would be a better place." - gdyby Adrianna w tym momencie skoczyła, byłoby to idealne uzupełnienie sezonu. Sumienie w końcu ją dopadło, wpadła w obłęd i BAM! koniec. Ale nie, w tym momencie twórcy wcisnęli Adriannie tandetny tekst: "I wanna try, and be a better person". Który to już raz Ade? Powtarzasz podobnie brednie co sezon i jakoś ci to nie wychodzi, wręcz przeciwnie - jest jeszcze gorzej :lol:.

Swoją drogą twórcy powinni w przyszłym sezonie jakoś nawiązać do jej halucynacji. Mogliby dać jej jakieś załamanie nerwowe, przez które wróciłaby do dragów czy coś. Ale pewnie kompletnie to zignorują, jak zwykle zresztą :roll:.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ze spoilerów wynikało że ma być ślub (wiadomo więc było kogo) i ciąża (tu w grę wchodziły Annie i Naomi) i padło na Naomi, ale coś mi się wydaje że oszukała aby zatrzymać Maxa a przez to pewnie rozstaną się. Dziwne że Dixon, niby taka kopia Brandona z oryginału nie ma od dawna swojego wątku, to jak pogadał z matką Ivy było takie w stylu serialu, przewidywalne że po tej rozmowie musiała przyjść na wesele, ogólnie para weselna jest fajna i samo wesele też było ciekawe. Dobrze że Adrianna została zdemaskowana, gdyby skoczyła z urwiska to by było dość efektowne, ale w sumie może dobrze że dała wzorzec widzom, iż nie można się poddawać nawet jak się wszystko spaprało. Ciekawe co będzie w 4 sezonie. Sezon 3 był rewelacyjny, najlepszy z dotychczasowych. Taka soap opera dla młodzieży, każdy odcinek miał jakieś fajne, ciekawe sceny, oby tak dalej, chociaż szkoda że nie ma już postaci z oryginału, aczkolwiek jak by mieli psuć ich życie (jak separacja Davida i Donny) to w sumie lepiej może że nie ma. Chciałbym natomiast aby była matka Dixona i Annie i aby miała nieco rozbudowany wątek, tymczasem słyszy się że ona zniknie, ogólnie wycięto podobno jej sceny wyjazdu z jej chłopakiem do Paryża, to dziwne nieco, teraz więc Ci wszyscy młodzi ludzie będą bez żadnej rodziny pokazywani? To mało naturalne. Lubię parę Annie i Liam, chociaż może na dłużej mogą przynudzać to jednak pasują mi do siebie, chciałbym chyba aby byli razem, ale jestem pewien że następny sezon jak to w serialach przyniesie masę nowych romansów. Ciekawe też co dalej ze związkiem Teddy'ego, taki nijaki ten związek, ogólnie nie było scen konfrontacji Teddy'ego z rodziną odnośnie jego orientacji, sam Teddy nienaturalnie szybko komfortowo się poczuł gejem wśród licealnej młodzieży, być może tam jest inna mentalność, ale jednak mogli jeszcze trochę lepiej dopracować jego wątek, tymczasem w niektórych odcinkach prawie go nie było. Co do Silver i Navida pasują mi do siebie i mam nadzieję że zostaną razem. Ze wszystkich postaci najbarwniejszą jest Naomi, z pozoru wkurzająca, ale jednak z dobrym sercem nowoczesna nie głupia seksowna laska.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Goku

UWAGA! MEGAZASKAKUJĄCY SPOILER!

Teddy znika z "90210"! - http://www.tvline.com/2011/06/90210-exc ... d-to-exit/ :shock: :roll:

Dobrze, że jeszcze pojawi się w ok. 5 odcinkach, może przynajmniej mu dadzą dobre pożegnanie. Chyba możemy już typować kto odejdzie następny? Bo to już powoli zaczyna być rutyną. Jeśli odejdzie Silver, to kończę z tym serialem! :evil:

Jeszcze niedawno byłem niemal przekonany, że po następnym sezonie The CW skasuje "Gossip Girl", a "90210" przedłuży na ostatni sezon. Biorąc jednak pod uwagę, że powoli sypie im się obsada, wcale bym się nie zdziwił, jeśli oba te seriale zostaną za rok skasowane...
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

W "To i owo" przeczytałem, że 2 sezon serialu jest na Polsacie w soboty o 12.45. Nie wiem czy to powtórki, czy premierowa emisja.
ODPOWIEDZ